TRAŽIŠ? NAĐI.

Sve prednosti PVC stolarije

ČLANCI
20.7.2015.

Sve prednosti PVC stolarije
Vrijeme je za promjenu vaših starih drvenih prozora, posebice ako koristite klima uređaj za hlađenje ili zimi za grijanje. Vjerujemo da ste već puno puta čuli za PVC stolariju, te da ju mnogi iz vaše okoline koriste u svome kućanstvu, no znate li sve njene prednosti?

Kao prvo vrijedi istaknuti da je PVC stolarija što se tiče cijene veoma pristupačno rješenje; osim što je cjenovno najjeftinija što se kupnje i ugradnje tiče, također štedi energiju za grijanje i hlađenje zbog odlične izolacije. Ako Vam je cijena ključna stavka pri izboru, definitivno se odlučite za PVC.

Dalje, ovakva vrsta stolarije otporna je na sve vremenske uvjete. S drvenim prozorima navikli ste osjećati propuh u kući kada je vjetar, a na velikim hladnoćama propušta hladan zrak u vaše kućanstvo, što rezultira većom potrošnjom grijanja. Sa PVC stolarijom taj ćete problem riješiti; ne morate se više brinuti za vremenske uvijete ukoliko je prozor zatvoren. Ako je nevrijeme vani, snijeg, bura ili tuča, vi možete biti bezbrižni.

Za savjetovanje smo se obratili obrtu Art X iz Pule kao stručnim osobama i sugovornicima, a neki od njih svoj posao obavljaju 20 godina. Reference koje su naveli zaista dokazuju njihov uložen trud u rad te visoku stručnost. Smatraju kako odabir stolarije nije lagan zadatak za njihove klijente jer ipak mora zadovoljiti niz funkcionalno-estetskih kriterija, toplinsku i zvučnu izolaciju, stabilnost pri temperaturnim promjenama, ekonomičnost, itd. Ukoliko ih pitaju njihovo mišljenje, uvijek preporuke dobiva PVC stolarija, čija je uporaba i najrasprostranjenija. Zajamčene su znatne uštede energije, te nema dodatnih troškova održavanja. Također, doprinose estetskom izgledu objekta; Art X u svojoj ponudi ima razne oblike prozora kako bi se što bolje uklopili u viziju i uređenje.

Uspješno poslovanje obrta Art X duguje stručnosti djelatnika i kvaliteti materijala koje koriste u svome radu. Osim PVC stolarije, rade i ALU stolariju, ALU ograde, protuprovalna vrata, prozorske klupčice, završne radove, itd. Odlučite li se na postavljanje PVC stolarije, ili vam pak trebaju neki drugi radovi s povjerenjem se obratite obrtu Art X.

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se