TRAŽIŠ? NAĐI.

Turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten

NOVOSTI
7.3.2019. 8:25:14

Turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena na sajmu Freizeit Touristik & Garten
Od 27. veljače do 03. ožujka 2019. godine turistička ponuda Poreča, Tara-Vabrige i Funtane predstavljena je na sajmu Freizeit Touristik & Garten u drugom najvećem gradu Bavarske Nürnbergu a njegovo administrativno područje ima više od 3,5 milijuna stanovnika i kao takav predstavlja vrlo zanimljivo emitivno tržište naročito za goste koji dolaze autom i kamperom. 

Sajam je to koji se konstantno održava počevši od 1968. godine na sajamskom prostoru od preko 73.000 m2 s 12 izložbenih hala. Ove godine se na sajam prijavilo 900 izlagača iz 22 zemlje svijeta. Tijekom svojeg petodnevnog trajanja sajam je obišlo više od 105.000 posjetitelja iz raznih zemalja svijeta u potrazi za novitetima prilikom planiranja  svojih godišnjih odmora,  što je 2.000 posjetitelj više nego 2018. godine. 

Hala 9 bila je posvećena isključivo turističkim destinacijama, a Turističke zajednice Grada Poreča, Tara – Vabrige i Funtane predstavile su svoju turističku ponudu na zajedničkom štandu KROATIEN površine 60 m2 na kojem su svoju turističku ponudu predstavili i Turistička zajednica Grada Zadra, Zaton Holiday Resort, Nacionalni Park Paklenica, Nacionalni park Plitvička jezera, Plitvice Holiday Resort i Jadranka Kampovi.

Štand je bio vrlo dobro posjećen svih pet dana, a posebno dobro u danima vikenda. Posjetitelji su dobili sve informacije o novostima i turističkoj ponudi Poreča, Tara - Vabrige i Funtane, a veliko zanimanje među posjetiteljima bilo je za bike ponudu, aktivan odmor, najam kuća za odmor i vila, kao i općenite informacije o kulturnim znamenitostima Istre

Na području Turističke zajednice Grada Poreča najveći broj noćenja u 2018. godini ostvarili su upravo gosti s njemačkog tržišta (971.015  noćenja) s udjelom od 28% u ukupnom broju ostvarenih noćenja. Prema iskazanom interesu posjetitelja sajma može se naslutiti da će i u ovoj godini najveći broj posjetitelja Poreštine ponovno biti gosti iz Njemačke. 
 
(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se