TRAŽIŠ? NAĐI.

U Ljubljani će se uskoro održati Ecommerce Day 2017

BIZZDOGAĐANJA
17.11.2017. 8:49:42

U Ljubljani će se uskoro održati Ecommerce Day 2017
Još je malo ostalo do Ecommerce Day 2017, najveće regijske konferencije o online kupovini koju organiziraju Shopper’s Mind i grupa Ceneje koji upravlja vodećim hrvatskim portalom za uspoređivanje cijena – Jeftinije.hr. Konferencija se svake godine održava u Sloveniji i Hrvatskoj, a ovoga puta će se održati 28. i 29. studenog u Ljubljani. Ako imate web shop u Sloveniji, namjeravate ga uskoro otvoriti ili vas općenito zanima ecommerce sa stajališta najvećih stručnjaka, ovo je definitivno događaj koji ne smijete propustiti!

Prijavio se rekordni broj posjetitelja koji će moći čuti vrhunske stručnjake sa svježim ecommerce sadržajima i dobiti jedinstven pogled u trendove s područja online kupovine. Svi posjetitelji će prvi saznati tko su najbolji web trgovci u Sloveniji, jer će 28. studenog na konferenciji završiti najveće ecommerce natjecanje u regiji, Web trgovac godine 2017.

3 razloga zašto ne smijete propustiti Ecommerce Day 2017

Ecommerce Day je najveći događaj o online kupovini u regiji. Nadolazeća konferencija se u Sloveniji održava već šestu godinu zaredom. Ove godine očekujemo više od 200 posjetitelja, među kojima su online trgovci, predstavnici ecommerce tvrtki i mnogi drugi stručnjaci s područja online poslovanja.

Ovo su 3 razloga zbog kojih morate biti na konferenciji:
  • više od 10 vrhunskih predavača s novim sadržajima
  • više od 200 ecommerce stručnjaka na jednom mjestu
  • bogat dvodnevni program
Među brojnim vrhunskim predavačima, moći ćete čuti i Tomáša Bravermana, Matjaža Dreva, Ivu Soldo, Roka Hrastnika.


Prvi saznajte rezultate najvećeg istraživanja online kupovine u regiji

Poznati domaći i međunarodni predavači će prvi dan konferencije predstaviti aktualne trendove u ecommerce-u. Posjetitelji će, između ostalog, prvi vidjeti svježe rezultate najvećeg istraživanja online kupovine u Sloveniji koje godišnje obuhvaća više od 20.000 mišljenja slovenskih potrošača.

Zaključci omogućuju jedinstven uvid u posebnosti ecommerce tržišta u Sloveniji, te kupovnih navika online kupaca.

Na programu su i mnogi drugi zanimljivi sadržaji, među kojima su i ekskluzivne upute za pripremu za nadolazeću Uredbu o sigurnosti osobnih podataka – GDPR, uvid u 45 pravnih zahtjeva za online trgovce i najbolje online prakse.

U okviru konferencije Ecommerce Day 2017 ove godine će se prvi puta održati i radionica za online trgovce – 30+ savjeta kako poboljšati vaše online trgovine, koja će se održati 29. studenog u Ljubljani. Radionica je namijenjena svim online trgovcima, jer će kroz predavanja dobiti općenite upute za poboljšanje online trgovine.

Saznajte kakve vam prilike nudi online trgovina u 2018.

Razumijevanje najnovijih trendova i kupovnih navika potrošača, ključno je za razvoj poslovanja na internetu u 2018. godini. Na konferenciji ćete dobiti upravo to – uvid u stanje na tržištu u regiji i nova ecommerce rješenja.

Važne informacije za trgovce

više o konferenciji Ecommerce Day 2017
više o natjecanju Web trgovac godine 2017 
pratite portal Shopper’s Mind Hrvatska – smind.hr i uvijek budite u toku s aktualnim ecommerce novostima

(I:lider.media)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

eIstra.info koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se", čime se slažete sa korištenjem kolačića. Slažem se