TRAŽIŠ? NAĐI.

U petak se u Poreču otvara Crofish

NOVOSTI
22.11.2018. 9:18:00

U petak se u Poreču otvara Crofish
U petak, 23. studenog 2018., u Poreču se u 11 sati otvara 12. međunarodni sajam Crofish. Na površini od 2800 m2 unutarnjeg izložbenog prostora sudjelovat će 92 izlagača iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Švedske i Španjolske koji će zastupati više od 280 poznatih svjetskih brendova. Izloženi asortiman obuhvatit će cjelokupni sektor ribarstva, opremu za profesionalni i sportski ribolov, ribarska plovila i nautičku opremu, a ponuda će biti obogaćena programom iz segmenta sportova na vodi

U sklopu sajma održat će se i Cooking Show program, čiji će glavni sastojak biti riba. Po prvi puta bit će ugošćena i plovila Ministarstva mora, prometa i infrastrukture sa školskim jedrenjakom "Kraljica mora", Ministarstva obrane RH s ratnim brodom "Hrvatska Kostajnica" i Ministarstva unutarnjih poslova te ribarski brodovi. Posjetitelji će sva tri dana od 10 do 16 moći besplatno razgledati izložene brodove i upoznati cjelokupni sektor pomorstva.
 
Crofish, Poreč 

Ove godine na Crofishu gostuje i ronilačko-edukativan projekt "Pogled u plavo". Na sajmu će biti postavljen 10-metarski bazen s podvodnom izložbom fotografija za sve ljubitelje mora, ronjenja i ribolova, a za sve zainteresirane posjetitelje bit će organizirana i besplatna probna ronjenja s punom ronilačkom opremom i u pratnji instruktora ronjenja. "Pogled u plavo" jedini je hrvatski ronilački projekt koji spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju i ekologiju te uključivanje mladih u promotivne, ekološke i edukativne programe. Besplatna probna ronjenja bit će moguća od petka 23. studenog 2018. god. u periodu od 12 do 19 sati te 24. i 25. studenog od 10 do 19 sati.
 
Crofish, Poreč 

Održat će se i dvodnevna međunarodna jedriličarska Regata Crofish klase optimist (uzrast do 12 godina) koja će upriličiti prekrasne prizore jedrilica u uvali Peškera u subotu i nedjelju. Predviđeno je 6 jedrenja. Ove će se godine za vrijeme trajanja sajma u Tarskoj vali, bude li ribe, obavljati eksperimentalni ribolov u znanstvene svrhe (Tradicionalni izlov ribe u Tarskoj vali).

Novitet od ove godine je i Crofish vlakić koji će besplatno prometovati na relaciji gradska riva- dvorana Žatika od 10 do 16 sati sva tri dana trajanja sajma.

Ulaz na sajam kao i na stručna događanja, slobodan je za sve posjetitelje.
 
Crofish, Poreč 

Radno vrijeme sajma: 

Petak, 23.11.2018. / 11:00 - 19:00 
Subota, 24.11.2018. / 10:00 - 19:00
Nedjelja, 25.11.2018. / 10:00 - 19:00 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se