U Rovinj ponovno stiže Design District - sajam namještaja i dizajna interijera i eksterijera

ŠTO, GDJE, KAKO...?
3.11.2023. 12:01:34

U Rovinj ponovno stiže Design District - sajam namještaja i dizajna interijera i eksterijera
Design District, međunarodni sajam namještaja i uređenja interijera i eksterijera ove godine ponovo otvara svoja vrata posjetiteljima koji trebaju opremiti turističke, javne ili privatne objekte.

U staroj tvornici duhana u Rovinju, od 23. do 25.11. više od 95 ekskluzivnih brendova predstavlja namještaj za sjedenje, kuhinje, spavaće i hotelske sobe, sustave za spavanje, podne i zidne obloge, najnovije materijale za uređenje interijera i još mnogo toga potrebnog za kompletno opremanje.
 

Mnoštvo inspiracije za uređenje doma, apartmana, hotela, kuća za odmor

 
Od 2018. godine, ovaj sajam je jedinstveni događaj za investitore, arhitekte, dizajnere interijera, vlasnike hotela, apartmana i vila kao i ostalih turističkih objekata jer na jednom mjestu pruža sve potrebne informacije o nastupajućim trendovima, aktualnoj ponudi i prihvatljivim cijenama olakšavajući tako pripremu za slijedeću sezonu.

Tradicionalno se biraju najbolje uređeni izlagački prostori, najbolji proizvodi po kriterijima estetike, funkcionalnosti i dizajna što je u idućih godinu dana najbolji pokazatelj vrijednosti onih koji osvajaju priznanja. Na sajmu izlažu predstavnici industrije iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije, Njemačke i Turske, što ponudu čini iznimno bogatom i omogućava odabir između raznih stilova uređenja vanjskih i unutrašnjih prostora.
 
dd

Konferencija pod nazivom Održiva estetika i funkcionalnost: Arhitektura i dizajn u svjetlu Green Deala, koja se prema programu stručnog usavršavanja za arhitekte boduje s 11 sati, dovodi eminentne predavače i arhitektonske autoritete koji se do sada nisu zajedno našli na nekom sličnom događanju. U tome je dodatna vrijednost Konferencije koja šalje poruku o mogućnostima arhitekture i unutrašnjeg uređenja da odgovore na današnje izazove vezane uz održivost.

Ovogodišnji Design District u okviru događanja, prvi puta predstavlja i posebnu izlagačku cjelinu EKO TRŽNICA HRVATSKIH DELICIJA na kojoj se predstavljaju domaći premium brendovi što će biti prilika posjetiteljima da kušaju i kupe proizvode koji im inače nisu dostupni.

Sajam možete posjetiti 23. i 24. 11. od 10:00 do 18:00 sati, a u subotu, 25.11. od 10:00 do 17:00 sati. Više infromacija saznajte na www.design-district.net

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više