TRAŽIŠ? NAĐI.

Vodnjan Proent - davanje poslovnih prostora u zakup

NOVOSTI
13.3.2019. 8:44:59

Vodnjan Proent - davanje poslovnih prostora u zakup
Grad Vodnjan-Dignano je u sklopu programa Vodnjan Proent raspisao javni natječaj za davanje 20 poslovnih prostora u zakup pod posebnim uvjetima na području starogradske jezgre grada

Cilj navedenog programa jest da se njihovim davanjem u zakup oživi starogradska jezgra Vodnjana, ali i pruži pomoć poduzetnicima u lakšem pronalasku poslovnog prostora. Na natječaj se mogu prijaviti sve javne i fizičke osobe kojima je namjera otvoriti gospodarsku djelatnost u centru Grada, uz obvezu registriranja djelatnosti pri nadležnoj instituciji u roku od mjesec dana od dana donošenja Odluke o prihvatu ponude i sklapanja ugovora o zakupu, kao i postojeći poduzetnici koji žele otvoriti djelatnost u starogradskoj jezgri. 

Svaki ponuditelj može podnijeti zahtjev za samo jedan poslovni prostor. Rok zakupa prostora je 20 godina, s time da će prvih 5 godina poduzetnik biti oslobođen od plaćanja zakupnine. Budući zakupac obvezuje se da će u poslovnom prostoru koji dobije u zakup svoju djelatnost obavljati najmanje 10 godina ili će u suprotnome biti dužan podmiriti iznos najma za koji je bio oslobođen plaćanja. 

Devetnaest poslovnih prostora na području Vodnjana i jedan u Galižani daju se u zakup u viđenom stanju. Ulaganje zakupnika u preuređenje uračunat će se kao unaprijed plaćena zakupnina, te će se priznata vrijednost izvršenih radova kompenzirati s najviše 50% mjesečne ugovorene zakupnine. Ipak, sva ulaganja poduzeta bez pisane suglasnosti zakupodavca, bila ona nužna ili korisna, neće se priznavati. 

Najpovoljnijom ponudom smatrat će se ona koja ostvari najveći broj bodova na temelju sljedećih kriterija: 

  • sjedište odnosno prebivalište ponuditelja - ponuditelj mora imati sjedište/prebivalište na području Grada Vodnjana u trajanju od najmanje godine dana (10 bodova) 
  • uređenje prostora - ponuditelj je dužan dostaviti idejno rješenje za uređenje prostora (do 20 bodova)
  • program obavljanja djelatnosti - ponuditelj je dužan dostaviti poslovni plan (do 20 bodova)
  • cijena - najpovoljnija ponuda (100 bodova) 

Poslovne prostore moguće je pogledati 13., 14. i 15. ožujka 2019. između 9 i 12 sati, ali uz prethodnu najavu. Javno otvaranje ponuda održat će se 25. ožujka u 9:30 sati u prostorijama Grada Vodnjan-Dignano. 

Pisana ponuda mora sadržavati: 


Što je još potrebno dostaviti uz ponudu saznajte u tekstu natječaja

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se