TRAŽIŠ? NAĐI.

Vučna služba iz Pule na koju možete računati kada vam stane automobil

PODUZETNIČKE PRIČE
16.8.2018. 14:17:37

Vučna služba iz Pule na koju možete računati kada vam stane automobil
Mirno se vozite, kada vam odjednom automobil stane nasred ceste. Iako ste provjerili stanje svog vozila prije, katkada jednostavno nije moguće predvidjeti kvar. Važno je ne dopustiti da vas ovakva situacija zatekne nespremne, stoga se treba dobro informirati o najefikasnijoj pomoći. U vučnoj službi Žufić dobili smo dva važna savjeta o tome što je najbolje učiniti kada važe vozilo otkaže usred vožnje. 

1. Maknite vozilo s ceste i upozorite ostale u prometu


Velika greška koju mnogi čine kada im stane vozilo je da prvo izađu iz automobila. Najvažnije je prvo uključiti sva četiri pokazivača pravca, kako biste upozorili ostale vozače u prometu na prepreku te da je potrebno smanjiti brzinu. Ako je moguće, automobil maknite sa strane ceste. Obucite reflektirajući prsluk prije negoli izađete iz automobila i postavite sigurnosni trokut na određenoj udaljenosti. 
 
Vučna služba Žufić, Pula, sigurnosni trokut, pomoć na cesti 

2. Pozovite vučnu službu


Ako ste ustanovili da kvar nije moguće popraviti na licu mjesta, sljedeći korak je pozvati vučnu službu koja će maknuti vaše vozilo s ceste i prevesti ga do željenog mjesta. Nikako nemojte šetati po cesti dok čekate pomoć
 
Vučna služba Žufić, Pula, pomoć na cesti 

Vučna služba Žufić sa sjedištem u Puli specijalizirala se za vuču vozila i prijevoza tereta. Njihove usluge na raspolaganju su 24 sata dnevno, bez obzira je li vikend ili praznik! Po pozivu će što prije doći na mjesto nesreće i prevesti vaš automobil na željenu lokaciju. Usluge vučne službe Žufić provjerite na portalu eIstra.info, a svakako si zabilježite njihov kontakt broj za hitne slučajeve. 

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ
Želiš da i tvoja tvrtka bude na eIstra.info? Imate tvrtku u Istri? Javite nam se i budite dio poduzetničkog portala!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se