Zanimaju vas osnove digitalne fotografije? Ovo je radionica za vas!

SEMINARI I EDUKACIJE 2022.
27.2.2020. 8:30:46

Zanimaju vas osnove digitalne fotografije? Ovo je radionica za vas!
Udruga fotografa Fotovun iz Motovuna poziva sve zainteresirane građane, srednjoškolce, studente, ljubitelje fotografije i sve one koji žele učiti o fotografiji na radionicu „Osnove digitalne fotografije", koja započinje 14. ožujka 2020. godine u 15 sati, u vijećnici Općine Motovun na adresi Trg Andrea Antico 1.

Radionica će se održavati na istoj adresi tijekom dva subotnja termina (14.3.2020. i 21.3.2020.) u trajanju od 15:00 do 20:00 sati (uključujući stanku za kavu od 30 minuta), a sastojat će se od teoretskog i praktičnog dijela (ukupno 10-ak sati radionice).

Svi zainteresirani su dobrodošli, bez obzira na razinu znanja iz područja fotografije. Oni polaznici bez ikakvog znanja iz područja fotografija, no s velikom željom za učenjem, imat će priliku od samog početka puno naučiti, a polaznici s nešto više znanja moći će utvrditi gradivo i nadograditi ga novim znanjima.

U želji da se odgovori društvenim potrebama, te da se potakne kvalitetnije korištenje digitalne fotografske tehnologije koja već godinama nije privilegija profesionalaca, čak niti zahtjevnih hobista, nego opće dobro – Udruga fotografa Fotovun organizira radionicu fotografije s ciljem promocije fotografije i podizanja razine znanja o fotografiji među zainteresiranim polaznicima.
 
Po završenoj radionici polaznici će dobro upoznati i biti osposobljeni koristiti svoj digitalni fotoaparat na najbolji mogući način uz upoznavanje osnovnih pravila i smjernica iz područja fotografije te će moći prilikom eventualne kupovine odabrati odgovarajući aparat i adekvatnu dodatnu fotografsku opremu ovisno o željama i potrebama. Stečena znanja na kraju radionice podići će kvalitetu fotografija kod svih polaznika, steći će se znanja iz različitih smjerova fotografije (pejzaži, portreti, pokret, koncerti, macro i dr.), kao i znanja o osnovnoj obradi fotografija.

Cijena radionice je 400,00 kn za oba termina (ukupno 10-ak sati radionice).

Radionica je besplatna za sve polaznike mlađe od 18 godina. Predavači na radionici su iskusniji članovi Udruge fotografa Fotovun. Na radionicu se možete prijaviti putem online prijavnice. Broj mjesta na radionici je ograničen na 20 polaznika/ca, a prijave su otvorene do 10.3.2020. ili do popunjenja raspoloživih mjesta. Više informacija o radionici možete pronaći na službenim web stranicama udruge - www.fotovun.hr

Sviđa vam se ovaj članak? Pratite nas na Facebooku i Instagramu i prvi saznajte novosti.

(I: eIstra.info)

Komentiraj


OSTALI SADRŽAJ

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se