Pošalji upit
Slanje…


Kod uređenja prostora nek zidovi pričaju svoju priču

Stručne osobe će kod uređenja interijera svakako iskoristiti zidove kao dodatno sredstvo za istaknuti prostor. Tko kaže da zidovi moraju biti jednobojni i jednolični? Dopustite da zidovi dominiraju u prostoru - bit ćete iznenađeni rezultatom. 

Ako niste "do it yourself" tip osobe, preporučujemo da se obratite stručnim osobama kako bi vaši zidovi izgledali baš onako kako ste željeli, a možda vas iznenade i pokojom idejom više. 

Soboslikarski obrt Kićo nastao je iz dugogodišnje obiteljske tradicije; tim školovanih majstora obavlja soboslikarske i ličilačke radove, fasadne sustave, suhu gradnju (knauf) te sve vrste dekoracija.
 

- Specijalizirani smo za farbanje vanjskih i unutarnjih površina, izradu svih vrsta fasada te sanaciju vašeg doma i poslovnih prostora.  Također, bavimo se izradom pregradnih zidova te spuštanjem stropa pomoću knaufa, kažu nam iz soboslikarskog obrta. 

Kontaktirajte ih ukoliko želite da vaši zidovi ožive pomoću nekog dekorativnog elementa ili dekoracije - od tapeta do posebnih tehnika (stucchi, velature, spatolato...).
 

Tapete i naljepnice za zidove

 
Mnogi se danas odlučuju za prekrivanje jednog zida šarenim, neobičnim tapetama - prednost je lako postavljanje i održavanje, a rezultat je zaista efektan. 
 
Svoju ponudu obogatili su izradom šablona za zidove; tako klijent može izabrati motiv po svojoj želji kojim će ukrasiti zid. Naljepnice su, što je najbitnije kvalitetne, stoga nema straha da će se odljepljivati i stvarati dodatne probleme. 

Soboslikarski obrt Kićo iz Rovinja certificirani je izvođač za Murexin i Baumit, tako da osim stručnog osoblja i dugogodišnje tradicije, u radu ih odlikuje kvaliteta materijala koje upotrebljavaju. Obratite im se s povjerenjem u vezi soboslikarskih i ličilačkih radova, fasadnog sustava, knaufa, postavljanja tapeta te dekorativnih radova.
 
 
U nastavku pogledajte video reportažu.
 

(I:eIstra.info)
Povezane novosti

Trend u uređenju interijera: Oblaganje zidova tapetama i naljepnicama

Kićo soboslikarski obrt iz Rovinja zna kako efektno urediti interijer...

Uređenje interijera- što kada "uradi sam" pođe po zlu?

Preporučujemo da se prepustite u ruke stručnih osoba- razgovarali smo s djelatnikom soboslikaraskog obrta "Kićo"...
Pogledaj sve novosti

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više