Pošalji upit
Slanje…

UKRASNE LAJSNE - ŠTUKATURE

Unesite eleganciju u interijere s dekorativnim lajsnama - štukaturama. Nazovite nas za uslugu profesionalnog postavljanja bez greške!
Ukrasne lajsne, odnosno štukature, vrlo su popularan dodatak uređenju interijera u modernom ili klasičnom stilu. Izrađuju se od materijala otpornih na udarce ili od stiropora te mogu potpuno transformirati dojam prostora.
 
Štukature se mogu postaviti i na zidove i na stropove, ovisno o stilu koji se želi postići. Štukature koje se postavljaju na zidove su tzv. reljefne štukature, zidovima daju dodatan vizualni interes, dubinu i teksturu. Često prate linije zidova i stvaraju sofisticirane, elegantne detalje. 
 
Različiti uzorci i dizajni štukatura postavljaju se i na stropove, njima se mogu sakriti manje nepravilnosti a koriste se kada se želi postići luksuzniji karakter prostora. Ukrasne štukature često se koriste i kao okviri za vrata i prozore kada se žele naglasiti arhitektonski detalji objekta.
 
Montaža štukatura zahtijeva iskustvo i stručnost kako bi se osiguralo pravilno postavljanje i ravnomjerna raspodjela i smanjuje rizik od pucanja ili odvajanja od površine. Prije nego što se pristupamo montaži, pažljivo mjerimo prostor i planiramo raspored štukatura. Precizno mjerenje osigurava ravnomjernu distribuciju i postavljanje štukatura, čime se postiže simetrija bez greške.
 
Nakon postavljanja, bitna je finalna obrada koja uključuje dodatno brušenje te nanošenje boje ili drugih završnih premaza po dogovru s klijentom. 
 
Nazovite nas i zatražite više informacija!Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više