Pošalji upit
Slanje…

NAJAM POZORNICE, KROVOVA ZA NATKRIVANJE I ZAŠTITNIH OGRADA

Nudimo vam najam pozornica i krovova za natkrivanje pozornica i otvorenih prostora. Dostava na području cijele Hrvatske!

Opis proizvoda

 
U najam nudimo pozornice za razne događaje, pogodne za male ili velike koncerte, modne revije, predstave, nastupe umjetničkih društava... Mogu se složiti na više načina, otkrivenog ili natkrivenog tipa. Pozornice se visinom i širinom mogu prilagoditi potrebama prostora i eventa. 

Tent Event ima više od 300 m2 pozornica čija je konstrukcija od pocinčanog željeza, a pokrov od protukliznih i vodootpornih dasaka. 
 
 
Osim što nudimo pozornice za razne događaje, usluga također uključuje potpunu logističku podršku. Brinemo se za sve detalje, uključujući prijevoz  pozornice na mjesto događaja. 

Nakon što pozornicu sigurno dopremimo, tehničari vrše montažu prema preciznim specifikacijama.
Na kraju događaja, brinemo se za brzu i sigurnu demontažu pozornice.

Kontaktirajte nas kako bismo vam pomogli stvoriti nezaboravan događaj s vrhunskim pozornicama i profesionalnim uslugama. Za više informacija pošaljite upit!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se