Pošalji upit
Slanje…


Proljeće stiže! Donosimo savjete za uređenje doma

Dolaskom proljeća, javlja se i želja za preuređenjem doma. Promjene mogu biti drastične ili minimalne, ali svaka promjena dat će prostoru dodatno osvježenje. U nekim slučajevima dovoljno je promijeniti detalje koji se ističu u prostoru, no uvijek treba paziti na ključne stvari.

Kao prvo, potrebno je obratiti se stručnom timu za radove; građevinske, elektroničke, vodoinstalaterske, itd. Stručnjaci će svoj posao napraviti kvalitetno, prema vašim željama i u dogovorenom roku; u suprotnom, radovi će se odužiti, nećete biti zadovoljni u potpunosti i u konačnici ćete više potrošiti na popravke. 

Dalje, pazite na unutarnje uređenje prostora; odaberite nešto što vam se doista sviđa i što se uklapa u vašu ideju. Računajte da prostor nećete preuređivati sljedećih nekoliko godina, stoga je važno da se u njemu dobro osjećate. Kod osoba koje su podložne čestim promjenama, dobro je izabrati klasične i neutralne komade namještaja, keramičkih pločica i sl. koji se daju izmijeniti raznim dekoracijama – moći ćete zadovoljiti svoje želje i relativno često raditi izmjene, bez da na to izdvojite veliku svotu novaca.

Već 25 godina Trio I uspješno prati potrebe hrvatskog tržišta u djelu veleprodaje i maloprodaje vodoinstalacijskog materijala, opreme za kupaonice, elektroinstalacijskog materijala, opreme za centralno grijanje i keramičkih pločica. U prostranim i moderno uređenim prodajno-izložbenim prostorima nude bogati asortiman renomiranih dobavljača za vaš dom. Također, u opisu djelatnosti su im i građevinski radovi.

Imaju maloprodajne trgovine u Puli, Labinu, Poreču, Rovinju, Umagu, Rijeci i Šibeniku, gdje stručan kadar zaposlenika svakom klijentu pristupa individualno. Stručni savjeti uvijek su dobrodošli, posebno ako se na uređenje svog doma upuštate prvi put. 

Stručno osoblje salona TRIO I pomoći će vam da odaberete ono što najbolje odgovara vašim željama i potrebama uz najsuvremeniju informatičku podršku. Program za projektiranje VISOFT CREATIVE je 3D program koji omogućava da se prema vašim željama napravi jedinstven i precizan plan.

Vlastitom operativom i stručnim inženjerskim kadrom, s uhodanim kooperantskim tvrtkama izvode sve vrste radova iz područja graditeljstva. Za sva pitanja im se s povjerenjem možete obratiti; saslušat će vaše želje, predložiti korisne savjete, a radove obaviti kvalitetno i brzo. Na vama je samo da odlučite što točno želite – za ostalo će se pobrinuti tim TRIO I.

(I:eIstra.info)

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više