Pošalji upit
Slanje…
O nama

Adriana Nautica 

Adriana Nautica započela je s radom 2003 godine, a svoje proizvode prodajemo na području cijele Istre, Dalmacije, po otocima ali i šire. Osnovna djelatnost nam je prodaja razne nautičke opreme i rezervnih dijelova za brodske i vanbrodske motore. 

Zadovoljan klijent i kvalitetna usluga garantira nam daljnji uspjeh u poslovanju, a iz godine u godinu trudimo se unaprijediti tim ljudi i opremu da bismo ostvarili što veće rezultate, a time pridobili povjerenje naših budućih kao i stalnih klijenta.

Dugogodišnjim poslovanjem naša tvrtka je zauzela sigurno mjesto na tržištu te vam tako nudimo proizvode vodećih svjetskih proizvođača brodske i nautičke opreme, rezervnih dijelova i motora
 

Nautička oprema

Nudimo vam nautičku opremu iz programa MOTOMARINE. 

Kao dio naše ponude nudimo vam i brodske diesel motore SOLE-DIESEL, vanbrodske motore SUZUKI i TOHATSU umjetnu tikovinu TEK DEK te premaze za plovila INTERNATIONAL.

Na upit smo vam u mogućnosti ponuditi i opremu iz programa OSCULATI  i drugih distributera i proizvođača nautičke opreme.

Servis brodskih i vandbrodskih motora je osiguran u svim većim mjestima u Istri. 

Ulažemo sva znanja, iskustvo i trud kako bi zadovoljili cjelokupne potrebe naših kupaca. Trudimo se ostvariti taj cilj nudeći široki asortiman visokokvalitetnih proizvoda. Posebnu pažnju pridajemo pristupačnom odnosu s kupcima s kojima gradimo partnerski odnos. 
 
Djelatnosti
ADRIANA NAUTICA iz Pule nudi vam
 
Nautičku opremu iz programa MOTOMARINE, brodske diesel motore SOLE DIESEL, vanbrodske motore SUZUKI, TOHATSU, umjetnu tikovinu TEK DEK te premaze za plovila INTERNATIONAL
 
Proizvodi i usluge
  • Prodaja nautičke opreme
  • Prodaja diesel brodskih motora i vanbrodskih motora
  • Prodaja opreme za plovila
 
Reference
 
 
 

 

Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Nautička oprema koju svaki nautičar treba imati

Adriana Nautica savjetuje vam što morate provjeriti prije plovidbe...

Kvalitetna nautička oprema za ugodnu i sigurnu plovidbu (video)

U Puli, u blizini marine, možete pronaći svu nautičku opremu koja je potrebna vašem plovilu...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više