Pošalji upit
Slanje…
O nama

Autoškola Apy Maja

Autoškola Apy Maja organizira tečajeve za osposobljavanje budućih vozača vozila kategorija AM, A1, A2, A, B, C1, C, CE. Bilo da želite dobiti vozačku dozvolu za moped, motocikl, automobil, kamion ili kamion s prikolicom, u našoj autoškoli to ćemo vam i omogućiti. 
 
Naš tim instruktora vožnje broji 5 članova koji će vam se tijekom sati vožnje u potpunosti posvetiti kako bi vas što prije osposobili za vožnju. 
 
Prisustvovanje nastavi je obavezno za sve kandidate.  Kroz našu autoškolu godišnje prođe i do 350 kandidata iz Novigrada, Rovinja, Buja, Umaga i ostalih mjesta u Istri
 
Na naše tečajeve se možete upisati svakodnevno osobno putem telefona ili linka za upise.  Nalazimo se u Poreču kraj tržnice. 
 
 
Naša autoškola po prolaznosti je jedna od najboljih u Hrvatskoj.

Naučite voziti s nama!
 
Djelatnosti
Autoškola za kategorije:
  • AM
  • A1
  • A2
  • A
  • B
  • C
  • CE
 
Proizvodi i usluge

Kako do vozačke dozvole?

 
Najprije je potrebno obaviti liječnički pregled na osnovu kojeg liječnik izdaje Uvjerenjem o sposobnosti za upravljanje vozilom s kojim se kandidat upisuje u autoškolu.

Zatim kandidat mora položiti ispite iz predmeta Prometni propisi, te Pružanje prve pomoći i proći obuku iz Upravljanja vozilom, koja se sastoji od najmanje 35 sati vožnje. Tek tada može pristupiti ispitu iz predmeta Upravljanje vozilom.
 
Kad položi ovaj ispit, kandidat od autoškole dobiva Uvjerenje o položenom ispitu koje uz liječničko uvjerenje treba odnijeti na Policijsku upravu gdje podiže svoju vozačku dozvolu.  
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više