TRAŽIŠ? NAĐI.

ARGUS

Rasvjeta, elektromaterijal, projektiranje, veleprodaja, Pula
O NAMA

ARGUS

Poduzeće Argus iz Pule bavi se veleprodajom elektro opreme, a glavna strategija je potpuno zadovoljenje kupaca i njihovih želja i potreba. 
 
Zbog prilagođavanja tržištu i usvajanju novih tehnologija, značajna su ulaganja u školovanje i usavršavanje djelatnika. Osluškujući tržišne trendove i riječ krajnjih potrošača, Argus je, u suradnji sa svojim partnerima, na tržište uveo i stalno uvodi niz inovacija u području odnosa prema potrošačima.
 
Snaga poduzeća Argus na tržištu ogleda se u kvaliteti usluge, dostupnosti proizvoda i promptnoj reakciji na potrebe klijenata. 
 
Takav položaj rezultat je stalnog razvoja i uvođenja proizvoda i usluga na tržište i informiranju potrošača o njihovim svojstvima i korisnim oblicima potrošnje. Blisko surađujemo s proizvođačima proizvoda koje distribuiramo, što nam omogućava veću fleksibilnost, mogućnost zadovoljavanja posebnih zahtjeva te olakšanu distribuciju.

DJELATNOSTI

  • SN I NN oprema za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije
  • Elektroinstalacijski materijal
  • Projektiranje
  • Mjerna i regulacijska oprema
  • Profesionalna, industrijska, projektna i cestovna rasvjeta
PROIZVODI I USLUGE

SN I NN oprema za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije
Elektroinstalacijski materijal
Mjerna i regulacijska oprema
Profesionalna, industrijska i cestovna rasvjeta
Projektiranje
REFERENCE

Imidž poduzeća gradimo na osnovi referenci koje su privukle pažnju mnogih proizvođača te smo na taj način postali zastupnici i ovlašteni distributeri nekoliko renomiranih svjetskih tvrtki proizvođača elektro opreme. 

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se