Pošalji upit
Slanje…
O nama

ARGUS - partner u rješenjima i isporuci elektro materijala

Poduzeće Argus iz Pule bavi se veleprodajom elektro opreme, a glavna strategija je potpuno zadovoljenje kupaca i njihovih želja i potreba. 
 
Zbog prilagođavanja tržištu i usvajanju novih tehnologija, značajna su ulaganja u školovanje i usavršavanje djelatnika. Osluškujući tržišne trendove i riječ krajnjih potrošača, Argus je, u suradnji sa svojim partnerima, na tržište uveo i stalno uvodi niz inovacija u području odnosa prema potrošačima.
 
Rasvjeta, projektiranje Pula 
 
Snaga poduzeća Argus na tržištu ogleda se u kvaliteti usluge, dostupnosti proizvoda i promptnoj reakciji na potrebe klijenata. 
 
Takav položaj rezultat je stalnog razvoja i uvođenja proizvoda i usluga na tržište i informiranju potrošača o njihovim svojstvima i korisnim oblicima potrošnje. Blisko surađujemo s proizvođačima proizvoda koje distribuiramo, što nam omogućava veću fleksibilnost, mogućnost zadovoljavanja posebnih zahtjeva te olakšanu distribuciju.
 

Distribucija elektro materijala i opreme

 
Od otvaranja 1990. i veleprodaje elektro opreme, naš se tim razvio u tvrtku koja uspješno sudjeluje u realizaciji projekata svih razina. Bez obzira radi li se o manjem ili većem, zahtjevnijem projektu, s partnerima surađujemo s ciljem pronalaska i implementacije najboljih rješenja.
 
Elektromaterijal Pula
 
Kako bi garantirali kvalitetu svakog izvedenog projekta, surađujemo s provjerenim dobavljačima od kojih su neki Siemens, Legrand, Palazzoli, bticino, Abb, Philips lighting, Cablofil i drugi.
 

Mjerna i regulacijska oprema

 
Ponuda obuhvaća razne vrste senzora, mjernih instrumenata, pretvarača, regulatora i drugih proizvoda koji omogućuju preciznu i pouzdanu kontrolu procesa u industriji, energetici, zgradarstvu i drugim sektorima.
 
Proizvodi u asortimanu dolaze od pouzdanih proizvođača, a proizvedeni su prema najvišim standardima kvalitete.
 
Pošaljite nam upit za dodatne informacije ili nas nazovite!
Djelatnosti
 • SN I NN oprema za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije
 • Elektroinstalacijski materijal
 • Projektiranje
 • Mjerna i regulacijska oprema
 • Sustavi razvođenja, portafonija, kućna automatizacija i mreža, ožičenje, zaštita i prekidanje, strukturno kabliranje
 • Dostava i logistička podrška
 • Cestovna, industrijska, protupanična i javna rasvjeta, energetska učinkovitost, upravljanje rasvjetom
Proizvodi i usluge

Isporuka rješenja i elektro opreme u Europi i SAD-u

Naši projekti nisu ograničeni samo na Hrvatsku, do sada smo uspješno isporučili rješenja i elektro opremu klijentima diljem Europe i SAD-a. Oslanjajući se na desetljeća iskustva, težimo biti vodeći distributer elektroopreme.
 
Ponosimo se uspješnim timskim radom, osiguravajući zadovoljstvo klijenata i ispunjavanje svih zahtjeva projekta. Ovaj pristup nas drži korak ispred na tržištu, omogućujući nam da zadovoljimo evoluirajuće potrebe šire baze klijenata i njegujući istinska partnerstva kroz projekte različitih veličina i tipova unutar naše domene.
 
argus letak
 

Elektromotori

 
Nudimo raznovrsne modele namijenjene širokom spektru industrijskih i komercijalnih potreba.
 
Trofazni kavezni asinkroni elektromotori, jednofazni asinkroni elektromotori, elektromotori s kočnicom, elektromotori u protueksplozivnoj zaštiti, elektromotori specijalne izvedbe i elektromotori u cijevi INOX sastavni su dio našeg asortimana.
 
Više o nama saznajte na našoj web stranici ili nas nazovite!
Reference
Imidž poduzeća gradimo na osnovi referenci koje su privukle pažnju mnogih proizvođača te smo na taj način postali zastupnici i ovlašteni distributeri nekoliko renomiranih svjetskih tvrtki proizvođača elektro opreme. 


Projekti u kojima smo sudjelovali: 
 1. Zračna luka Franjo Tuđman, Zagreb - distributeri električne opreme
 2. Tvornica duhana Rovinj - distributeri električne opreme
 3. Kružni tok Pula - distribucija rasvjetnih tijela
 4. Trg kralja Tomislava Pula - javna rasvjeta
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

U veleprodaji Argus pronaći ćete široku ponudu elektromaterijala po povoljnim cijenama

Ako vam trebaju elementi rasvjete, elektromotori, portafoni, kablovi i slična elektro oprema, posjetite ovo poduzeće u Puli...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više