Pošalji upit
Slanje…
O nama

Romina Mohorović Architect

Tvrtka Arhitektonika Studio d.o.o. nalazi se u Labinu i posvećena je pružanju vrhunskih usluga arhitektonskog projektiranja, prilagođenih vašim jedinstvenim potrebama i željama. 
 
arhitektonika
 
Svaki projekt za nas je prilika za stvaranje prostora koji ne samo da izgleda izvanredno, već i savršeno odgovara vašem načinu života.
 

Arhitektonsko projektiranje

Naš pristup arhitektonskom projektiranju temelji se na pažljivoj analizi prostora. Kombiniramo estetiku s inovacijama kako bismo stvorili objekte koji ne samo da zadovoljavaju vaše potrebe, već i nadmašuju očekivanja.
 
Pružamo usluge projektiranja privatnih i poslovnih objekata. Bogato iskustvo i znanje koje konstantno nadograđujemo zaslužni su za niz uspješno završenih projekata stambenih prostora, kuća i vila za odmor, ureda i drugih projekata. Usluge uključuju analizu i savjetovanje, izradu idejnog rješenja i projekta, glavnog projekta, izvedbenog projekta te sve druge povezane usluge.
 

3D vizualizacije

Uz pomoć naprednih tehnika 3D vizualizacije, dobit ćete uvid u vaš prostor prije nego što započnemo s izvođenjem radova.
 
projektiranje interijera i eksterijera
 
 
Vizualizacije interijera i eksterijera omogućuju vam da doživite svaki kutak budućeg doma ili ureda u svim detaljima te spriječite skupe troškove naknadnih izmjena ili nezadovoljstva projektom.
 

Ishodovanje dokumentacije za građevinsku dozvolu

Suočavanje s birokracijom može biti izazovno, ali mi vam olakšavamo taj proces. Brinemo se za sve korake ishodovanja potrebne dokumentacije za građevinsku dozvolu, čime vam osiguravamo miran početak realizacije vašeg projekta i uštedu vremena.
 
Pošaljite nam upit ili nas nazovite i dogovorite konzultacije!
Djelatnosti
  • Arhitektura 
  • Projektiranje
  • Ishodovanje dokumentacije za građevinske dozvole
  • Izrada troškovnika
  • Projektiranje interijera
  • Projektiranje okoliša
  • 3D vizualizacija
  • KONTAKT: mohorovic8888@gmail.com
Proizvodi i usluge

Projektiranje interijera

Projektiranje interijera započinjemo s dubokim razumijevanjem osobnih preferencija, životnog stila i funkcionalnih potreba klijenta.
 
U procesu stvaranja prostora koji odražava vašu jedinstvenu osobnost, integriramo vaše ideje s našim profesionalnim znanjem kako bi postigli skladan interijer kojim ćete biti potpuno zadovoljni. Potičemo vas na aktivno sudjelovanje i davanje povratnih informacija.
 
arhitektonika
 
Kreiramo prostor koji olakšava život, pružajući pametna rješenja za pohranu, organizaciju i udobnost doma, ureda i drugih objekataBilo da je riječ o pametnom kućnom sustavu, energetskoj učinkovitosti ili drugim inovativnim rješenjima, trudimo se uvijek biti korak ispred.
 

Projektiranje okoliša

Projektiramo vanjske prostore i okoliš privatnih, poslovnih i komercijalnih objekata koji pružaju skladno, ugodno okruženje za pauzu u hladovini, odmor, relaksaciju, obiteljska okupljanja ili druženje s prijateljima.
 
Okoliš poslovnih prostora, vrt, dvorište ili terasa - detalj svakog projekta je pažljivo, individualno razrađen kako bi se postigao savršen balans između estetike i funkcionalnosti.
 
3d vizualizacije
 
Do danas smo odradili mnoštvo uspješnih projekata među kojima su okućnice vila za odmor, stambenih objekata i javnih gradskih površina.
 
Kontaktirajte nas za dodatne informacije o uslugama u ponudi - pošaljite nam upit ili nas nazovite!
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više