Pošalji upit
Slanje…
O nama

Keramičar Art East, Buje: Postavljanje pločica, kamena i hidro izolacije

Keramičar Art East iz Buja specijaliziran je u poslovima postavljanja pločica i kamena. Bavimo se i postavljanjem hidro izolacije kako bi zaštitili objekte od štetnih učinaka vlage. Poslove obavljamo na području cijele Istre.
 
Keramičar

Postavljamo keramiku u svim prostorijama Vašeg objekta, neovisno radi li se o kuhinji, kupaonici, dnevnom boravku ili balkonu. Keramičarski radovi se odnose na pripremanje podloge, postavljanje pločica i završno fugiranje.
 
Postavljanje kamena

Radimo postavljanje kamena koji je otporan na vanjske utjecaje što mu daje veliku prednost kod odabira materijala za određenu površinu Vašeg objekta. Nudimo Vam oblaganje zidova, stupova, kuća, staza, stepenica i drugih površina kamenom te postavljanje kamenih podloga.
 
Hidro izolacije

Izvedbom hidro izolacije spriječio bi se prodor vlage u zidove i podove prostora i tako bi se onemogućila oštećenja određenih dijelova objekta ali i same keramike i očuvao estetski izgled prostora. Veoma je važno da se uradi pravilno, jer svaka greška ili naknadna popravka ne garantira pravu zaštitu.
 
Prilagođavamo se željama i zahtjevima svih klijenata kako bi posao odradili efikasno, brzo i kvalitetno. Ponudu sastavljamo nakon ogleda Vašeg objekta. Za više informacija obratite nam se putem telefona ili upita.
Djelatnosti
  • Keramičar
  • Keramičarske usluge i radovi
  • Postavljanje i skidanje pločica
  • Postava kamena
  • Postavljanje hidro izolacije objekata
  • Buje
  • Istra
 

Recenzije

OCIJENITE NAS 
 
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više