TRAŽIŠ? NAĐI.

AS. FRANCO

automati, topli napitci, hladni, navodnjavanje, bazeni, ratan, pumpe
Naziv poslovnog subjekta:    AS. FRANCO
OIB:  35415028256
  Jehnići 5, Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Josip Franko
www.franco.hr
https://www.eistra.info/asfranco
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Pon-Pet 08:00-16:00, Sub 08:00-14:00
O NAMA

 
Obiteljski obrt AS. FRANCO osnovan je 1989. godine. Dugogodišnji rad i iskustvo, profesionalni i sistematski pristup rezultirao je širenjem naše djelatnosti. 
 
Započeli smo sa distribucijom hladnih i toplih napitaka 1989. godine, da bi 1996. godine proširili djelatnost na sustave za navodnjavanje, a od 2002. i na bazene i bazensku tehniku.
 
Brinemo da naša usluga bude kvalitetna i brza, uvažavajući zahtjeve i sugestije naših klijenata. U ponudi imamo proizvode vodećih svjetskih proizvođača navodnjavanja i bazenske tehnike i opreme. 

 
DJELATNOSTI


NAŠE DJELATNOSTI

DISTRIBUCIJA  SAMOPOSLUŽNIH APARATA ZA TOPLE I HLADNE NAPITKE 
Postavljanje i održavanje samoposlužnih aparata visoke kvalitete u raznim institucijama, većim i manjim poduzećima.

NAVODNJAVANJE
Projektiranje,  savjetovanje i postavljanje sustava za navodnjavanje za okućnice, parkove i sve vrste sportskih terena
Projektiranje, savjetovanje i postavljanje sistema kap na kap za korita sa cvijećem i za poljoprivredne površine
Polaganje gotovog travnog tepiha uz sve prethodne radove pripreme tla
Veleprodaja i maloprodaja rezervnih dijelova

BAZENI  I  BAZENSKA  TEHNIKA
Projektiranje,  savjetovanje i montaža svih vrsta bazena i bazenske opreme
Montaža hidromasažnih bazena
Montaža fontana  
Održavanje bazena i  fontana
Montaža  finskih sauna i  parnih kupelji
Veleprodaja i maloprodaja bazenske opreme
 
PROIZVODI I USLUGE

 
AUTOMATI ZA TOPLE I HLADNE NAPITKE

Prateći Vaše potrebe nudimo Vam razne automate za tople i hladne napitke, te automate za snack proizvode.Automate ustupamo bez naknade i snosimo sve troškove servisnog održavanja. U slučaju da ne postoji mogućnost priključka na pitku vodu preko gradskog vodovoda, osiguravamo da automati rade preko vlastitog spremnika pitke vode. Automate punimo vrhunskim sirovinama, te ih uz prethodno savjetovanje na dogovorene lokacije besplatno dostavljamo i montiramo.Naš tim zadužen za održavanje automata konstantno brine o čistoći i ispravnosti automata. U slučaju bilo kakvog zastoja ili kvara dolazimo u što je kraćem roku moguće, obavezno isti dan kada je zastoj ili kvar prijavljen. NAVODNJAVANJE

Praksa navodnjavanja stara je koliko i sama civilizacija. Neke od najstarijih civilizacija Mezopotamija, Egipat, Maya, Inka i Kina su svoje bogatstvo i razvoj dugovali navodnjavanju. I dan danas navodnjavanje predstavlja važan segment.Sustavi za navodnjavanje osiguravaju kvalitetan i uspješan rast travnjaka, biljnog materijala te njegovan izgled vrta obzirom da omogućavaju ujednačenu i pravodobnu opskrbu vodom te samim time i znatnu uštedu vremena i troška vode.Važno je istaknuti da je za lijep izgled travnatih površina vrlo bitno zalijevati ih u vrijeme kada se temperatura tla i zraka približe sličnoj vrijednosti odnosno noću. Tako automatski sustav za navodnjavanje omogućuje umjesto nas, kada i nismo baš u mogućnosti to učiniti, aplicirati na površinu u pravom trenutku točno određenu potrebnu količinu vode.Kod ugradnje sustava za navodnjavanje koristimo materijale najvišeg standarda renomiranih proizvođača sustava za navodnjavanje te jamčimo servis i rezervne dijelove.

MIKROIRIGACIJA

Visoke vrijednosti učinkovitosti mikroirigacije očitavaju se u smanjenju odnosno potpunom otklanjanju gubitaka vode uslijed otjecanja vode i isparavanja tla. Korištenjem mikroirigacije moguće je postići veću učinkovitost navodnjavanja od tradicionalnih sustava. Mikroirigacija svoju primjenu nalazi prije svega u uzgoju cvijeća, u staklenicima, parkovima, ali značajne rezultate daje i u sektoru povrtlarstva. U našim krajevima primjena mikroirigacije je još uvijek u povojima obzirom da joj se ne pridaje toliko veliki značaj, već se uobičajeno rađe koristi sistem kap po kap. Osnivači tvrtke TECO nakon više od 20 godina rada u sektoru navodnjavanja odlučili su pokrenuti vlastitu proizvodnju cjelokupnog asortimana proizvoda za mikronavodnjavanje. Cjelokupna se proizvodnja odvija u Italiji. Novi su proizvodi po prvi puta predstavljeni na međunarodnom sajmu EIMA u Bologni, 2004. godine.Proizvodi su prisutni na evropskom i američkom tržištu, a AS. FRANCO, također sa dugogodišnjim iskustvom u sektoru navodnjavanja zastupnik je za Republiku Hrvatsku. Radi se o kapaljkama, mikroraspršivačima, mikroventilima i ostalom spojnom materijalu   vrhunske kvalitete koji svoju primjenu nalazi u navodnjavanju cvjetnih gredica, biljaka u malim ili velikim posudama, u navodnjavanju grmlja i drveća u vrtovima i uređenim parkovima. Glavna značajka proizvođača TECO je kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj novih proizvoda.

TRAVNI TEPIH

Travnjaci ukrašavaju krajolik stvarajući lijep prostor ugodan za život i razne aktivnosti.Do lijepog travnjaka može se doći uz stručnu pomoć brzo i jednostavno, a to je najbolje povjeriti onima koji su se svojim radom dokazali da su u tome vješti i uspješni. Kvalitetan travni tepih je gust, zbijen, kompaktan, ujednačene boje, bez simptoma bolesti i prisustva štetnika. Travni tepih predstavlja brzo rješenje problema kako bi okućnica, gradski park ili poslovna površina brzo ozelenjela, a uz minimalna ulaganja. Jednostavno održavanje i trenutna upotreba rješenje su za one koji nisu pripremljeni čekati prirodni tok rasta trave.Okućnica kuće će tako postati zelena u roku samo jednog dana.... zelena oaza po kojoj se može igrati, hodati ili joj se jednostavno samo diviti. Prednosti postavljanja travnog tepiha su mogućnost postavljanja tijekom cijele godine od proljeća do jeseni, nema plijevila jer trava jako gusto raste, te se može odmah  koristiti. Prilikom odabira vrste travnog tepiha bitno je imati na umu namjenu istog te specifične klimatske uvjete šireg područja. Pojedine travnate površine imaju prvenstveno ukrasnu namjenu, a neke se intezivno koriste.

ROBOTSKE KOSILICE

Lijep i zdrav travnjak zahtjeva redovitu i pravilnu košnju.Redovita košnja čini travnjake lijepo gustima. Trave oblikuju nove pobočne mladice, a korov se suzbija.Robotske kosilice predstavljaju inteligentnu njegu travnjaka, umjesto nas brinu da travnjak bude uvijek lijepo njegovan.Samostalno kose, izbjegavaju prepreke, prelaze nagibe i u slučaju potrebe same se pune.Nude udobnost najviše kvalitete jer uz njihov rad više je vremena za opuštano uživanje u vlastitom vrtu.

PUMPE

Efikasne, prilagođene svakom pojedinačnom zahtjevu, sigurne, drugim riječima COMEX pumpe. Nudimo pumpe renomiranog talijanskog proizvođača koji se proizvodnjom pumpi bavi još od davne 1975. godine. Glavni moto proizvođača je visoka kvaliteta i usluga. Prilikom proizvodnje koriste se najbolje vrste materijala i komponenata, a izrada je pomoću strojeva vrhunske kvalitete. Kontrole izrade tijekom same proizvodnje prisutne su od samog početka proizvodnog procesa. Samim time proizvodi posjeduju međunarodne certifikate kvalitete. Široka paleta proizvoda nudi pumpe različitih namjena i tehničkih karakteristika.
 BIOSTROJEVI
 
PROZRAČIVAČI TRAVE - Prozračivanje travnjaka provodi se strojevima za aerifikaciju i to prije gnojidbe ili navodnjavanja da bi se uravnotežili učinci gaženja i valjanja travnjaka. Dostupni su u tri različita modela obzirom na dimenziju-širinu zahvata. Svi su modeli opremljeni motorom s unutarnjim izgaranjem; sa pokretnim noževima koji su pogodni za uklanjanje ostataka i manja prodiranja u tlo, i sa fiksnim noževima koji su prikladniji za uklanjanje korijena i dublja prodiranja u tlo. Svi modeli dolaze u kompletu sa košarom za prikupljanje uklonjenog dijela travnate površine.
 
STROJEVI ZA USITNJAVANJE GRANA - BIOKOMPOSTERI - Drobilice za velike grane pogodne su za usitnjavanje grana dobivenih prilikom obrezivanja drveća velikih dimenzija uslijed održavanja. Stoga su pogodne za primjenu u šumarstvu i u komunalnoj djelatnosti.  

STROJEVI ZA USISAVANJE LIŠĆA - TORNADO je kompaktan stroj za usisavanje lišća sa izuzetno velikom snagom te je stoga pogodan za čišćenje velikih javnih površina kao npr. gradskih parkova, sportskih igrališta. U ponudi imamo i STROJ ZA USITNJAVANJE VELIKOG DRVEĆA

Strojevi za usitnjavanje grana, strojevi za usisavanje lišća te drobilice za velike grane svoju primjenu nalaze u hortikulturi, voćarstvu, vinogradarstvu, maslinarstvu, šumarstvu i komunalnoj djelatnosti. Jednostavni za upotrebu, svojom učinkovitošću doprinose u čišćenju i održavanju okoliša. Opremljeni su snažnim električnim, benzinskim ili dizelskim motorima.
 


 
BAZENI

Kultura kupanja razvila se još u vrijeme starih Grka i Rimljana. Plivanje je idealna tjelesna aktivnost jer se koriste sve mišićne skupine, a osim toga uživanje u bazenu može biti ugodan i aktivan odmor za cijelu obitelj i prijatelje.  Danas je kultura kupanja svedena pod pojam wellness koji obuhvaća klasični bazen, hidromasažni bazen, opuštanje parnim kupeljima, saunskim tretmanima… Bazen u vlastitom dvorištu nešto je o čemu mnogi sanjaju. Taj san mnogima donedavno  neostvariv, današnjom bogatom ponudom bazena i bazenske opreme koja se prilagođava zahtjevima i mogućnostima kupaca postaje ostvariv u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.  Danas je moguće birati između betonskih klasičnih, ugradbenih ili montažnih bazena. 

RATAN
 
Roberti Rattan prisutan je na tržištu već više od 50 godina sa svojim inovativnim i jednostavnim linijama namještaja. 
Nakon 50 godina iskustva u proizvodnji drvenog namještaja i namještaja od ratana, Roberti nastavlja  put otkrivanja uvijek nečeg novog i interesantnog, što je i rezultiralo kolekcijom GREENFIELD. 
Kolekcija GREENFIELD osebujnog je karaktera, namjenjena  prije svega svima onima koji žele elegantan i funkcionalan namještaj, jednostavnih linija koji u isto vrijeme može krasiti vrt, teresu, područje wellnessa ili koji drugi vanjski ili unutrašnji prostor. 
Interesantan dizajn potpisuju poznati talijanski dizajneri namještaja Adriano Balutto, Veronica Balutto, G.Vittorio Plazzogna i Giorgio Del Piero. 
Strukture cjelokupne kolekcije GREENFIELD izrađene su od izuzetno kvalitetnih materijala, dok su pleteni dijelovi izrađeni od materijala Sun Weave. Sun Weave predstavlja splet tankih niti polietilena, estetski vrlo sličan ratanu, koji je otporan na visoke i niske temperature, morsku sol i ostale atmosferske utjecaje (kišu, UV zrake).  
Veliki izbor raznih tkanina daje raznolike mogućnosti da sami kreirate Vašu kolekciju GREENFIELD. Tkanine su izrađene od 100% akrila, otporan na UV zrake, koji se vrlo brzo i na jednostavan način čisti od raznvorsnih mrlja.    
Dodatnu garanciju kvalitete kolekcije GREENFIELD predstavljaju međunarodni certifikati SGS, kao i nedavno izdani certifikati koje propisuje hrvatsko zakonodavstvo, Pravilnik o obveznom ispitivanju namještaja i dijelova namještaja (NN 63/95, 55/99, 131/00).
U našem novo otvorenom izložbenom prostoru moguće je pogledati  cjelokupnu  kolekciju GREENFIELD kako bi se budući kupci imali priliku uvjeriti u jedinstvenu ljepotu, kvalitetu i funkcionalnost kolekcije.EDUKACIJE

Edukacijski tečaj namijenjen je kako onima koji se po prvi puta susreću sa osnovnim elementima sustava za navodnjavanje, tako i onima koji žele usavršiti svoja znanja. Cilj edukacijskog tečaja je definiranje i realizacija postupaka odnosno radnji koje su potrebne kako bi se uspješno izvelo projektiranje i instaliranje sustava za navodnjavanje. Tečaj je osmišljen na način da se uz teoretske osnove polaznicima nudi i simulacija izvedbe cjelokupnog sustava za navodnjavanje. Stoga, se stečena znanja i vještine potrebne za realizaciju sustava za navodnjavanje mogu primjenjivati i u budućnosti na različitim projektima, bez obzira na veličinu ili specifične karakteristike istog.    U sklopu edukacijskog tečaja organiziraju se i seminari na kojima se kupci imaju priliku pravovremeno upoznati sa svim novostima u sektoru navodnjavanja. 
Sve informacije u svezi edukacijskog tečaja moguće je dobiti na telefon 052/460-460.
 
 

 
AQUILA JET MICRO MIST 
 
 
 
 
 
 
Ottima Spike 360°
 
 
 
 
 
 Orbita Adj Coloured 
 

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se