Pošalji upit
Slanje…
O nama

AS FRANCO Poreč: sustavi navodnjavanja, bazeni i bazenska tehnika 

 
Vrhunske sustave navodnjavanja, bazene i bazensku tehniku, već 30 godina ispostavlja obiteljski obrt AS. FRANCO iz Poreča. 
 
Dugogodišnji rad i iskustvo garancija su kvalitete naše usluge. 
 
U ponudi imamo proizvode vodećih svjetskih proizvođača navodnjavanja, bazenske tehnike i opreme. 

zastupništva

Pružamo uslugu projektiranja i prodaje sustava navodnjavanja, bazena i bazenske tehnike, te servisa i prodaje rezervnih dijelova.

Pumpe

Efikasne, prilagođene svakom pojedinačnom zahtjevu, sigurne, drugim riječima COMEX pumpe. Glavni moto proizvođača je visoka kvaliteta i usluga. Prilikom proizvodnje koriste se najbolje vrste materijala i komponenata, a izrada je pomoću strojeva vrhunske kvalitete.
Samim time proizvodi posjeduju međunarodne certifikate kvalitete. Široka paleta proizvoda nudi pumpe različitih namjena i tehničkih karakteristika.

Bazeni i bazenska tehnika

Projektiranje, veleprodaja i maloprodaja bazena i bazenske tehnike naša je specijalnost. U ponudi imamo hidromasažne kade, parne kupelji, saune i druge proizvode iz segmenta wellness-a te bazenske igre.
 

Robotske kosilice

Lijep i zdrav travnjak zahtjeva redovitu i pravilnu košnju. Redovita košnja čini travnjake lijepo gustima. Robotske kosilice predstavljaju inteligentnu njegu travnjaka. Samostalno kose, izbjegavaju prepreke, prelaze nagibe i u slučaju potrebe same se pune.

Edukacije

Edukacijski tečaj namijenjen je kako onima koji se po prvi puta susreću sa osnovnim elementima sustava za navodnjavanje, tako i onima koji žele usavršiti svoja znanja.
Cilj edukacijskog tečaja je definiranje i realizacija postupaka odnosno radnji koje su potrebne kako bi se uspješno izvelo projektiranje i instaliranje sustava za navodnjavanje.
Tečaj je osmišljen na način da se uz teoretske osnove polaznicima nudi i simulacija izvedbe cjelokupnog sustava za navodnjavanje. Stoga, se stečena znanja i vještine potrebne za realizaciju sustava za navodnjavanje mogu primjenjivati i u budućnosti na različitim projektima, bez obzira na veličinu ili specifične karakteristike istog.
Djelatnosti
  • Navodnjavanje
  • Mikroirigacija
  • Prodaja bazena
  • Prodaja bazenske tehnike
  • Pumpe
  • Trava u rolama
  • Robotske kosilice
  • Edukacije
Proizvodi i usluge

Projektiranje, prodaja i servis sustava navodnjavanja

Sustavi za navodnjavanje osiguravaju kvalitetan i uspješan rast travnjaka te drugog biljnog materijala. Njegovan izgled vrta zahtijeva ujednačenu i pravodobnu opskrbu vodom te samim time i znatnu uštedu vremena kao i troška vode.
 
Za lijep izgled travnatih površina vrlo je važno zalijevanje u vrijeme kada se temperatura tla i zraka približe sličnoj vrijednosti - odnosno noću. To automatski sustav za navodnjavanje čini umjesto nas. Aplicira optimalnu količinu vode u definiranom trenu.
 
Zastupnici smo za hrvatsko tržište materijala najvišeg standarda renomiranih proizvođača sustava za navodnjavanje. Jamčimo servis i rezervne dijelove za materijale kojima ćemo vas opskrbiti.
 
Naša usluga počinje projektiranjem. U dogovoru s klijentom planiramo optimalan proizvod prilagođen ciljanom travnjaku.
 
Sustave navodnjavanja više od 30 godina projektiramo za okućnice, parkove i sve vrste sportskih terena. Pružamo savjetovanje i prodaju sistema kap na kap za korita sa cvijećem i za poljoprivredne površine. Veleprodaja i maloprodaja rezervnih dijelova zaokružuju našu uslugu. Rotori, glave, elektroventili, cijevi i spojni materijal dio su asortimana. Nudimo sustave navodnjavanja za poljoprivredu i rezidencijalni sektor.


Mikroirigacija

Visoke vrijednosti učinkovitosti mikroirigacije očitavaju se u smanjenju odnosno potpunom otklanjanju gubitaka vode uslijed otjecanja vode i isparavanja tla. Korištenjem mikroirigacije moguće je postići veću učinkovitost navodnjavanja od tradicionalnih sustava.
 
Mikroirigacija svoju primjenu nalazi prije svega u uzgoju cvijeća, u staklenicima, parkovima, ali značajne rezultate daje i u sektoru povrtlarstva. Radi se o kapaljkama, mikroraspršivačima, mikroventilima i ostalom spojnom materijalu vrhunske kvalitete koji svoju primjenu nalazi u navodnjavanju cvjetnih gredica, biljaka u malim ili velikim posudama, u navodnjavanju grmlja i drveća u vrtovima te uređenim parkovima.

Travni tepih ili trava u rolama

Kvalitetan travni tepih je gust, zbijen, kompaktan, ujednačene boje, bez simptoma bolesti i prisustva štetnika. Travni tepih predstavlja brzo rješenje problema kako bi okućnica, gradski park ili poslovna površina brzo ozelenjela, a uz minimalna ulaganja.
 
Jednostavno održavanje i trenutna upotreba rješenje su za one koji nisu pripremljeni čekati prirodni tok rasta trave. Prednosti postavljanja travnog tepiha su mogućnost postavljanja tijekom cijele godine od proljeća do jeseni, nema plijevila jer trava jako gusto raste, te se može odmah  koristiti. Prilikom odabira vrste travnog tepiha bitno je imati na umu namjenu istog te specifične klimatske uvjete šireg područja.
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Tražimo djelatnike

Serviser aparata (m/ž) | Voditelj prodaje (m/ž)...

Jednostavno do njegovanog travnjaka - osobni savjetnik: A.S. FRANCO, Poreč

Navodnjavanje, kupnja materijala i korisni savjeti u obrtu A.S. Franco...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više