Pošalji upit
Slanje…
O nama

Autoškola SL 91, Pula

 
Autoškola SL 91 u Puli, već dugi niz godina osposobljava velik broj zadovoljnih kandidata, koji nisu motivacija za daljnju težnju vrhunskim dostignućima. 

Cilj je obučiti vas da postanete kvalitetan i vješt vozač, koji će sigurno upravljati svojim vozilom na cesti i uživati u vožnji. 

Cilj je održati najviše europske standarde u edukaciji našeg stručnog osoblja, odabiru vozila i pomagalima za rad kako bi sadašnji i budući polaznici dobili što kvalitetniju i efikasniju obuku. 
 
Autoskola-auto-sl91-Pula 
Naši predavači visoko su kvalificirani za obavljanje svog posla, a svojim iskustvom, znanjem i osobnom motiviranošću omogućit će vam da u što kraćem vremenskom roku savladate potrebna znanja za dobivanje vozačke dozvole.

Nastava teorijskog dijela održava se na projekcijskom platnu uz najsuvremeniji softver koji omogućava kvalitetno izvođenje nastave. 

Posjedujemo brojne izuzetno fleksibilne načine plaćanja naših usluga, što je u današnje vrijeme izuzetno bitno svima nama. Jamčimo Vam siguran i brz put do vozačke dozvole.

Autoservis Pula

Nudimo vam servis za sve vrste vozila. Iskustvo i kvaliteta servisa omogućuje našim zaposlenicima da stručno i kvalitetno izvrše dijagnostiku i pregled vašeg automobila.

Obavljamo sva ispitivanja vezana uz pronalaženje kvara na vozilu i uklanjamo kvar. Nudimo vam i usluge pregleda motora, karoserije, zračnosti donjeg postroja, test - vožnju te pregled svih ostalih dijelova na vozilu.
 
Autoservis SL91 Pula
Djelatnosti
Proizvodi i usluge
RADNO VRIJEME
 
AUTOŠKOLA PULA
PON - PET: 08:00 - 16:00
SRIJEDOM: 08:00 - 18:00 
SUB: 09:00 - 13:00
 
AUTOŠKOLA ROVINJ
PON - PET: 08:00 - 16:00
 
AUTOSERVIS PULA 
PON - PET: 08:00 - 16:00
SUBOTOM 09:00 - 13:00
 
VUČNA SLUŽBA I POMOĆ NA CESTI
00-24 / 365
Lokalno poziv 098 380 345 dežurni
    Jedinstveni broj službe Kontakt centra za Pomoć na cesti HAK 1987 

Vučna služba

 
Vučna služba Auto SL 91 pruža usluge prijevoza automobila, kombija, terenskih vozila, lakih kamiona, građevinskih strojeva u unutarnjem transportu.
 
Pružamo vam usluge vuče vozila u što kraćem mogućem roku neovisno o vremenskim uvjetima. Ako se nađete u problemu slobodna nas kontaktirajte u bilo koje doba dana ili noći.
 
Vaša uspješnost naša je najveća nagrada, a ključ Vašeg uspjeha naši su stručni zaposlenici.
 
Vučna služba. Pula
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Motocikli A1, A2 i A kategorije

- brzo i efikasno
- kontaktirajte nas
- stojimo Vam na raspolaganju...

Zamjena guma / vulkanizer

- zamjena guma i balansiranje kotača,
- provjera ispravnosti rada motora,
- podešavanje svjetla...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više