TRAŽIŠ? NAĐI.

AUTO SL 91

auto škola, autoservis, vučna služba, pomoć na cesti, towing service, Pula, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    AUTO SL 91
OIB:  88171231644
  Stiglicheva ul. 28, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Marčelo Mohorović Denis Peloza
https://www.asl91.hr/
https://www.eistra.info/asl91/
  RADNO VRIJEME: 08 - 16 SERVIS 08 - 18 URED
O NAMA

Autoškola SL 91, Pula

 
Autoškola SL 91 u Puli, već dugi niz godina osposobljava velik broj zadovoljnih kandidata, koji nsu motivacija za daljnju težnju vrhunskim dostignućima. 

Cilj je obučiti vas da postanete kvalitetan i vješt vozač, koji će sigurno upravljati svojim vozilom na cesti i uživati u vožnji. 

Cilj je održati najviše europske standarde u edukaciji našeg stručnog osoblja, odabiru vozila i pomagalima za rad kako bi sadašnji i budući polaznici dobili što kvalitetniju i efikasniju obuku. 
 
Autoskola-auto-sl91-Pula 

Naši predavači visoko su kvalificirani za obavljanje svog posla, a svojim iskustvom, znanjem i osobnom motiviranošću omogućit će vam da u što kraćem vremenskom roku savladate potrebna znanja za dobivanje vozačke dozvole.

Nastava teorijskog dijela održava se na projekcijskom platnu uz najsuvremeniji softver koji omogućava kvalitetno izvođenje nastave. 

Posjedujemo brojne izuzetno fleksibilne načine plaćanja naših usluga, što je u današnje vrijeme izuzetno bitno svima nama. Jamčimo Vam siguran i brz put do vozačke dozvole.

Autoservis Pula

 
Nudimo vam servis za sve vrste vozila. Iskustvo i kvaliteta servisa omogućuje našim zaposlenicima da stručno i kvalitetno izvrše dijagnostiku i pregled vašeg automobila.

Obavljamo sva ispitivanja vezana uz pronalaženje kvara na vozilu i uklanjamo kvar. Nudimo vam i usluge pregleda motora, karoserije, zračnosti donjeg postroja, test - vožnju te pregled svih ostalih dijelova na vozilu.
 
Autoservis SL91 Pula
DJELATNOSTI

PROIZVODI I USLUGE

RADNO VRIJEME
 
AUTOŠKOLA PULA
PON - PET: 08:00 - 18:00
SUB: 09:00 - 13:00
 
AUTOŠKOLA ROVINJ
PON - PET: 07:00 - 15:00
 
AUTOSERVIS PULA 
PON - PET: 08:00 - 16:00
 
VUČNA SLUŽBA
0/24
 

Vučna služba

 
Vučna služba Auto SL 91 pruža usluge prijevoza automobila, kombija, terenskih vozila, lakih kamiona, građevinskih strojeva u unutarnjem transportu.
 
Pružamo vam usluge vuče vozila u što kraćem mogućem roku neovisno o vremenskim uvjetima. Ako se nađete u problemu slobodna nas kontaktirajte u bilo koje doba dana ili noći.

 
Vaša uspješnost naša je najveća nagrada, a ključ Vašeg uspjeha naši su stručni zaposlenici.
 


Vučna služba. Pula

REFERENCE

  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"AUTO SL 91" se nalazi u ovim kategorijama
Vučna služba, towing service, autoškola, auto škola, auto servis, mijenjanje guma, vulkanizer, autoservis, , pomoć na cesti, towing service, Pula, Rovinj, Istra

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se