Pošalji upit
Slanje…

VELIKE METALNE KONSTRUKCIJE COPRIKOMPATT

Metalne konstrukcije i skladišni prostori prilagođeni vašoj djelatnosti. Zatražite ponudu!
Kao glavni zastupnici brenda Comprikompatt za Hrvatsku, poznatog po robusnim mobilnim skladištima i halama, klijentima nudimo izradu visoko kvalitetnih metalnih konstrukcija prilagođenih raznim industrijama i djelatnostima.
 
Obzirom na kompleksnost individualnih potreba u suvremenom poslovanju, Comprikompatt proizvodnja omogućuje dizajniranje te izradu metalnih konstrukcija velikih dimenzija koje se mogu koristiti kao skladišni prostori, proizvodne i poljoprivredne hale, pokrivači za sportske terene i dr.
 
Konstrukcije se izrađuju od izdržljivih materijala te su dizajnirane da izdrže teške vremenske uvjete te omoguće dugotrajnu upotrebu uz minimalno održavanje.
 
prijenosne metalne konstrukcije
 
Bez obzira odgovaraju li vam standardizirane konstrukcije u ponudi ili imate potrebu za prilagođenim dizajnom, pratimo vas tijekom cijelog procesa, od planiranja do dostave i montaže na bilo koju lokaciju u Hrvatskoj!
 
Nazovite nas!

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više