TRAŽIŠ? NAĐI.

ASTAREA EXPO

Iznajmljivanje šatora i štandova za vjenčanja, evente, šatori za vjenčanja
Naziv poslovnog subjekta:    ASTAREA EXPO
  Vodopija 15, Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Emil Kernjus
www.astarea-expo.com
www.eporec.info/astarea-expo
Pridruži se
O NAMA

Želite organizirati poslovni skup, modnu reviju, festival, prezentirati svoj novi proizvod, ili proslaviti neki važan događaj? Sve brige prepustite nama, mi brinemo i za najmanje detalje kako Vi ne biste trebali! S Vama smo na svakom koraku. 

ASTAREA EXPO je obrt koji djeluje na području Poreča, a u vrlo kratko vrijeme uspio je stvoriti svoju zavidnu poziciju na tržištu. Sve usluge koje Astarea Expo pruža povezane su sa iznajmljivanjem profesionalne opreme za sva javna događanja i prigode, proslave vjenčanja i slično.
Ukoliko želite organizirati poslovni skup, modnu reviju, festival, prezentirati svoj novi proizvod, ili proslaviti neki važan događaj, na pravom ste mjestu! Često nas vremenske neprilike dovedu do odluke o odgađanju skupa, no u tom slučaju, mi ćemo se pobrinuti kako bi sve teklo po planu.
Dokazali smo da vodimo jedan profesionalan tim koji je precizan, pouzdan i točan te spreman na razne improvizacije. Konstantno pratimo novosti u sektoru kako bi Vam uvijek mogli ponuditi najpouzdaniju i najkvalitetniju opremu i materijale.
Razvojem novih tehnologija doskočilo se mnogim ranije nerješivim situacijama. Zato sada bez rizika možete organizirati Vaše evente neovisno o vremenskim uvjetima, vrsti podloge i slično.
Posebno smo se zadovoljni organizacijom boat showa, koji smo dosad realizirali u Splitu, Biogradu i Izoli.
Za više informacija, posjetite nas i na www.astarea-expo.com te pogledajte galeriju slika evenata na kojima smo sudjelovali.
Uvjerite se u kvalitetu naših usluga i obratite nam se s povjerenjem.
DJELATNOSTI

  • Iznajmljivanje šatora za vjenčanja
  • Profesionalna oprema i materijal za sva javna događanja i prigode
  • Iznajmljivanje štandova po mjeri za sajmove
  • Profesionalna organizacija raznih prigoda
PROIZVODI I USLUGE

Pružamo Vam usluge iznajmljivanja šatora raznih oblika i veličina po sistemu ključ u ruke, bilo da se radi sa rasvjetom, po želji sa grijanjem ili klimatizacijskim sustavima, podovima, tepisonima, klupama, stolicama i stolovima te navlakama za iste. 

Prilagođavamo se različitim vremenskim uvjetima i svim vrstama terena pa na nas možete računati tokom cijele godine, neovisno radi li se o ljetnoj ili zimskoj prigodi.

Iz ponude izdvajamo i usluge uređenja prostora te organizacije vjenčanja. Također, izrađujemo štandove po mjeri za sajmove i evente te iznajmljujemo zaštitne ograde i pivske garniture.

 

REFERENCE

Boat show Split

Boat show Izola

Boat show Biograd

 

 POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"ASTAREA EXPO" se nalazi u ovim kategorijama
iznajmljivanje šatora, iznajmljivanje štanda, šatori za vjenčanja, profesionalna oprema, za javna događanja, organizacija, evenata, šatori za evente, pivske garniture, štandovi po mjeri, za sajmove, zaštitne ograde

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se