Pošalji upit
Slanje…
O nama

Astarea Expo - Copricompatt montažna skladišta i PVC konstrukcije

Tvrtka Astarea Expo iz Poreča glavni je zastupnik Coprikompatt montažnih PVC konstrukcija za Hrvatsku.
 
Inovativne, montažne hale i konstrukcije talijanskog brenda Coprikompatt odlikuju se jednostavnim postavljanjem, čvrstoćom i otpornosti na sve vremenske uvjete. Idealne su za ispunjenje raznolikih potreba u poljoprivrednim, industrijskim i drugim sektorima.
 
Konstrukcije se proizvode po narudžbi, personalizirane su potrebama klijenata a mi vam pružamo potpunu potporu u cijelom procesu - od dizajniranja do postavljanja. Obratite nam se s povjerenjem!

Montažna skladišta

 
Coprikompatt ponuda montažnih skladišta obuhvaća inovativna rješenja koja su dizajnirana da zadovolje zahtjeve dinamičkog poslovnog okruženja.
 
montazna skladista 
Od PVC mobilnih skladišta do kompleksnih struktura s mogućnošću proširenja, montažna skladišta su idealna za stvaranje novih pokrivenih prostora za skladištenje, proizvodnju ili privremenih rješenja za skladištenje proizvoda i materijala.
 
Strukture su prilagodljive, brzo se montiraju, ekonomične su i mogu se premjestiti ili modificirati prema potrebama vašeg poslovanja, pružajući vam maksimalnu fleksibilnost. Kod postavljanja ovakvih skladišta, nema limita visine i širine, a dolaze s garancijom od 10 godina.

Industrijska vrata za hale

 
U ponudi su i Coprikompatt vrata za industrijske hale koje uključuju sve od brzih vrata, industrijskih i motoriziranih sekcijskih vrata do fleksibilnih industrijskih vrata i PVC zidnih zavjesa.
 
Industrijska vrata proizvode se s ciljem da osiguraju efikasnost i pojačaju sigurnost na radnom mjestu, opremljena su naprednim sigurnosnim značajkama kao što su fotoćelije, senzori pokreta i sustavi za hitna otvaranja. Ugradnjom ovih prilagodljivih vrata za skladišne hale i industrijske prostore, poboljšati ćete logistiku i operativnu učinkovitost poduzeća.
 
industrijska vrata  
Pošaljite nam upit ili nas nazovite, predložiti ćemo vam personalizirana rješenja koja će najbolje odgovarati potrebama vašeg poslovanja!
Djelatnosti
  • Coprikompatt coperture mobili
  • Mobilna skladišta
  • Montažne hale
  • Montažna skladišta
  • Velike metalne konstrukcije
  • Privremena skladišta
  • Industrijska vrata
 montažna skladišta
Proizvodi i usluge

Fiksne i mobilne metalne skladišne konstrukcije 

 
Strukture za natkrivanje sportskih terena, tuneli za poljoprivredu ili nadstrešnice za vozila - u ponudi su metalne konstrukcije za natkrivanje većih prostora raznih namjena. 
 
Konstrukcije su vrlo izdržljive, otporne na udare vjetra i ostale vremenske neprilike te kao takve štite svu vašu imovinu od potencijalnih šteta.
 
U konstrukcijskim tunelima skladištiti možete traktore, vozila, sijeno, usjeve, alate i strojeve i dr. S fiksnim ili mobilnim konstrukcijama za pokrivanje terena poput terena za padel na ekonomičan način osigurat ćete udobnost korisnika i zaštitu terena.
 
mobilna skladista 
Bez obzira na vrstu djelatnosti kojom se bavite, rješenja za adekvatno skladištenje i pokrivanje poslovnih, skladišnih te industrijskih prostora kreiramo prema karakteristikama vašeg poslovanja. 
 
U izradi koristimo najbolje materijale i funkcionalan dizajn kako bi svakom klijentu isporučili prilagođeno rješenje, spremno za uporabu u najkraćem roku. 
 

Rampe za utovar - istovar

 
Coprikompatt je jedina tvrtka u industriji koja na vlastitu inicijativu proizvodi sve elemente potrebne za sastavljanje konstrukcija u ponudi, pa tako i rampi koje olakšavaju istovar i utovar proizvoda i materijala. 
 
U ponudi su prilagođene i standardizirane rampe koje su neophodne u većini industrijskih okruženja.
 
Ako ste u potrazi za prilagođenim, robusnim i ekonomičnim rješenjima za skladištenje proizvoda, materijala, vozila, strojeva, pogona i dr. - nazovite nas ili nam pošaljite upit i saznajte kako vam Coprikompatt konstrukcije mogu olakšati radne procese!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više