Pošalji upit
Slanje…
O nama

Knjižara i papirnica Aurea

 
Osnovna djelatnost nam je veleprodaja i maloprodaja uredskog i školskog pribora te promotivnih artikala. Osim toga nudimo i usluge izrada vizitki, letaka, tiska te uslugu graviranja.

Ispravnim pristupom tržištu izgradili smo prepoznatljivost i ugled, ne samo kod kupaca i dobavljača nego i kod konkurencije. Svakodnevno povećavamo tržišni udio s brzim odgovaranjem na zahtjeve tržišta a sve uz maksimalnu brigu za kupca i njegove potrebe. 
 

Uredski pribor, informatička oprema, grafičke usluge

 
U našem cjelokupnom asortimanu nudimo vam artikle provjerene kvalitete iz područja uredskog poslovanja, grafičkih usluga, informatičke opreme i promocijskog materijala. Cilj poslovanja je da kvalitetnim pristupom klijentu te vrhunskim robnim markama uz najbolji omjer kvalitete i cijene postanemo vaš nezamjenjivi dobavljač. 

Naša kvalitetna i suvremena tehnološka oprema i dostignuća koja primjenjujemo spremni smo odgovoriti i najzahtjevnijim poslovima bilo da se radi o zahtjevima u asortimanu roba ili potrebama za logističkim rješenjima.
 
Djelatnosti
KNJIŽARA I PAPIRNICA
AUREA
 
RADNO VRIJEME:
PON - PET: 07:30 - 14:30
SUB: 08:00 - 13:00
Proizvodi i usluge
  • Školski pribor
  • Uredski pribor
  • Uredski namještaj
  • Promotivni artikli
  • Informatička oprema
  • Usluge tiska i graviranja
  • Sredstva za čišćenje
 
Nudimo vam i uslugu besplatnog savjetovanja kako bi vam pomogli pronaći optimalno rješenje kod izbora opremeodabira papira kojeg koristiti u uredu, arhiviranja dokumentacijeuvezivanja ponuda ili bilo koje druge vaše potrebe vezane uz uredsko poslovanje.
 
Kontaktirajte nas i odaberite nešto iz našeg asortimana.
 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više