Pošalji upit
Slanje…
O nama

Iko - održavanje i popravak karoserije


Obrt Iko iz Rovinja specijaliziran je za održavanje i popravak karoserije automobila i motora, a osim toga bavi se i restauracijom oltimera te brzim servisom i manjim popravcima na vašem vozilu. 
 
održavanje karoserije
 
Svi popravci automobila, a posebice poslovi lakiranja i rada na karoseriji zahtijevaju iskustvo i stručnost kako bi se osigurali najbolji rezultati.

Iza našeg obrta stoji 20 godina iskustva u radu s automobilima i motorima, obiteljska tradicija i ljubav prema struci, kao i najnovija oprema koja nam omogućuje pružanje kvalitetne usluge.

Naša lakirnica opremljena je strojevima koji osiguravaju najvišu kvalitetu lakiranja te ispunjuju sve zahtjeve i propise struke. 
 
limarija rovinj

Pružamo potpunu uslugu popravka karoserije i lakiranja vozila, a povjeriti nam možete i pripremu vozila za tehnički pregled, zamjenu ulja, popravak auspuha, poliranje farova i dr.

Poštujemo vaše vrijeme te nastojimo što preciznije odrediti potrebne rokove izrade.
 
restauracija automobila

 
Profesionalno i stručno pristupamo svakom povjerenom vozilu, opremljeni smo suvremenom opremom i alatima te se koristimo materijalima provjerene kvalitete.  

Neovisno o tome imate li manje ogrebotine ili veća oštećenja na vozilu, dogovorite termin za popravak karoserije i spriječite daljnju štetu! 

Djelatnosti
 • lakiranje automobila i motora
 • popravak karoserije
 • restauracija limarije oldtimera
 • popravak auspuha
 • varenje auspuha
 • priprema za tehnički pregled
 • zamjena ulja 
 • polimerizacija farova 
 • zamjena oštećenih dijelova
 • reparacija felgi
 • lakiranje plovila
Proizvodi i usluge

Lakiranje i popravak karoserije


Redovito održavanje karoserije ključno je za zaštitu vašeg vozila od vremenskih utjecaja i očuvanje njegove vrijednosti. 

Nakon procjene štete na autu ili motoru i ponude rješenja, krećemo s potrebnim postupcima saniranja, popravka ili zamjene limarije te lakiranja i zaštite od korozije.

Na svim vozilima saniramo ogrebotine i udubljenja, popravljamo svjetla, lakiramo cijelu karoseriju ili njene dijelove i dr. 
 
Nazovite nas i zatražite ponudu za lakiranje auta

Restauracija oldtimera 


Želite li restaurirati svoj automobil, vrlo je važno pronaći stručnjake s iskustvom koji su u stanju odraditi ovaj pedantan zadatak. Kod restauracija, uz zadane standarde, pratimo i želje klijenta.
 
autolimarija iko  
Prva faza kod restauracije automobila je planiranje, kod kojeg s klijentom odlučujemo o potrebnim radovima i željenom rezultatu, te nakon toga prelazimo na rastavljanje vozila, radove na limariji i lakiranje

Lakiranje plovila | BOAT PAINTING ROVINJ

 
Pružamo uslugu lakiranja plovila. Radove vršimo u našoj radionici. Nazovite nas za više informacija!
 
Lakiranje plovila Rovinj
 

Brzi servis i priprema za tehnički pregled 

 
Za naše klijente obavljamo potrebne provjere prije tehničkog pregleda vozila kao što su zamjena ulja, provjera podvozja i ovjesa, poliranje farova i dr. 
 
Oštećen auspuh može vas koštati prolaska na tehničkom pregledu zbog prekomjernog ispuštanja štetnih plinova. Posjetite nas i povjerite nam popravak ili zamjenu auspuha, kao i varenje auspuha
 
Sve potrebne auto dijelove i materijal nabavljamo sami, a naše iskustvo i znanje osigurava da popravke obavljamo kvalitetno i u kratkom roku.
 
Kontaktirajte nas i dogovorite brzi servis auta!

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS 
 
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više