TRAŽIŠ? NAĐI.

AUTOSERVIS BOYSKI

ugradnja auto plina Istra, Flash Lube, plinske boce Bormech, ugradnja euro auto kuke
Naziv poslovnog subjekta:    AUTOSERVIS BOYSKI
OIB:  87859158262
  Istarska 3a, Labin 52333
Općina  Potpićan
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Edo Valković
https://www.boyski.hr
https://www.eistra.info/autoservis_boyski
  RADNO VRIJEME: Pon-Pet 8-16; Sub 8-13
O NAMA

Dobrodošli!

Autoservis BOYSKI iz Potpićna u blizini Labina otvoren je 1995. godine te odonda ulaže u svoj ljudski kadar omogućujući svojim zaposlenicima intenzivno školovanje u tvornicama talijanskih konstruktora BRC, LOVATO, RENZO LANDI, LANDI, BEDINI, što potvrđuje veliki broj završenih seminara.
U našem servisu nudimo mehaničarske usluge i popravke automobile, ugradnju euro auto kuka, punjenje auto klime, proodaju i montažu auto guma, prodaju i ugradnju plinskih spremnika...

Ovlašteni smo serviser plinskih uređaja za automobile, pri čemu se ugradnja vrši u skladu s Pravilnikom o uvjetima kojima moraju udovoljavati uređaji i oprema za pogon motornih vozila plinom.
Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, kompjuterskom regulacijom smjese, auto plin ugrađujemo u sve vrste vozila s rasplinjačem (karburatorom), zatim vozila s direktnim ubrizgavanjem bez katalizatora i sa katalizatorom (lamba sonda) te vozila s direktnim ubrizgavanjem s plastičnom usisnom granom.

Na ugradnju dajemo godinu dana garancije.

Danas od strane Centra za vozila Hrvatske imamo ovlaštenja za ugradnju opreme proizvođača AUTRONIC (UNP,metan), BRC (UNP,metan), EMER (UNP,metan), LANDI (UNP), RENZO LANDI (UNP),LO.GAS (UNP,metan), LOVATO (UNP), STARGAS (UNP), TOMASETTO ACHILLE (UNP,metan).
Više informacija o uslugama koje pružamo našim cijenjenim klijentima potražite i na službenoj Internet stranici www.boyski.hr, a za sve ostale upite stojimo Vam na raspolaganju.
Obratite nam se s povjerenjem!
 

DJELATNOSTI

AUTOSERVIS BOYSKI
  
* Ugradnja auto plina Istra
* Flash Lube
* Plinske boce Bormech
* Plinski uređaji za automobile
* Ugradnja euro auto kuka
* Prodaja i montaža autoguma
* Plinski spremnici
* Automehaničar
* Auto servis
* Punjenje auto klima
 
 
 
UGRADNJA AUTO PLINA

RADNO VRIJEME:
PON-PET: 08-16h
SUB: 08-13h


PROIZVODI I USLUGE

- Flash Lube- Ugradnja auto plina Istra- Plinske boce BormechSam postupak ugradnje i opis opreme te mjere plinskih boca kao i njihove karakteristike možete pogledati na web stranici - www.boyski.hr POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"AUTOSERVIS BOYSKI" se nalazi u ovim kategorijama
Flash Lube, ugradnja auto plina, plinske boce Bormech, autoservis, auto plin, plinski uređaji za automobile, garancija

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se