Pošalji upit
Slanje…

OBLAGANJE BAZENA FOLIJOM

Oblaganje bazena svih dimenzija i oblika armiranom PVC folijom - najbolji izbor za oblaganje bazena za iznajmljivanje. Nazovite nas!

Opis proizvoda

Glavna funkcija unutrašnje obloge bazena je osiguravanje hidroizolacije i zadržavanje vode unutar bazena.
 
Odabir obloge ovisi o namjeni bazena, učestalosti održavanja, estetskim preferencijama, vrsti opreme i broju planiranih kupača. Obloge dolaze u različitim materijalima kao što su keramika, armirana PVC folija, epoksi smola ili prani kulir.
 

Prednosti armirane PVC folije za bazene

 
Armirana PVC folija, popularan izbor za unutrašnju oblogu bazena, nudi niz prednosti koje je čine idealnom za različite vrste bazena, posebice one namijenjene iznajmljivanju. Ova vrsta folije je izuzetno izdržljiva i otporna na trošenje, što je čini dugotrajnom opcijom.
 
Folija je fleksibilna i prilagođava se različitim oblicima i veličinama bazenaJedna od ključnih prednosti armirane PVC folije je jednostavnost održavanja i čišćenja, stoga je idealna za bazene kuća i vila za odmor
 
bazenska folija
 
Također, otporna je na UV zrake i različite vremenske uvjete, što osigurava da boja i tekstura folije ostaju nepromijenjeni tijekom vremena. Arimirana PVC folija dolazi u raznim bojama i dizajnima, omogućujući vlasnicima bazena da prilagode izgled bazena prema želji. 
 
Kako bi se detaljnije informirali i donijeli promišljenu odluku o izboru obloge za bazen, slobodno nas nazovite. Posjetite i našu web stranicu i saznajte više korisnih informacija!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se