Pošalji upit
Slanje…
O nama

Euro Pool bazenska tehnika i oprema za bazene

Tvrtka Euro Pool d.o.o. klijentima pruža specijalizirane usluge projektiranjamontaže, servisiranja i održavanja svih vrsta bazena i bazenske tehnike u Poreču, okolici i na drugim lokacijama po dogovoru.
 
Nudimo sveobuhvatnu uslugu, od standardne izvedbe do personaliziranih rješenja i projektiranja bazena. Osim izrade novih bazena, bavimo se i rekonstrukcijama bazena uz modifikaciju postojeće bazenske opreme.
 

Ugradnja bazena i bazenske tehnike


Svakom projektu pristupamo profesionalno, imajući u vidu želje i budžet klijenta. Prvi korak kod izrade je definiranje vrste, namjene, dimenzija i oblika bazenaSmještaj bazena u odnosu na okolne objekte i sadržaje također je od velike važnosti te ga je važno pomno isplanirati.
 
folije bazena
 
Savjetujemo vas kod izbora položaja bazena i strojarnice na vašoj lokaciji kako bi dobili najbolje estetsko i funkcionalno rješenje.
 
Naš uhodan i stručan tim izvodi sve radove cijevne i strujne instalacije od bazena do strojarnice te ugradnje bazenskih pumpi, opreme za filtriranje i čišćenje vode, potrebne za optimalan rad skimerskih, preljevnih i infinity bazena.
 
Pružamo i usluge oblaganja bazena visokokvalitetnim PVC folijama raznih boja i dizajna.  
 
bazenske kupole 

Natkrivanje bazena - kupole za bazene

Nudimo vrhunska rješenja za natkrivanje bazena koja štite od prljavštine, optimiziraju temperaturu vode te sprječavaju zaleđivanje koje može oštetiti instalacije.
  
Asortiman uključuje teleskopske kutije i pokrove, izrađene od kvalitetnih aluminijskih profila i polikarbonatnih ploča dostupnih u šest boja. 
 
Za dodatnu zaštitu zimi, nudimo prekrivače SKIN COLD i SKIN FREEZE, proizvedene prema francuskom standardu NF P 90-308, od fleksibilnog PVC materijala pojačanog poliesterom i tretiranog protiv UV zraka, gljivica i bakterija. Prekrivači se prilagođavaju dimenzijama bazena, s jednostavnim sustavom pričvršćivanja te dolaze s jamstvom od 36 mjeseci.
 

Automatsko doziranje kemikalija za bazene

Automatsko doziranje kemikalija u bazenu omogućuje kontinuirano i precizno dodavanje kemikalija u vodu bazena kako bi se održavala pH vrijednost i čistoća.
 
bazenska tehnika
 
Ovaj sustav značajno olakšava održavanje bazena, štedi vrijeme i novac, smanjuje potrebu za ručnim mjerenjem kakvoće vode te osigurava ispravnost vode za kupanje.
 
Automatizirani sustav posebno preporučujemo iznajmljivačima, vlasnicima kuća i vila za odmor. Klijentima ugrađujemo renomirane i pouzdane sustave prilagođene karakteristikama bazena.
 
Više informacija o uslugama zatražite putem upita ili posjetite našu web stranicu.
Djelatnosti
 • montaža svih vrsta bazena
 • čišćenje i održavanje bazena
 • servisiranje bazena
 • postavljanje bazenske obloge
 • restauracija bazena
 • izrada strojarnice
 • bazenska tehnika i oprema
 • protustrujno plivanje
 • podvodna rasvjeta za bazene
 • grijani bazeni
 • masažni bazeni
 
Proizvodi i usluge

Bazenska oprema - protustrujno plivanje, podvodna rasvjeta, masažni uređaji, grijani bazeni

Kod izrade novih bazena i rekonstrukcija starih, ugrađujemo kvalitetnu osnovnu i dodatnu opremu za bazene.
 
Stepenice za bazen i podvodna rasvjeta neizbježni su elementi opremanja bazena svih vrsta, savjetovati ćemo vas kod izbora vrste i položaja rasvjete i stepenica za stvaranje sigurne i opuštajuće atmosfere. 
 
Iznajmljivačima koji žele produžiti sezonu, preporučujemo ugradnju sustava za grijanje vode. Grijani bazeni sve su češće traženi i omogućuju gostima da u bazenu uživaju i u hladnijim danima. Još jedan način da oduševite goste je i ugradnja sustava za podvodnu masažu.
 
Osim navedog, postavljamo i popularni sistem za protustrujno plivanje, idealan za manje bazene i plivanje na mjestu.
 masazni bazeni

Servis bazena

Održavanje i servisiranje bazena kompleksni su zadaci koje je najbolje prepustiti stručnjacima.
 
Naše usluge obuhvaćaju sve aspekte održavanja, od čišćenja bazena i košarica skimmera, preko održavanja bazenske obloge, do efikasne filtracije, tretiranja vode i detaljnog godišnjeg servisa
  
U najkraćem roku dolazimo i u slučaju kvara bazenske opreme i instalacija te pronalazimo najbolje rješenje. Tražite li pouzdane stručnjake za tjedno održavanje bazena, servis te zatvaranje, otvaranje i pripremu bazena prije sezone, obratite nam se!
 
izgradnja bazena
 
Nazovite nas, zatražite savjet i ponudu, a za više informacija posjetite našu web stranicu.
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više