Pošalji upit
Slanje…

UGRADNJA STROJARNICE BAZENA

Ugradnja bazenske strojarnice i montaža dodatne opreme i tehnike za bazene. Nazovite nas!

Opis proizvoda

Strojarnica, odnosno filtracijska postaja ključna je za pravilno održavanje i funkcionalnost bazena. Smještena je blizu bazena, a što je bliže bazenu, ukupan trošak instalacije je manji te je za protok vode potrebna pumpa manje snage. Može se ugraditi u sklopu betonske školjke bazena, unutar postojećeg objekta u blizini ili u PVC uklopni spremnik.
 
Strojarnica sadrži sve uređaje za filtriranje i tretiranje vode, kao i spremnike s kemikalijama potrebnim za obradu vode. Važno je da je pravilno ventilirana kako bi se spriječilo stvaranje kondenzata i štetnih plinova, te da je osigurana od pristupa neovlaštenih osoba.
 
strojarnica
 
 
Adekvatno dimenzionirani ulazi i podovi s grubim keramičkim pločicama olakšavaju održavanje i pristup te ih kod gradnje ili rekonstrukcije preporučujemo svim klijentima. Pravilno postavljeni i održavani uređaji unutar strojarnice ključni su za učinkovito, sigurno i ekološki prihvatljivo upravljanje bazenom.
 
Klijentima nudimo kompletnu uslugu cijevne i strujne instalacije, te ugradnje i instalacije dodatne bazenske opreme poput grijača vode, pumpe za protustrujno plivanje i automatskih dozatora kemikalija za tretiranje vode.
 
Nazovite nas, predložit ćemo optimalno rješenje za potrebe vašeg bazena! Posjetite i našu web stranicu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se