TRAŽIŠ? NAĐI.

ULJARA BENVEGNU

Maslinovo ulje, prodaja, prerada, apartmani, Buje, Istra
Naziv poslovnog subjekta:    ULJARA BENVEGNU
  Krasica 58, Buje 52460
Općina  Krasica
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Remiggio Benvegnu
https://www.uljara-benvegnu.hr
https://www.eistra.info/benvegnu
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: Po dogovoru
O NAMA

ULJARA BENVEGNU

Obiteljsko gospodarstvo Benvegnue iz Krasice, u okolici Buja raspolaže s 4 hektara vlastitog maslinika u kojem je posađeno 1500 stabala maslina raznih sorti: istarska bjelica, frantoio, leccino i pendolino od kojih se proizvodi 5 vrsta maslinovog ulja. 
 
gdje kupiti dobro maslinovo ulje u Istri?

2010. godine nastala je uljara Benvegnu kao odraz iskustva i ljubavi prema maslinama. Ova obiteljska tradicija prenosi se s koljeno na koljeno, a svojim proizvodima osvaja i najveće ljubitelje maslinovog ulja.
Uljara je opremljena novom tehnološkom linijom za preradu maslina
 
Uljara u Bujama
 
Posjetite nas na adresi Krasica 58 u blizini Buja i probajte najbolje ekstra djevičansko maslinovo ulje u Istri!
DJELATNOSTI

  • Proizvodnja maslinovog ulja
  • Maloprodaja i veleprodaja maslinovog ulja
  • Uljara Istra
  • Suveniri
  • Apartmani
 
 

PROIZVODI I USLUGE

Ekstra djevičansko maslinovo ulje

Bistro ekstra djevičansko ulje Benvegnu je zlatno-žute zagasite boje. Skladnog i suzdržanog mirisa, odlikuju ga elegantni biljni osjeti artičoke i poljskog strička (badelja), obogaćeni začinskim obilježjima crnog papra, vanilije, mente i ružmarina. U ustima je kompleksno i nježno, odlikuju ga obilježja poljske cikorije, salate loćike i izraženi trpki badem na kraju.

Idealno se sljubljuje s predjelima od povrća, brusketama s rajčicom, salatama od blagvi, s mariniranim ljuskarima, s juhama od graha, glavnim jelima s mekušcima, s ribom od kamena u foliji, svinjskim mesom na žaru te srednje odležanim sirevima.

Maslina: jedno stožasti – monokonični oblik u pravcu, oblik kišobrana
Nadmorska visina: 176
Branje: ručno

Naše ulje je uvršteno u vodič Flos Olei koji donosi pregled najboljih ekstra djevičanskih ulja u 2011. odabirući ih među proizvođačima iz više od 40 zemalja svijeta. Vodič se smatra Biblijom kvalitetnih maslinovih ulja.

Prerada i prodaja maslinovog ulja

ULJARA BENVEGNU SA NAJNOVIJIM TEHNOLOŠKIM RJEŠENJEM PIERALISI

Najnovija tehnologija prerade na hladno (maksimalna temeratura tijesta u mijesilici 27 C) s ekstrakcijom ulja od komine i vegetativne vode u 2 faze (rijetka komina i praktički čisto ulje) patentirana od tvornice Pieralisi, jamči visoku kakvoću maslinovog ulja i veći radman (cca 1 - 1,5 %) od ostalih tehnoloških procesa.

 

Kompletan tehnološki proces je "zatvorenog" tipa, što znači da od trenutka kad su masline samljevene u tijesto, pa miješanjem u mijesilicama, grubom ekstrakcijom u dekanteru i konačno finom u vertikalnom separatoru, što jamči da nema kontakta sa zrakom - oksidacijom, što je najveći "neprijatelj" kakvoće maslinovog ulja.


Konačna filtracija ulja u vertikalnom separatoru - automatskim posebno konstruiranim na način da nema potrebe zaustavljanja istog, te demontažom i pranjem čeličnih tanjura, omogućava kontinuiran automtski rad tijekom cijele sezone prerade.
 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"ULJARA BENVEGNU" se nalazi u ovim kategorijama
Maslinovo ulje, prodaja, prerada, apartmani, Buje, Istra, degustacije, smještaj, proizvodnja, turizam

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se