Pošalji upit
Slanje…

MONT. E.A.

Metalne konstrukcije, kovane ograde, portuni, nadstrešnice, Poreč, Istra

Alen Faris
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Bravarija Mont E.A. - Kovne ograde, kovana galanterija, Istra

 
Mont E.A. d.o.o. specijalizirana je tvrtka za izradu metalnih konstrukcija na području Istre. Izrađujemo raznovrsne kovane proizvode, uključujući kovane ograde, balkonske ograde, nadstrešnice, kovane portune te mnoge druge metalne konstrukcije.

Koristimo kvalitetne materijale kako bismo osigurali trajnost i visoku kvalitetu naših proizvoda. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, garantiramo prvoklasnu izradu i montažu proizvoda od kovanog željeza i metalnih konstrukcija prema individualnim potrebama.
 
 
 

Elegantna kovana galanterija za interijere

 
Nudimo širok spektar kvalitetnih kovanih elemenata koji će unijeti eleganciju i karakter u vaš dom. Od kreveta i ostalog namještaja do svijećnjaka i raznih drugih elemenata, kao što su rukohvati, posvećeni smo stvaranju unikatnih komada od kovanog željeza.

Svaki od elemenata oblikovan je s pažnjom prema detaljima i kvalitetno izrađen kako bi pružio trajnost i funkcionalnost.
Stvaramo jedinstvene komade namještaja i dekoracija koji će odražavati stil i karakter te učiniti prostor još privlačnijim.
 
Za više informacija pošaljite upit ili nas nazovite!
 
 

Izrada metalnih konstrukcija

 
Izrađujemo i montiramo metalne konstrukcije za razne namjene, pružajući sveobuhvatna rješenja ovisno o projektu.

Bilo da se radi o nadstršnici, ogradi, krova, kreveta ili bilo kojoj drugoj metalnoj konstrukciji naša stručnost i posvećenost osiguravaju da će projekt biti izveden s najvišom pažnjom prema detaljima i kvalitetom.

Bez obzira jeste li u potrazi za metalnim konstrukcijama za građevinske projekte, prilagođenim dizajnom interijera ili industrijskim komponentama, pošaljite upit i rado ćemo vam pružiti sve potrebne informacije.
Djelatnosti
  • Metalne konstrukcije
  • Kovane ograde
  • Kovana galanterija
  • Vrata
  • Izrada nadstrešnica
  • Kovani portuni
  • Stepenice
  • Metalne konstrukcije
Proizvodi i usluge

Kovane ograde, portuni, vrata i nadstrešnice

 
Ako tražite način da svom vanjskom prostoru date poseban i upečatljiv stil, tada su kovane ograde ili portuni odličan izbor.
Kovani elementi ne samo da pružaju estetsku vrijednost prostoru, već i dodaju dozu elegancije i ekskluzivnosti.

Kovane ograde su izvrsna opcija koja ne samo da mijenja vaš stil, već također pridonosi zaštiti prostora. Pažljivo radimo na svakom detalju kako bismo osigurali da proizvodi od kovanog željeza ispunjavaju najviše standarde kvalitete i estetike.
 
Osim kovanih ograda, izrađujemo nadstrešnice različitih dimenzija i veličina, ograde, vrata i ostalie proizvode od kovanog željeza.

Pošaljite upit ili nas nazovite kako bismo se dogovorili oko detalja i pretvorili vaše ideje u stvarnost.

 
 

Prednost i kvaliteta proizvoda od kovanog željeza

 
U našoj radionici njegujemo tradiciju izrade kovanih proizvoda već desetljećima. Ona spada između starih, tradicionalnih zanata i suvremene umjetničke izrade.

Predmeti od kovanog željeza zasigurno se ubrajaju među najizdržljivije i najtrajnije proizvode.

Ponosimo se našim unikatnim djelima koja izrađujemo s ljubavlju i pažnjom prema detaljima. Želimo da naši klijenti posjeduju dio takvih unikatnih predmeta koje smo zajedno izradili surađujući na idejama.


Ako imate viziju ili ideju za proizvod od kovanog željeza, pošaljite upit!

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više