Pošalji upit
Slanje…
O nama

Bura Istra d.o.o. - Proizvodnja i Montaža Alu i PVC Stolarije

 
Bura Istra d.o.o. specijalizirana je tvrka za izradu i montažu Alu i Pvc proizvoda na području Istre. Nalazimo se u Sportskoj ul. 3 u Buzetu, a poslovnicu imamo i u Puli na adresi Trg na mostu 4.
 
 
Izrađujemo ulazna i sobna vrata, prozore, klizne stijene, staklene stijene i ograde, žaluzine, grilje i komarnike. 
 
Naš asortiman proizvoda zadovoljava najviše standarde kvalitete i funkcionalnosti, pružajući brojne mogućnosti našim klijentima.
 

PVC stolarija

Koristimo profile tvrtke Salamander za izradu prozora, vrata i kliznih stijena.
 
Salamander profili izrađeni su serijski za visoke zahtjeve, otporni su na vremenske uvjete i promjenjive temperature. 
 
Okovi, stakla i kvake koje koristimo pružaju dugoročnu zaštitu protiv provale te se ističu svojom visokom kvalitetom i izdržljivošću. Pošaljite upit i saznajte više o našoj ponudi PVC stolarije.
 

Klizne stijene

Klizne stijene su idealan izbor za maksimalno iskorištenje prostora, pružaju jednostavan pristup i prirodnu svjetlost u dom ili poslovni prostor. 

Svi naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala koji jamče dugotrajnost.
 
Uz širok izbor boja i dizajna, klizne stijene mogu se prilagoditi baš svakom stilu uređenja interijera i eksterijera.
 

Sobna vrata

U potrazi ste za kvalitetnim sobnim vratima? Nudimo vam Mobil3 unutarnja, sobna vrata koja će se svojom jednostavnošću nenametljivo uklopiti u svaki interijer.
 
Vrata se ističu preciznom izradom i raznolikošću nijansi, te zadovoljavaju različite estetske preferencije.
 
 
Provjerite ponudu sobnih vrata na našoj web stranici OVDJE!
Djelatnosti
 • PVC stolarija
 • ALU stolarija
 • Sobna vrata
 • Aluminijski prozori i vrata
 • Izo stakla
 • Komarnici
 • Klizne stijene
 • Harmo vrata
 • Alu rolete
 • Alu grilje
 • Pomični komarnici
 • Unutarnje i vanjske žaluzine
Proizvodi i usluge

ALU stolarija - prozori, vrata

Izrađujemo ALU prozore, vrata, klizne stijene i ostalu ALU stolariju od kvalitetnih aluminijskih profila koja se ističe vrhunskom izdržljivosti i bezvremenskim dizajnom.
 
Naši proizvodi pružaju visoku razinu funkcionalnosti, uključujući zaštitu od vanjskih elemenata i provala, te osiguravaju dovoljno prirodne svjetlosti.
 
Osnovne karakteristike ALU stolarije uključuju čvrstoću, minimalno održavanje te moderan dizajn i izvedbu u raznim bojama.
 

Aluminijske grilje i rolete

Izrađujemo aluminijske grilje u različitim varijantama, uključujući modele s fiksnim ili pomičnim lamelama te punom ispunom
 
Paleta boja obuhvaća standardne, individualne i imitacije drva, pružajući raznolike mogućnosti prilagodbe različitim stilovima i potrebama, uz raznovrsne opcije ugradnje komarnika.
 
U ponudi također imamo i aluminijske rolete s vanjskim ili unutarnjim kutijama dostupne u različitim bojama. Za sva dodatna pitanja ili informacije o našoj ponudi aluminijske ili PVC stolarije, slobodno nam pošaljite upit
 

IZO i dekorativna stakla

U ponudi imamo izolacijska stakla koja nude optimalnu toplinsku zaštitu i značajnu uštedu na grijanju, sastavljena od dvije ili više staklenih ploča i ispunjena plinom (argonom) radi smanjenja koeficijenta propuštanja topline (Ug).
 
Nudimo troslojna izolacijska stakla debljine do 40 mm, prilagođena opterećenju vjetrom i površini stakla, s ciljem postizanja bolje toplinske i zvučne izolacije.
 
Nazovite nas kako bismo vam pružili više informacija o našoj ponudi izolacijskih stakla!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više