Pošalji upit
Slanje…
O nama
STOMATOLOŠKA ORDINACIJA 
DR. BUŠIĆ MIRKO 
 
Zubni liječnik dr. Mirko Bušić s 37-godišnjim iskustvom u vlastitoj ordinaciji od toga 20 godina u Njemačkoj, uspješno vodi ordinaciju i laboratorij. 

Prilikom odabira zubnog liječnika potrebno je da se osjećate sigurno jer ćete tako biti sigurni da ste na pravoj adresi, stoga je mnogo razloga da postanete naš pacijent.
 
Kompetencija stečena u 37-godišnjem iskustvu i korištenju najmodernije tehnologije - poznati smo i prepoznati u implantologiji, parodontološkoj regenerativnoj kirurgiji, biokompatibilnoj zubnoj protetici, mikroskopskoj endodonciji, niskozračećoj 3D rendgenskoj dijagnostici, laserskoj terapiji infekcija karijesa i parodontitisa.
 
Precizna i pouzdana 3D i 2D dijagnostika (Digitalnu 2D panoramsku niskozračeću dijagnostiku koristimo za manje terapijske postupke kao što su rano otkrivanje karijesa, lakših vrsta parodontitisa i slično) - Cone Beam kompjuterskom tomografijom postavljamo vrlo preciznu dijagnozu ispod jedne desetine milimetra rezolucije u roku od par sekundi uz minimalno zračenje 50x niže od klasičnog CT-a!
 
Sve relevantne grane zubne medicine na jednom mjestu - Dentalna kirurgija, implantologija, parodontologija, isključivo fiksna zubna protetika te najmodernija CAD-CAM zubna tehnika.
 
Visoka tehnička opremljenost - U našoj ordinaciji za uobičajene zahvate koristimo povećanje od 6 puta, a u endodonciji i estetskoj parodontologiji služimo se i povećanjem od 20 puta. Za vrlo točno pozicioniranje implantata, navođeno računalom kako se ne bi oštetili živci i sinusi, služimo se preciznim 3D rend- genom.
 
Terapija bez straha i bolova - Moderna zubna medicina omogućuje potpunu bezbolnost pošto su lokalni anestetici postali učinkoviti u niskim dozama te su neškodljivi za zdravlje. 
 
Djelatnosti
  • Implantologija
  • Estetska stomatologija
  • Dentalna kirurgija
  • Protetika
  • Parodontologija
  • Endodoncija
  • Laserska terapija
  • 3D i 2D dijagnostika
  • CAD-CAM
 
Proizvodi i usluge
Higijena i sterilizacija - Izbjegavanje infekcije apsolutni je imperativ i temelj uspjeha u svakoj medicinskoj terapiji. Mi stoga nadmašujući uobičajeni standard čistoće stvaramo osobitu prepoznatljivost u brizi za higijenu. Naši su sterilizacijski postupci normirani po iznimno strogim zakonima Robert Koch instituta u Njemačkoj i redovito se ispituju.

Pouzdano 10-godišnje jamstvo - Ponosni smo što vam možemo garantirati desetogodišnju trajnost za sve izvedene protetske radove i implantate.
 
U našoj ordinaciji imamo vlastiti integrirani zubotehnički laboratorij. Osnovan prije 32 godine u Njemačkoj, opremljen je suvremenom tehnologijom. U našem laboratoriju u samom postupku izrade zubnog nadomjeska u stanju smo uspostaviti vrlo blisku vezu između pacijenta i tehničara za svako optimalno protetsko rješenje. U laboratoriju radi 4 različito specijaliziranih tehničara koji u svakodnevnoj međusobnoj suradnji uvijek za pacijenta pronađu najbolje rješenje. 
Kod nas se sve rješava bezbolno i bez straha stoga Vaš osmjeh prepustite nama. 
Stojimo Vam na raspolaganju!

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se