Pošalji upit
Slanje…
O nama

Privatna stomatološka ordinacija dr. Bušić Mirko

Doktor dentalne medicine Mirko Bušić s preko 40 godina dugim iskustvom, od toga 20 godina u Njemačkoj, uspješno vodi ordinaciju i laboratorij.

Naša moderna ordinacija opremljena je najnovijom digitalnom rendgenskom tehnologijom (CBCT), intraoralnim skenerom, 3D printerom, CAD/CAM-om (kompjuterom vođeno dizajniranje i izrada zubnih nadomjestaka), dentalnim mikroskopom i laserskom tehnologijom.

U našoj stomatološkoj praksi možete pronaći sve usluge dentalne medicine na jednom mjestu, uključujući 3D dijagnostiku, oralnu kirurgiju, implantologiju, regeneraciju tkiva, parodontologiju, protetiku, endodonciju, ortodonciju, opću stomatologiju te primjenu lasera i ozon terapije.

 
 
Svjesni smo da posjet doktoru dentalne medicine može biti stresno iskustvo za mnoge ljude. Zato smo uložili u tehnologiju koja ne samo da čini naše tretmane učinkovitijim, već ih čini ugodnijima i praktičnijima za naše pacijente. Svi zahvati se izvode bezbolno.

Digitalni protokol za brzu i preciznu izradu protetskih radova


Težimo digitalizaciji svih procesa rada i pritom koristimo uređaje i tehniku koja nam jamči veću brzinu i bolju kvalitetu izrade protetskih radova te omogućuju izradu fiksnih zubnih nadomjestaka u roku od 24 sata.
Digitalni protokol primjenjujemo počevši od digitalnog uzimanja otisaka, dizajniranja zubi pa sve do izrade protetskog rada. Intraoralni skener omogućuje brzo i precizno skeniranje zubi u 3D obliku.
 
Ovaj postupak je bezbolan i brz, a uz to i omogućuje da pacijent može vidjeti 3D model svojih zubi na ekranu računala što može biti vrlo zanimljivo iskustvo.Kada imamo 3D model zubi pacijenta, koristimo digitalno dizajniranje protetskih radova.
 
Ovaj postupak također omogućuje pacijentu da vidi kako će izgledati konačni proizvod prije nego što se izradi. To je vrlo korisno jer pacijenti mogu vidjeti kako će izgledati njihovi zubi nakon zahvata i dati povratne informacije prije nego što se krene u izradu protetskog rada.
 

CBCT rendgenska tehnologija

Za dijagnostiku koristimo CBCT, najnapredniju rendgensku tehnologiju, koja brzo i precizno snima sve oralne strukture u tri dimenzije.
 
Ta tehnologija, uz minimalno zračenje, omogućuje detaljan pregled zubi i kostiju iz različitih kuteva i pomaže nam u postavljanju dijagnoze kod složenih stomatoloških problema, poput problema s korijenom zuba, nejasnih bolova u čeljusti ili problema s impaktiranim zubima.
 
 
Također se koristi za planiranje kirurških zahvata, poput vađenja umnjaka ili ugrađivanja implantata.
Na taj način plan liječenja možemo specifično prilagoditi vašoj situaciji i potrebama.

Oralna kirurgija i parodontologija

Oralna kirurgija se odnosi na kirurške postupke koji se izvode u usnoj šupljini, uključujući vađenje zuba, postavljanje implantata, liječenje čeljusnih cista, rekonstrukciju čeljusti i druge kirurške zahvate.
Parodontologija se odnosi na liječenje bolesti desni, odnosno gingivitis i parodontitis, i koštanog tkiva oko zuba.
 
Parodontološki postupci uključuju čišćenje kamenca, kiretažu korijenskih površina, postavljanje koštanih graftova i primjenu drugih kirurških tehnika za liječenje parodontalnih bolesti.

Za sve dodatne informacije i zakazivanje pregleda, pošaljite upit!
Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Biokompatibilni dentalni implantati

U radu koristimo najnovije biokompatibilne materijale i potpuno bezmetalne zubne nadomjetske, uključujući i implantate. U ponudi imamo bezmetalne, SDS cirkonske implantate.
Uz to, nudimo i usluge vođene implantologije koja koristi posebne softvere i tehnologiju za postavljanje implantata na precizan način.

Ovaj minimalno invazivan postupak osigurava smanjenje boli i nelagode tijekom i nakon implantacije.
 
Pouzdano 10-godišnje jamstvo - Ponosni smo što vam možemo garantirati desetogodišnju trajnost za sve izvedene protetske radove i implantate.
Kod nas se sve rješava bezbolno i bez straha stoga Vaš osmjeh prepustite nama.  

Laserska stomatologija

Laserska tehnologija omogućuje nam obavljanje različitih tretmana s većom preciznošću i manjom nelagodom od tradicionalnih metoda.
 
 
U dentalnoj medicini, laseri se koriste za razne svrhe, poput uklanjanja karijesa, izbjeljivanja zuba, u kirurgija za izvođenje preciznih i minimalno invazivnih rezova koji se trenutno bez bakterija (lasersko svjetlo dezinficira područje na kojem se primjenjuje, što smanjuje postoperativne komplikacije i ubrzava cijeljenje),  smanjivanje preosjetljivosti zubnih vratova, biostimulaciju koja ubrzava zarastanje i potiče regeneraciju tkiva, liječenja afti te druge oralne bolesti.
 
Jedna od glavnih prednosti laserske stomatologije je smanjenje krvarenja tijekom i oticanja tkiva nakon postupka.
To također znači da je vrijeme oporavka nakon zahvata obično kraće nego kod konvencionalnih metoda.
 
 Za sva pitanja i zakazivanje pregleda, nazovite nas ili nam pošaljite upit!
 

Suvremeno opremljen dentalni laboratorij

Unutar ordinacije nalazi se integrirani suvremeno opremljen dentalni laboratorij, što nam omogućuje da vam pružimo brže i preciznije usluge. 

Sada možemo stvoriti protetske radove odmah nakon digitalnog uzimanja otisaka pomoću našeg intraoralnog skenera, koji zamjenjuje tradicionalni postupak uzimanja otisaka.
 
Naši VHF strojevi omogućuju nam izradu protetskih radova s izvanrednom preciznošću, čineći vaše tretmane ugodnijima i učinkovitijima.
 

Ortodontska terapija


Ponosni smo što možemo pružiti i ortodontsku terapiju čime poboljšavamo cjelokupno oralno zdravlje, postižemo optimalan zagriz i funkciju međučeljusnih odnosa, a poboljšanjem izgleda osmijeha povećava se samopouzdanje pacijenta.
 
Kako biste zakazali termin pregleda, molimo vas da nas nazovete ili pošaljete upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više