TRAŽIŠ? NAĐI.

BUŠIĆ MIRKO dr.stomatolog

Stomatološka ordinacija, implantologija, parodontologija, protetika
O NAMA

Zubni liječnik dr. Mirko Bušić s 37-godišnjim iskustvom u vlastitoj ordinaciji od toga 20 godina u Njemačkoj, uspješno vodi ordinaciju i laboratorij. 

Prilikom odabira zubnog liječnika potrebno je da se osjećate sigurno jer ćete tako biti sigurni da ste na pravoj adresi, stoga je mnogo razloga da postanete naš pacijent.
 

Kompetencija stečena u 37-godišnjem iskustvu i korištenju najmodernije tehnologije - poznati smo i prepoznati u implantologiji, parodontološkoj regenerativnoj kirurgiji, biokompatibilnoj zubnoj protetici, mikroskopskoj endodonciji, niskozračećoj 3D rendgenskoj dijagnostici, laserskoj terapiji infekcija karijesa i parodontitisa.
 
 
Precizna i pouzdana 3D i 2D dijagnostika (Digitalnu 2D panoramsku niskozračeću dijagnostiku koristimo za manje terapijske postupke kao što su rano otkrivanje karijesa, lakših vrsta parodontitisa i slično) - Cone Beam kompjuterskom tomografijom postavljamo vrlo preciznu dijagnozu ispod jedne desetine milimetra rezolucije u roku od par sekundi uz minimalno zračenje 50x niže od klasičnog CT-a!
 
Sve relevantne grane zubne medicine na jednom mjestu - Dentalna kirurgija, implantologija, parodontologija, isključivo fiksna zubna protetika te najmodernija CAD-CAM zubna tehnika.
 
Visoka tehnička opremljenost - U našoj ordinaciji za uobičajene zahvate koristimo povećanje od 6 puta, a u endodonciji i estetskoj parodontologiji služimo se i povećanjem od 20 puta. Za vrlo točno pozicioniranje implantata, navođeno računalom kako se ne bi oštetili živci i sinusi, služimo se preciznim 3D rend- genom.
 
 
Terapija bez straha i bolova - Moderna zubna medicina omogućuje potpunu bezbolnost pošto su lokalni anestetici postali učinkoviti u niskim dozama te su neškodljivi za zdravlje. 
 
 
Higijena i sterilizacija - Izbjegavanje infekcije apsolutni je imperativ i temelj uspjeha u svakoj medicinskoj terapiji. Mi stoga nadmašujući uobičajeni standard čistoće stvaramo osobitu prepoznatljivost u brizi za higijenu. Naši su sterilizacijski postupci normirani po iznimno strogim zakonima Robert Koch instituta u Njemačkoj i redovito se ispituju.

Pouzdano 10-godišnje jamstvo - Ponosni smo što vam možemo garantirati desetogodišnju trajnost za sve izvedene protetske radove i implantate.
 
 
U našoj ordinaciji imamo vlastiti integrirani zubotehnički laboratorij. Osnovan prije 32 godine u Njemačkoj, opremljen je suvremenom tehnologijom. U našem laboratoriju u samom postupku izrade zubnog nadomjeska u stanju smo uspostaviti vrlo blisku vezu između pacijenta i tehničara za svako optimalno protetsko rješenje. U laboratoriju radi 4 različito specijaliziranih tehničara koji u svakodnevnoj međusobnoj suradnji uvijek za pacijenta pronađu najbolje rješenje.

 
Kod nas se sve riješava bezbolno i bez straha stoga Vaš osmjeh prepustite nama. 

Stojimo Vam na raspolaganju!


DJELATNOSTI

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA
DR. BUŠIĆ MIRKO
 
 
 
 
 
Implantologija
Parodontologija
Protetika
PROIZVODI I USLUGE

  • Implantologija
  • Estetska stomatologija
  • Dentalna kirurgija
  • Protetika
  • Parodontologija
  • Endodoncija
  • Laserska terapija
3D i 2D dijagnostika
CAD-CAM
 
  POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se