Pošalji upit
Slanje…
O nama

Autoservis Techno Car Service Poreč

U Techno Car Service u Poreču možete redovito i sa potpunim povjerenjem servisirati vaše vozilo. Tvrtka je nastala 1971. pružanjem usluga vučne službe i rent a car-a, dok danas uz navedeno, klijentima pruža i cjelokupnu, pouzdanu uslugu autoservisa za sve marke vozila.
 
autoservis porec
 
Techno Car Service pruža usluge popravka vozila, servisiranja klime, dijagnostike kvara na vozilu, balansiranja, zamjene i popravka guma, te ostale popravke koji su vozilu potrebni prije tehničkog pregleda ili dužeg putovanja.
 
Opremljeni smo najnovijom dijagnostičkom opremom i kvalitetnim alatima, a naš tim ima dugogodišnje iskustvo u radu sa svim modelima i markama vozila.
 

Servis i popravak vozila

Pružamo usluge servisiranja i popravka za sve marke vozila. Naš tim čine stručni automehaničariautoelektričari i vulkanizeri koji brzo i kvalitetno uklanjaju kvarove i nedostatke na vašem vozilu.
 
autodijagnostika
 

Zamjena i balansiranje guma

Kvalitetne gume jedan su od glavnih čimbenika sigurne vožnje. Pružamo usluge demontažemontaže i balansiranja guma svih vozila.
 
 Pružamo i usluge vučne službe, rent a cara i transfera putnika!
  
Dostupni smo 0 - 24,  nazovite nas u bilo kojem trenutku!
ROAD ASSISTANCE 0-24
+385 (0)98 367 350
  
Djelatnosti

  • Repair and servicing of motor vehicles
  • Servicing of air conditioners
  • Repair of car tires
  • Passengers transfer
  • Rent a car
  • Towing service
  • ASSISTANCE 0-24 

Proizvodi i usluge

Priprema vozila za tehnički pregled

Osigurajte prolaz na tehničkom pregledu i dovezite automobil na mini servis u Techno Car Service. Pregledati ćemo elektroniku na vozilu, stanje guma, kočnice te ukloniti sve postojeće kvarove kako biste na tehnički pregled otišli bez stresa!
 
punjenje klime

Servis, popravak i punjenje auto klime

Pružamo usluge održavanja i servisiranja klima uređaja vozila svih marki i godišta. Vršimo brzu dijagnostiku kvara auto klima, te nudimo usluge popravka i punjenja klime.
 
Našu cjelokupnu ponudu pogledajte ovdje, a za sva dodatna pitanja i naručivanja, slobodno nas nazovite!
Reference
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više