Pošalji upit
Slanje…


Stomatološka ordinacija u centru Pule već je godinama na dobrom glasu - provjerili smo zašto

Za zdrav i blistav osmijeh nužno je redovito održavanje higijene zuba i usne šupljine, ali i redovite posjete stomatologu. Ako je stomatološka ordinacija opremljena najmodernijim dijagnostičkim uređajima i vrhunskim stručnim stomatolozima, tim bolje.
 
Posjetili smo implanto-protetski centar dr. Zlatka Ćatovića u Puli, u neposrednoj blizini simbola grada, jednog od najočuvanijih spomenika kulture u svijetu - amfiteatra.

 

Stomatološka ordinacija u Puli


Tridesetogodišnje iskustvo dr. Ćatovića na području stomatologije i oralne kirurgije smjestilo je ovu ordinaciju u sam vrh na našim prostorima, što su prepoznali brojni stalni pacijenti i izvan Hrvatske. 

Centar je osnovan 1995. godine nakon desetogodišnjeg rada u Pulskoj bolnici u djelatnosti stomatologije i oralne kirurgije. Danas centar čine 4 ordinacije opremljene vrhunskom opremom i 3 doktora stomatologije, koji se svakodnevno trude učiniti vaš osmijeh što ljepšim. Koristi se najsuvremenija tehnologija kako bi zadovoljstvo pacijenata bilo potpuno.
 
 

Vrhunski dijagnostički uređaji omogućit će da se svaki eventualni problem dijagnosticira na vrijeme, a individualni pristup doprinijet će da se svaki pacijent osjeća opušteno i sigurno. 

Spojite ugodan odmor na moru s rješavanjem vaših dentalnih problema. Obratite se u stomatološki centar dr. Ćatovića i osigurajte si zdrav i blistav osmijeh, a za više informacija pogledajte video reportažu u nastavku.

(I:eIstra.info)
Povezane novosti
Pogledaj sve novosti

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više