Pošalji upit
Slanje…

CENTRALNO USISAVANJE PRAŠINE

Centralni usisni sustavi, Pula, Istra, centralno usisavanje,vacsi Hrvatska, globovac, drainvac

Mladen Peršić
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

 CENTRALNO USISAVANJE PRAŠINE

Vrhunac energetske i ekološke učinkovitosti čišćenja prostora

Centralni sustav za usisavanje koristi se za standardno usisavanje stambenih i manjih poslovnih prostora. Usisne utičnice su planski raspoređene po prostoru, na način da omoguće kvalitetno usisavanje svakog dijela prostorija.

Pravilno projektiran i kvalitetno ugrađen centralni sustav za usisavanje je u potpunosti usklađen s dizajnom vašeg interijera i doprinosi energetskoj učinkovitosti prostora. 
U prostoru se nalaze kontrolni display (upravljačka jedinica) i usisne utičnice, koje su usklađene bojom i završnim naplatkom (okvirom, maskom) s električnom opremom.
 
Centralni vakuumski uređaj je smješten u servisnoj ili pomoćnoj prostoriji (kotlovnica, garaža, izba, prostor ispod stepeništa, u ugradbenom ormaru...), odnosno ugrađen je u elementu zida. Za napajanje sustava potrebna je standardna električna utičnica (220 V) na mjestu ugradnje centralnog vakuumskog uređaja.
 
Kako bi ste se uvjerili u učinkovitost centralnog usisavanja prašine, na adresi Trg na mostu 1 u Puli možete pogledati strojeve i način rada centralnog usisnog sustava. 
 
Surađujemo s najvećim svjetskim proizvođačima centralnih sustava za usisavanje prašine kanadskim tvrtkama Drainvac i Cyclo-Vac.  Naš partner je i Globovac kao i slovenski Sivac s kojim surađujemo već 10 godina. 
 

Centralni usisni sustav Pula, Istra, Hrvatska

 
Centralni sustav za usisavanje predviđen je za usisavanje suhih nečistoća (standardna nečistoća) i za mokro-suho usisavanje s direktnim odvodom u kanalizaciju. Isti sustav koristi se za usisavanje vode.
 
Cjevovodna instalacija povezuje usisne utičnice sa centralnim vakuumskim uređajem i ispuhom sustava, a izvodi se kalibriranim antistatičkim PVC cjevovodom klase M1, otpornim na abraziju (brušenje). Uz cjevovodnu instalaciju usisa (od usisnih utičnica do centralnog vakuumskog uređaja) postavlja se mreža niskonaponske (signalne) struje. Horizontalna instalacija sustava provodi se u dijelu podloge (estriha) poda ili u slobodnom prostoru spuštenog stropa, dok se vertikalni dijelovi instalacije postavljaju u elemente zidova. 

Za usisavanje se koriste lagana prijenosna fleksibilna crijeva (težine 250 grama), dužine 9,15m, 12m i 15m. Usisana nečistoća prenosi se snažnom zračnom strujom (120 – 140kPa) od fleksibilnog crijeva, preko usisne utičnice i cjevovodne instalacije do centralnog vakuumskog uređaja. Uređaj koristi ciklonski način filtriranja, pomoću kojega odvaja prašinu i krupnije čestice te ih odlaže u poseban spremnik.
Djelatnosti
 • Centralno usisavanje prašine
 • Centralni usisni sustavi
 • Instalacija centralnih usisnih sustava
 • Električno podno grijanje
 • Istra - Pula, Poreč, Labin, Rovinj, Buje, Umag, Novigrad
 • Rijeka
 • Zagreb
 • Hrvatska
 Centralno usisavanje prašine Pula Istra Rijeka Zagreb
Proizvodi i usluge
Generalni smo zastupnik za uvoz i distribuciju vrhunskih sistema centralnog usisivanja BVC Zentralstaubsauger. Paletu proizvoda pregledajte OVDJE .
 
CENTRALNO USISIVANJE HRVATSKA
 
Centralni usisni sustav može se koristiti u:
 • Stanovima / kućama / vilama / apartmanima / kućama za odmor
 • Ordinacijama
 • Uredskim prostorima
 • Izložbenim salonima
 • Dječjim vrtićima / Školama
 • Domovima za odrasle, stare i nemoćne
Reference
Ribarska koliba Pula - apartmani i restoran
Rudan d.o.o. Žminj - poslovna zgrada
Advent d.o.o. Pazin - poslovno proizvodna zgrada
Tvornica antibiotika za životinje Čakovec
Razne kuće za odmor:
Villa Lucy u Banjolama - https://www.croatialuxuryrent.com/hr/vile/villa-lucy-istra-hrvatska
 
 
Od Umaga do Dubrovnika, od Pule do Vukovara, Čakovca i drugih mjesta širom Hrvatske!Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se