TRAŽIŠ? NAĐI.

DENIS ALDO SANDALJ

Kombi, prijevoz tereta, selidbe, adr, međunarodni
Naziv poslovnog subjekta:    DENIS ALDO SANDALJ
  Sjeverna ulica 2/2, Buzet 52420

Županija:   Istarska županija
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Denis Sandalj
https://www.eistra.info/denis-aldo-sandalj/
O NAMA

Denis Aldo Sandalj, Buzet: domaći i međunarodni prijevoz tereta, selidbe  


Tvrtka Denis Aldo Sandalj iz Buzeta bavi se transportom raznih namjena. Selidbe, prijevoz kombijem, prijevoz tereta i ADR prijevoz neke su od usluga koje vam stoje na raspolaganju. 

Obrt je osnovan 2002. godine. U 20 godina uspješnog poslovanja stekli smo ozbiljno iskustvo u prijevozu robe, tereta i adr prijevozu opasnih tvari.
 
Za vas transporte odrađujemo furgonima maksimalne nosivosti od 1.5 tona tereta. Za veću količinu, tu su kamioni nosivosti do 3.2 tone.

 
Naša tvrtka specijalizirana je za ADR prijevoz, prijevoz opasnih tvari po vašoj potrebi. Transport odrađujemo na domaćem, ali i međunarodnom području.
 
Osim transporta, radimo i selidbe bilo koje vrste. Uz dugogodišnje radno iskustvo, odgovorni smo i profesionalni. Potrebe klijenta stavljamo na prvo mjesto kako bismo ispunili sva očekivanja.


Ako imate potrebu za prijevozom ili planirate selidbu,
obratite nam se telefonom ili pismenim upitom.
DJELATNOSTI

  • Kombi prijevoz
  • Prijevoz tereta
  • Selidbe
  • Kombi selidbe
  • ADR prijevoz
  • Međunarodni prijevoz
PROIZVODI I USLUGE

Prijevoz tereta | Kombi prijevoz

 
Trebate li efikasan i brz transport tereta? Za vas osiguravamo prijevoz raznih vrsta robe našim furgonima maksimalne nosivosti od 1.5 tonu ili kamionom nosivosti do 3.2 tone. Sve naše usluge radimo na domaćem ali i međunarodnom terenu.


Selidbe

 
U slučaju da se planirate odseliti, uz mnogobrojne usluge prijevoza, radimo i kombi selidbe. Zahtjevima klijenata pristupamo s velikom odgovornošću te jamčimo da će vaše stvari na odredište stići sigurno. 
 

 ADR transport

 
U našoj širokoj ponudi usluga prijevoza odrađujemo i ADR prijevoz, odnosno prijevoz opasnih tvari. Sigurnost nam je vrlo bitna i transport bilo kakve opasne robe obavljamo savjesno i vrlo profesionalno. POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu
"DENIS ALDO SANDALJ" se nalazi u ovim kategorijama
Kombi prijevoz, prijevoz tereta, selidbe, kombi selidbe, adr, međunarodni, transport, furgon, kamion, Buzet

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se