Pošalji upit
Slanje…

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE MANUELA BRAJKOVIĆ - DEKOVIĆ

Zubni implantati, ortodoncija, cirkonske krunice, fileri

dr. med. dent. Manuela Brajković - Deković
Lokacija
Kontakt
Web stranica
Radno vrijeme
O nama

Privatna ordinacija dentalne medicine Manuela Brajković - Deković

Privatna ordinacija dentalne medicine Manuela Brajković - Deković još od 1996. godine pruža prvoklasne stomatološke usluge u Poreču.
 
kompozitni ispuni
 
Ordinacija je specijalizirana za opću, dječju i preventivnu stomatologiju, implantologiju, protetiku i ortodonciju te estetsku stomatologiju i neinvazivne anti-age tretmane.
 
Naš je cilj svim pacijentima omogućiti zdrav i lijep osmijeh što uspješno ostvarujemo uz stalne stručne edukacije, praćenje noviteta u području stomatologije te uz korištenje vrhunske opreme.

Estetski kompozitni ispuni

Zub oštećen karijesom potrebno je što ranije sanirati. U našoj ordinaciji za saniranje karijesa ili krhotine zuba koristimo isključivo bijele, estetske plombe (kompozitne ispune) koji su bojom najbliži prirodnom zubu. 
 
Kompozitni ispuni traju godinama i nadomještaju izgubljeni dio zuba uz postizanje prirodnog, ujednačenog izgleda.
 

Protetski radovi - krunice i mostovi

Kada zub nije moguće sanirati kompozitnim ispunom, kao što je slučaj kod većih karijesa ili fraktura, koristi se protetski nadomjestak - krunica.
 
Krunice vraćaju funkcionalnost i sprječavaju daljnja oštećenja, a mogu biti metalno-keramičke ili cirkonske.
 
ljuskice za zube
 
Cirkonske krunice estetski su superiornije, postavljaju se na izbrušeni prirodni zub ili implantat, izuzetno su čvrste i bojom se savršeno prilagođavaju prirodnim zubima.
 
U ordinaciji ugrađujemo zubne mostove koji se sastoje od cirkonskih krunica, a rješavaju problem djelomične bezubosti. Bez obzira na razlog gubitka prirodnog zuba, zub je što ranije potrebno nadomjestiti kako bi se izbjeglo pomicanje ostalih zubi u čeljusti, gubitak funkcionalnosti žvakanja ali i narušavanje estetike lica.
 
izbjeljivanje zubi
 

Izbjeljivanje zubi

Prirodne zube moguće je posvijetliti i do nekoliko nijansi. U našoj ordinaciji zube izbjeljujemo suvremenim metodama kojima se ne oštećuje zubna caklina.
 
Izbjeljivanjem zubi u ordinaciji pod stručnim nadzorom stomatologa izbjeći ćete osjetljivost zubi te osigurati vrhunske rezultate!

Dogovorite svoj prvi termin u našoj ordinaciji, pošaljite nam upit!
Djelatnosti
 • Botox
 • Privatna ordinacija dentalne medicine
 • Kompozitni ispuni
 • Krunice i mostovi
 • Anti age tretmani
 • Dermalni fileri
 • Izbjeljivanje zubi
 • Dentalni implantati
 • Ortodontska terapija - aparatići za zube
 • Dječja stomatologija
 • Keramičke ljuskice
Proizvodi i usluge

Botox i dermalni fileri

 
Dermalnihijaluronski fileri i botox neinvazivni su anti age tretmani koji će uspješno eliminirati sitne i duboke bore licapovećati usne i poboljšati konture lica kojima niste zadovoljni!
 
Ovisno o željama i potrebama pacijenata, kreiramo plan tretmana koji će rezultirati osvježenom i pomlađenom kožom, uz zadržavanje što prirodnijeg izgleda. U ordinaciji koristimo visokoučinkovite biostimulatore Fillmed i Mastelli. 
 
botox porec
 

Ljuskice za zube - Veneers

Poznati 'Hollywoodski osmijeh' karakteriziraju savršeno bijeli zubi, pravilne veličine i oblika, a za njega su zaslužne upravo keramičke ljuskice za zube!
 
Zadnjih godina, ljuskice su postale najtraženiji protetski rad u estetskoj stomatologiji
 
Imate li manje nepravilnosti na zubima, jaku diskoloraciju, manje razmake među zubima ili potrošenu caklinu - ljuskice za zube idealno su rješenje!
 
Površinu prirodnog zuba prije postavljanja ljuskica potrebno je tek minimalno izbrusiti. Nakon toga, ljuskice se 'lijepe' na zube i daju vam novi osmijeh!
 

Ugradnja dentalnih implantata

Zubni implantati najdugotrajnije su i najefikasnije funkcionalno i estetsko rješenje za djelomičnu ili potpunu bezubost.
 
U ordinaciji ugrađujemo visokokvalitetne implantate od titana, biokompatibilnog materijala koji služi kao zamjena za prirodni korijen tj. kao nosač protetskog nadomjestka.
 
Implantati uvelike poboljšavaju kvalitetu života, funkciju žvakanja, estetiku osmijeha i vraćaju samopouzdanje na lica pacijenata.
 

Dječja stomatologija

Posebnu pažnju posvećujemo našim najmlađim pacijentima. Redoviti stomatološki pregledi kod djece važni su za prevenciju nastanka karijesa i potencijalno neugodnih zahvata. Pri pregledu, djecu i roditelje osvješćujemo o važnosti adekvatne oralne higijene i prije dobivanja trajnih zubi!
 
djecji stomatolog porec
 
Obratite nam se s povjerenjem, dogovorite termin, ispunite obrazac za upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više