TRAŽIŠ? NAĐI.

DENTALNA POLIKLINIKA MORELATO

Ortodont Poreč, Istra, aparatić za zube, implantati, stomatolog
O NAMA

Dentalna poliklinika Morelato: Vaš ortodont u Poreču

 
 
Dentalna poliklinika Morelato iz Poreča nudi vam kompletne stomatološke usluge. Trebate li vam vrsni ortodont, oralni kirurg, stručnjak za dentalnu protetiku i implantate ili samo želite ukloniti karijes, na pravom ste mjestu. 
 
Pacijentima jamčimo najviše profesionalne standarde prateći sva događanja u suvremenoj stomatologiji s naglaskom na ortodonciju
 
Naš vrhunski tim stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom, moderna oprema te individualni pristup svakom pacijentu garancija su kvalitete naše usluge. 
 
Dentalna poliklinika Morelato, Poreč

U sklopu poliklinike nalaze se tri moderno opremljene ordinacije dentalne medicine, prostorija za sterilizaciju instrumenata, prostorija za rendgensku dijagnostiku s digitalnim ortopantomografskim i cone beam CT uređajem. jedna od prednosti naše poliklinike je i vlastiti, vrhunski opremljen dentalni laboratorij.
 
Surađujemo sa specijalistima različitih grana dentalne medicine kako bismo vam pružili što potpuniju i kvalitetniju uslugu.
 
Ortodont Poreč
 
Poliklinika je u potpunosti prilagođena za pristup osobama s invaliditetom.
 
Posebnu pozornost poklanjamo našim najmlađim pacijentima jer želimo da im posjet stomatologu/ortodontu ostane u ugodnom sjećanju. 

Zadovoljan i lijep osmijeh naših pacijenata ono je što nas pokreće.
Obratite nam se s povjerenjem!
DJELATNOSTI

 • Ortodont, Poreč
 • Aparatić za zube
  • fiksni aparatić za zube
  • mobilni aparatić za zube
  • nevidljivi aparatić za zube
 • Oralna kirurgija
 • Implantati
 • Stomatolog
 • Endodoncija
 • Dentalna protetika
 • Paradontologija
 • Rendgenska dijagnostika
 • Dječja stomatologija
 • Tretmani hijaluronom
PROIZVODI I USLUGE

Ortodont

 
Krivi zubi mogu otežati žvakanje i pričanje, ali i deformirati osmjeh te narušiti samopouzdanje. Naši stručni ortodonti na čelu s  vaše zube ravnaju uz pomoć učinkovitih i preciznih ortodontskih terapija.
 

Aparatić za zube

 
Nakon prvog ortodontskog pregleda, zajedno s pacijentom dogovaramo optimalnu terapiju s ciljem postizanja što kvalitetnijih rezultata.
 
Bilo da vam je potreban mobilni ili fiksni aparatić za zube, pružiti ćemo vam sve potrebne informacije i kontinuiranu podršku kroz sve faze terapije.

Oralna kirurgija

 
 
Vađenje zubi, neizraslih i retiniranih umnjaka, te vađenje zaostalih i slomljenih korijena zubi, najčešći su zahvati oralne kirurgije. Uz pomoć oralne kirurgije ispravljaju se nepravilnosti čeljusti i lica, a također je sastavni dio implantologije.
 
U našoj poliklinici sve zahvate izvode specijalisti dok je pacijent pod lokalnom anestezijom
 

Zubni implantati

 
Zubni implantati na učinkovit i brz način rješavaju probleme nedostatka jednog ili više zuba. Ugrađuju se u čeljusnu kost kako bi zamijenili zubne korijene. Izrađuju se od titana koji s vremenom strasta s kosti. Zubni implantati mogu trajati i preko 10 godina.
 
Nedostaju li vam zubi, a želite prestati skrivati vaš osmjeh i napokon normalno žvakati, kontaktirajte sutručnjake za zubne implantate iz dentalne poliklinike Morelato u Poreču.  POŠALJI NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se