Pošalji upit
Slanje…

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Želite li ljepši osmijeh tu smo za vas - pružamo usluge izbjeljivanja zubi i postavljanja ljuskica te estetskih krunica. Dogovorite termin!
U novoj, suvremeno opremljenoj dentalnoj ordinaciji Dentistra u Poreču pružamo vrhunske usluge estetske stomatologije.
 
Dogovorite prvi pregled i saznajte kako vaš osmijeh može biti zdraviji i ljepši!
 
IZBJELJIVANJE ZUBI
 
Smetaju li vam mrlje i diskoloracija na zubima, najbrže rješenje je profesionalno izbjeljivanje zubi pod nadzorom doktora dentalne medicine. 
 
U ordinaciji koristimo certificirana sredstva za izbjeljivanje zubi. Prioritet nam je zdravlje zubi, pa rezultat izbjeljivanja prilagođavamo sigurnosti postupka. Tako se zubi izbijele za nekoliko nijansi, a dobivena boja zuba očuvana je minimalno 6 mj. do godine dana, ovisno o navikama pacijenta. 
 
KERAMIČKE LJUSKICE - KRUNICE
 
Ljuskice ili popularno, veneers, su keramičke pločice koje se lijepe na prednju površnu zubi s ciljem proljepšavanja oblika, boje i položaja zubi. Debljina ljuskica varira od 0,3-0,7 mm što ih čini zahtjevnima za izradu. S njima se dobivaju predivni rezultati i vrhunac su u estetskoj dentalnoj medicini.
 
Zubne krunice su nadomjesci u obliku kapice, koji se lijepe na pobrušeni zub. Također pružaju vrhunski estetski rezultat.
 
Više informacija o uslugama estetske stomatologije saznajte na našoj web stranici.

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više