Pošalji upit
Slanje…
O nama

Dentistra - Ordinacija dentalne medicine Patrizia Kinkela

Ordinacija dentalne medicine Dentistra Patrizia Kinkela, dr.med.dent.nalazi se u Vukovarskoj ulici u Poreču te je dijagnostički jedna od najbolje opremljenih malih ordinacija u gradu.
 
CBCT uređaj, uređaj za snimanje ortopantomogramskih snimki te dva uređaja za snimanje intraoralnih snimki osiguravaju da svi pacijenti dobiju vrhunsku uslugu u najkraćem roku
 
dr patrizia kinkela 
Pacijenti ordinacije u ugodnom okruženju mogu obaviti sve na jednom mjestu – RTG snimanje zubi i čeljusti, popravak ili nadomjestak zubi te tretmane za uljepšavanje osmijeha.
 

Liječenje karijesa, endodoncija uz anesteziju bez igle

Svaki zahvat u Dentistri provodi se nakon primjene anestezije, a prvi u Hrvatskoj primjenjujemo suvremenu anesteziju bez igle! Time se značajno smanjuje osjećaj nelagode, posebno za pacijente koji se boje konvencionalne anestezije.
 
Ako vas boli zub, ne čekajte s odlaskom stomatologu, vjerojatno je riječ o karijesu koji, ako se ne liječi na vrijeme, dovodi i do upale zubnog živca. U ordinaciji pulpitis liječimo koristeći Reciproc Gold, najnapredniji aparat za liječenje zubi na svijetu.
 

Dentalni implantati, zubne krunice i mostovi

Nedostaje li vam jedan zub ili više zubi, najdugotrajnije i estetski najbolje rješenje je ugradnja implantata.
 
dentistra porec
 
 
Nakon dijagnostičkog pregleda, pacijentima predlažemo idealno rješenje koje vraća funkcionalnost čeljusti i estetiku osmijeha. Na implantat se zatim postavlja zubna krunica koja je vizualno usklađena s ostatkom zubi.
 
Zubne krunice postavljaju se i na postojeće, oštećene zube koje nije moguće liječiti kompozitnim ispunima. Više zubnih krunica čine most koji je fiksiran u čeljust. U slučaju ako stanje u pacijentovim ustima ne dozvoljava postavljanje implantata ili krunica, alternativa su i mobilne proteze.
 

Liječenje gingivitisa i parodontitisa

 
Povlačenje zubnog mesa uz pojavu krvarenja može biti znak gingivitisa. Uzrokuju ga bakterije a liječi se profesionalnim čišćenjem zubi te održavanjem bolje oralne higijene. Ako se ne liječi, gingivitis zahvaća kost i parodontni ligament, dolazi do povlačenja zubnog mesa koja i dalje krvari. 
 
Parodontitis liječimo sistematizirano i kontinuirano profesionalnim čišćenjem zubi, manjim kirurškim zahvatima i/ili aplikacijom lijekova.
 
Obratite nam se s povjerenjem, dogovorite pregled i očuvajte zdrav i prekrasan osmijeh. Više informacija o svim uslugama saznajte na našoj web stranici.
Djelatnosti
 • Ordinacija dentalne medicine
 • Liječenje karijesa
 • Endodoncija
 • Implantati
 • Zubne krunice i mostovi
 • Proteze
 • Estetska stomatologija
 • Keramičke ljuskice
 • Izbjeljivanje zubi
 • RTG dijagnostika
 • 3D CBCT snimke
 • Anestezija bez igle
 • Terapija gingivitisa
 • Dječja stomatologija
Proizvodi i usluge

Izbjeljivanje zubi

Genetika, dob, često ispijanje kave ili čaja i pušenje cigareta neki su od razloga zašto dolazi do neželjene diskoloracije zubi.
 
izbjeljivanje zubi
 
 
Izbjeljivanje zubi među najtraženijim je zahvatima estetske stomatologije jer značajno proljepšava osmijeh, a time i podiže samopouzdanje.
 
U ordinaciji koristimo samo certificirana sredstva za izbjeljivanjepa maksimalan rezultat izbjeljivanja prilagođavamo sigurnosti postupka. Zubi se mogu izbijeliti za nekoliko nijansi, a dobivena boja zuba očuvana je od 6 mj. do godine dana. 
 

Keramičke ljuskice - Veneers

 
Želite li, osim boje, ispraviti i oblik zubi te dobiti tzv. Hollywoodski osmijeh, razmislite o ljuskicama za zube! Ljuskice ili veneers su keramičke pločice, lijepe se na prednju površinu zubi te imaju isključivo estetsku svrhu. Njima možete ispraviti oblik, boju i položaj zuba.
 

Ortodoncija - aparatići za zube

 
Imate li krive zube, ispraviti ih možete mobilnim ili fiksnim aparatićima bez obzira na dob. Ovisno o stanju vaših zubi, predložit ćemo prilagođenu terapiju nakon koje više nećete skrivati osmijeh!
 
ortodoncija dentistra
 
Fiksni aparatići nezamijenjivi su u ispravljanju većih nepravilnosti položaja zubi, bravice se lijepe direktno na zube, povezuju se žicom te se ne skidaju za vrijeme trajanja terapije.
 
Mobilni aparatići, tj. prozirne, nevidljive udlage mogu se skinuti za vrijeme jela i omogućuju lakše održavanje higijene, a mogu ispraviti manje nepravilnosti.
 
Više o ordinaciji i uslugama u ponudi, saznajte na Dentistra web stranici ili pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više