Pošalji upit
Slanje…
O nama

DL LINGUA - sudski prevoditelj i tumač za njemački jezik

Obrt DL LINGUA bavi se pružanjem prevoditeljskih usluga, sudskim tumačenjem i podukama iz njemačkog jezika. Bazirani smo u Puli, ali usluge pružamo klijentima diljem Hrvatske.
 
sudski tumac 
Imamo dugogodišnje iskustvo u pismenom i usmenom prevođenju i podučavanju što klijentima garantira visoku kvalitetu usluga. Pokrivamo sve tematike i branše, poštujemo dogovorene rokove isporuka i čuvamo povjerljivost podataka. Kontaktirajte nas pozivom ili upitom i zatražite ponudu!

Sudski tumač za njemački jezik

 
Kao ovlašteni sudski tumač za njemački jezik, klijentima pružamo brze, kvalitetne i pristupačne usluge ovjere raznih službenih dokumenata sa izjavom i pečatom. Usluge nudimo fizičkim i pravnim osobama, ustanovama i ostalim organizacijama.
 
Osim osobnim preuzimanjem dokumenata u Puli, prijevode šaljemo i mailom ili poštom na željenu adresu.

prijevodi na njemacki
 

Pisani prijevodi s i na njemački jezik


Naše usluge su dizajnirane da zadovolje vaše potrebe za prijevodima, bilo da se radi o poslovnim dokumentima, pravnim ugovorima, tehničkim priručnicima, ili bilo kojem drugom tipu materijala.
 
Dobro smo upoznati s terminologijom i tematikom različitih branši(pravo, medicina, financije i ekonomija...) te pokrivamo prijevode iz svih područja. 
Djelatnosti
  • Prevoditelj Pula
  • Sudski tumač
  • Ovjereni prijevodi
  • Sudski tumač i sudski prevoditelj za njemački jezik
  • Prijevodi s hrvatskog na njemački jezik
  • Prijevodi s njemačkog na hrvatski jezik
  • Pisani prijevodi
  • Usmeno prevođenje
  • Poduke iz njemačkog jezika
Proizvodi i usluge

Usmeni prijevodi - njemački jezik


Naša usluga usmenog prijevoda temelji se na pouzdanosti i profesionalizmu. 
 
Specijalizirani smo za usluge usmenog prevođenja u odvjetničkim uredima i uredima javnih bilježnika, a kako bi osigurali najvišu razinu efikasnosti te jasnu komunikaciju, usmeno prevođenje važno je najaviti unaprijed. 
 
prijevodi na njemacki
 
Također, potrebno je dostaviti materijale koji će biti predmet tumačenja, poput ugovora, kupoprodajnih ugovora i sličnih dokumenata.
 

Poduke iz njemačkog jezika

 
Osim usluga prevođenja, nudimo i privatne poduke njemačkog jezika za sve uzraste i nivoe znanja. Individualno prilagođene lekcije pomoći će vam da brzo i efikasno usvojite ili poboljšate svoje znanje njemačkog jezika.
 
Kroz interaktivne metode i prilagođeni pristup, maksimalno ćete iskoristiti satove poduke i vrlo brzo primijeniti novostečeno znanje njemačkog jezika.
 
tecajevi njemackog jezika u puli
 
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više