Pošalji upit
Slanje…
O nama

Duranka - limar, hidroizolacije i radovi na visini 

 
Obrt Duranka nalazi se u Rovinjskom selu, posluje već više od 20 godina, a usluge koje pružamo protežu se duž cijele Hrvatske. Vlasnik, Loris Perković, je sa položenim majstorskim ispitom pri obrtničkoj komori stekao zvanje majstor limar i majstor tesar.
 
Ponuda naših stručnih usluga uključuje krovopokrivačke radove, prodaju i postavljanje limenog krova, sanaciju krova, prodaju hidroizolacijskih materijala i postavljanje hidroizolacije te visinske radove s auto košarom

Trenutno zapošljavamo šest djelatnika koji svojim znanjem i vještinama uspješno izvode radove kao što su pružanje tesarskih i limarskih usluga, naročito pri izvođenju završnih radova poput pokrivanja ili sanacije krovova.
 
auto kosara dizalica
 

Prodaja i savijanje lima

U našoj trgovini pronaći ćete široku ponudu limarske galanterije, odvodnih sistema i cjelokupnog asortimana za pokrivanje krovišta.
 
Osim prodaje, nudimo i uslugu savijanja lima i postavljanja limenog krova na stambene objekte, skladišne prostore, garaže i dr.
 

Postavljanje limenog krova

Limeni pokrovi su cjenovno prihvatljivi, izdržljivi te imaju dugi vijek trajanja uz minimalno održavanje. Kako bi se osigurala dugotrajnost i funkcionalnost limenog krova, ključna je kvalitetna montaža lima.
 
Naši stručni djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u krovopokrivačkim radovima čiju kvalitetu potvrđuju brojni zadovoljni klijenti i uspješno završeni projekti. 
 
postavljanje limenog krova
 

Obratite nam se s povjerenjem, rado ćemo vas savjetovati prilikom izbora limenog pokrova i ostalog materijala, a uslugu postavljanja krova izvesti profesionalno, po pravilima struke i u dogovorenom roku! 
 
Kod sanacije krovišta ili izrade novog krova, dajemo ekskluzivan popust na građevinsku limariju
 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonski ili nam pošaljite upit! 
Djelatnosti
  • Iznajmljujemo poslovni prostor ili više njih: kvadratura 20 m2 do 100 m2 u Rovinjskom selu na atraktivnoj poziciji uz glavnu cestu.
Proizvodi i usluge

Auto košara - visinski radovi

Novost u našoj ponudi su usluge radova na visini s auto košarom nosivosti 200kg i visine 25m. Ponuda usluga uz auto dizalicu s košarom uključuje radove na hortikulturi, rušenje drveća, čišćenje na visini, sanaciju krovišta, popravak limarije i dr.
 
Obratite nam se i za pranje fasada efikasnim visokotlačnim peračem.
 

Najam auto košare

Uz pružanje usluga visinskih radova, auto dizalica s korpom dostupna je i za najam.
 
Auto košara je pogodna za razne visinske radove do 25m, a koristiti se može za hortikulturu, građevinske visinske radove, elektro instalacije na visini, strojarske i inženjerske radove
 
hidroizolacija
 

Hidroizolacijski materijal i postavljanje hidroizolacije 

Prodajemo provjerene i kvalitetne hidroizolacijske materijale, te izvodimo hidroizolacijske radove na novim objektima i vršimo sanacije hidroizolacije na postojećim.
 
Kod postavljanja hidroizolacije najvažnija nam je preciznost i kvaliteta izvedbe, kao i korištenje isključivo provjerenog materijala.
 
Kako bi uvijek osigurali vrhunsku izvedbu, pratimo novosti na tržištu i primjenjujemo suvremene tehnike ugradnje koje brzinom usluge, cijenom i kvalitetom udovoljavaju svim zahtjevima klijenata. 

Godinama pružamo vrhunske usluge izvedbe hidroizolacije temelja, bazena, ravnih krovova, balkona, terasa i sanaciju istih.
 
Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju telefonski ili putem kontakt obrasca! 
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Auto košara za siguran rad na visini

Potrebno vam je hitno rušenje drveća i rezanje grana? Tražite brz i efikasan način pranja fasade ili teško pristupačnih prozora? ...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više