Pošalji upit
Slanje…
O nama

EDEN Poreč: uređenje i održavanje okućnica

 
Projektiranje, uređenje i održavanje okućnica, dvorišta, parkova, travnjaka i drugih zelenih površina, strast su tima EDEN.
 
Privatne i javne površine, parkovi i dvorišta izazov su kojem se posvećuju s uvijek novom energijom.
 
uređenje okućnice Poreč
 
Svakom projektu se pristupa s novom dozom inspiracije, a u dogovoru s klijentom oblikuje nova jedinstvena priča.
 
Rezultat pomno osmišljenog rasporeda bilja rezultirat će simfonijom zelenih tonova vaše nove oaze. Užitak boravka na otvorenom bit će zagarantiran.
 
Stručnjaci za hortikulturu tvrtke EDEN svjesni su svoje društveno ekološke odgovornosti. Stoga svakom projektu pristupaju kao objektivni posrednici između modernizacije života s jedne, te očuvanja prirodnih i kulturnih vrijednosti s druge strane.
 
Kultura krajobrazne arhitekture iz perspektive tima Eden tako zadovoljava raznolike i složene zahtjeve suvremenog društva.
 
uređenje vrtova
Video novosti iz EDEN hortikulture popratite na
 
 
Djelatnosti
 • Uređenje okućnica
 • Sadnja travnjaka
 • Održavanje zelenih površina
 • Navodnjavanje 
 • Košnja
 • Sadnja ukrasnih maslina
 • Projektiranje krajobraza
 • Uređenje javnih površina
 • Malčiranje
 • Uređenje vrtnih staza
 • Gradnja suhozida
Eden vrtovi
Proizvodi i usluge

Projektiranje vrtova 

Izrada projekta vašeg budućeg vrta posebno je važan zadatak. U ovoj fazi bitno je uskladiti ideju klijenta s realnim okolnostima na terenu.
 
Kako bi projekt u budućnosti bio održiv uz što manja ulaganja u održavanje, bitno je unaprijed promisliti o mnogo elemenata koji utječu jedni na druge. Dugogodišnje iskustvo tima Eden jamči inteligentno promišljanje o uzročno posljedičnim vezama sadnje, održavanja i budućih ulaganja u željeni vrt.
 
Za više detalja obratite se upitom ili telefonski.
 

Uređivanje vrtova 

Organizacija pripremnih radova i sadnje promišlja se s posebnom pažnjom u EDEN hortikulturi. Kvalitetno planiranje izvedbe radova, uz garanciju njihove kvalitete osigurava i najkraće rokove realizacije projekta. 
 
Konstantna edukacija tima, upotreba najmodernijih alata i strojeva te usavršavanje suvremenih tehnika navodnjavanja i održavanja temelj su na kojem EDEN gradi poslovanje od prvog dana.
 
Galeriju radova EDEN hortikulture pogledajte OVDJE
 

Održavanje vrtova

Redovno održavanje vrta i drugih zelenih elemenata bitno je za dugotrajno zdravlje zelene oaze. 

Redovan obilazak objekta te radovi održavanja nužnost su za zdravlje zelenila u toplim podnebljima! Ova usluga u kombinaciji s automatiziranim sustavima navodnjavanja garancija su održavanja kvalitete zdravog i vizualno impresivnog zelenila
 
Osigurajte svoj termin konzultacija za redovno održavanje vašeg vrta OVDJE

Recenzije

OCIJENITE NAS


 
 Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se