Pošalji upit
Slanje…

EKSPERT GRADNJA

Recikliranje građevinskog otpada, građevinski materijal, betonara, Buzet

Vili Vivoda
Lokacija
Kontakt
Web stranica
O nama

Ekspert Gradnja Buzet

Tvrtka Ekspert Gradnja d.o.o. specijalizirana je za proizvodnju i prodaju betona, recikliranje građevnog otpada, visokogradnju, niskogradnju i projektiranje, izgradnju stambenih i nestambenih objekata te izgradnju infrastrukture.
 
reciklazno dvoriste 

Trgovina građevinskim materijalom

Osim širokog spektra usluga u graditeljstvu, naša trgovina građevinskog materijala MyStore u Buzetu nudi širok asortiman građevinskog materijala u kojoj ćete pronaći sve za gradnju, od temelja do krova
 
gradevinski materijal
 
U našoj trgovini možete pronaći kvalitetne građevinske materijale i alate renomiranih proizvođača Sika, San Marco, Samoborka, Knauf, Mapei, Ytong i drugih po konkurentnim cijenama.
 
Naši stručni djelatnici uvijek su spremni pomoći vam u odabiru odgovarajućih materijala i alata.
 
Posjetite nas na adresi Sv. Martin 66 u Buzetu, a za više informacija o našim uslugama, pošaljite nam upit!
Proizvodi i usluge

Recikliranje građevinskog otpada

Specijalizirani smo za zbrinjavanje i recikliranje građevinskog otpada koji nastaje rušenjem, građenjem ili renovacijom građevinskih objekata.
 
Naše je reciklažno dvorište opremljeno suvremenom tehnologijom koja omogućuje iskorištavanje građevinskog otpada kao sekundarne sirovine. Više o projektu recikliranja građevinskog otpada saznajte ovdje.
 
betonara buzet

Prodaja, dostava i ugradnja betona

U betonari u Buzetu proizvodimo 14 različitih vrsti betona. Sve betonske mješavine za prodaju certificirane su i kontrolirane od strane ovlaštenih institucija i posjeduju certifikat sukladnosti o kontroli tvorničke proizvodnje.
 
Za više informacija posjetite našu web stranicu ili nam pošaljite upit!

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više