Pošalji upit
Slanje…
O nama

Eleg d.o.o. - bazenska tehnika i oprema za bazene i wellness

Eleg d.o.o. je tvrtka s preko 15 godina iskustva u prodaji, montaži i održavanju bazenske tehnike i opreme privatnih i javnih bazena svih vrsta i dimenzija na području Istarske županije.
 
eleg pool
 
Klijentima nudimo isključivo vrhunsku tehnologiju bazenske tehnike te opreme za vanjske bazene i wellnesse. Iz ponude izdavajamo: masažne kade, whirpoole, finsku, infracrvenu i tursku saunu te gotove kalupe bazena i klasične bazene s folijom ili keramikom.
 

Pumpe i filteri za bazene

Pumpe i bazenski filteri osnovna su oprema svakog bazena. Za nesmetano funkcioniranje i sezonu bez iznenadnih kvarova na bazenu, vrlo je bitno odabrati što kvalitetniju opremu pouzdanih proizvođača. 
 
U našem asortimanu pronaći ćete vrhunske Davey pumpe: klasične, pumpe sa vodenim hlađenjem, pumpe za protustrujno plivanje i višenamjenske pumpe. Tu su i klasični bazenski filteri, najtraženiji u Europi i prepoznati po vrhunskim karakteristikama i dugotrajnošću - MS25. 
 

Prekrivači i kupole za bazene

Prekrivači za bazene nude zaštitu od prljavštine, lišća, insekata i drugih nečistoća, održavajući vodu čistom i bistrim, te smanjujući potrebu za čišćenjem.
 
kupola za bazen
 
Kupole za bazene idu korak dalje, pružajući potpunu zaštitu i privatnost, kao i mogućnost korištenja bazena tijekom cijele godine. Kupole štite od vremenskih neprilika, poput kiše i vjetra, omogućujući vam da uživate u svom bazenu bez obzira na vremenske uvjete.
 

Tretiranje vode i oprema za održavanje bazena i wellnessa

Omogućite svom bazenu dugotrajnu ispravnost i čistoću uz minimalan trud i maksimalnu učinkovitost! 
 
U našoj su ponudi: robotski usisavači za bazene te uređaji za automatsko tretiranje vode: pH pumpice, dozatori tableta za klor i uređaji za solnu elektrolizu. Naš asortiman čine i sva potrebna sredstva za čišćenje među kojima su tablete za dezinfekciju, sredstva protiv algi, kamenca i metala, mrežice, četke i sva ostala oprema. 
 
Očekujemo vaš poziv ili posjet našoj web stranici za više informacija o našim proizvodima i uslugama. 
Djelatnosti
 • Bazenska tehnika
 • Dodatna oprema za bazene, spa i wellness
 • Gotovi bazeni
 • Pumpe i filteri za bazene
 • Automatsko tretiranje vode
 • Sredstva za čišćenje bazena
 • Prekrivači i kupole za bazene
 • Masažne kade
 • Finske i parne saune
 • Oprema za saune
 • Sve za SPA
 • Paviljoni za vrt
 • E-bike
 • Fitness oprema
Proizvodi i usluge

Masažne kade i SPA bazeni

Pretvorite svoj dom u wellness oazu ili poboljšajte ponudu i produžite sezonu vaših apartmana i kuća za odmor s Eleg ponudom masažnih kada i spa bazena!
 
spa bazeni
 
Raznovrsna ponuda kada i spa bazena u nekoliko oblika i dimenzija omogućava vam odabir savršene opcije za vaše potrebe. Surađujemo s provjerenim brendovima te ćemo vas rado savjetovati u izboru i ugradnji.
 
Izaberite između drvenog spa, fiberglass spa, fitness spa i rehabilitacijskog spa i swim spa bazena. Kod nas ćete pronaći i kompletnu dodatnu opremu i sredstva za održavanje.
 

Finske, infrared i parne saune

Razlikujte se od konkurencije i istaknite svoj turistički objekt nudeći jedinstveno iskustvo saune. Naš asortiman finskih, infrared i parnih sauna savršeno će se uklopiti u vile za odmor, hotele ili apartmane i gostima ponuditi dodanu vrijednost.
 
finska sauna
 
Nudimo saune različitih dimenzija i stilova, prilagodljive prostoru i estetici vašeg objekta, osiguravajući savršen sklad i funkcionalnost.
 
Za više informacija posjetite našu web stranicu, zapratite nas na Facebooku ili nam pošaljite upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više