Pošalji upit
Slanje…
O nama

Staklene i spyder ograde nudi vam EURO PRODUCT iz Labina

 

Tvrtka EURO PRODUCT smještena je u mjestu Županići, u okolici Labina. Specijalizirani smo za staklene ograde, posebice za terase i balkone te žičane ogradne panele.

U ponudi su također i staklene ograde sa spyder nosačima kao i staklene ograde s podnim U profilima ili metalnim odnosno inox stupićima. 

Staklene ograde za terase, Europroduct, Labin

Također se bavimo i prodajom garažnih i industrijskih vrata, a nudimo vam i automatiku za sve vrste vrata.

 


Poslujući od 2003., iskustvo smo stekli kroz pružanje usluga diljem Hrvatske, no najviše smo prisutni na području Istre te Primorsko-goranske županije. Surađujemo s renomiranim svjetskim kompanijama kao što su Heroal, EPCO i FlexiForce.

Staklene ograde, Europrduct

Svojim klijentima garantiramo kvalitetu i preciznost radova, kao i poštivanje zadanih rokova.

Trebate li pouzdanu tvrtku za isporuku i ugradnju staklenih ograda te garažnih i industrijskih vrata, Euro Product ovdje je zbog vas. 

 Kontaktirajte nas i zatražite ponudu! 

Garažna vrata, Istra

Djelatnosti
Proizvodi i usluge

Staklene ograde 

 
Staklene ograde popularne su u modernoj arhitekturi. EURO PRODUCT specijalizirao se za izradu i montažu staklenih ograda za terase i stubišta

Naše staklene ograde u potpunosti zadovoljavaju sve kriterije sigurnosti, i to zbog čvrstoće stakla te kvalitetno montiranih nosača, bilo da se radi o podnom U profilu ili spyder držačima. Kod spyder ograda koristimo isključivo kaljeno-laminirano staklo koje podupiru nosači od nehrđajućeg čelika.

Staklene ograde, Labin, Istra 

Garažna vrata


Garaža je važan element svake kuće, a prilikom odabira u obzir treba uzeti dimenzije za vrata te prostorna ograničenja. EURO PRODUCT bavi se izradom i montažom garažnih vrata koja će vas u kratkom roku uvjeriti u isplativost investicije. 

U našem asortimanu su sekcijska i rolo garažna vrata, a na raspolaganju je širok raspon boja, dekora, uzoraka i površine panela, ostakljenja te ostalih elemenata.

Industrijska vrata


Ako želite jako izdržljiva i trajna vrata, onda su industrijska vrata pravi izbor za vas. Idealna su za velike otvore industrijskih prostora poput hala, radionica i skladištaSekcijska i rolo industrijska vrata izrađujemo po narudžbi i točnim mjerama odabranog prostora.

 

Žičani ogradni paneli


EURO PRODUCT nudi vam uslugu dobave i montaže žičanih ogradnih panela te izradu i montažu dvorišnih vrata (kliznih, krilnih, personalnih) s ispunom od žičanih panela. Takav tip ograde najčešće se primjenjuje u vrtićima, školama, parkovima, industrijskim halama i velikim okućnicama. 

Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više