TRAŽIŠ? NAĐI.

EURO PRODUCT d.o.o.

Staklene ograde, Labin, Istra, spyder ograde
Naziv poslovnog subjekta:    EURO PRODUCT d.o.o.
OIB:  49997614583
  Županići 41, Labin 52231
Općina  Nedešćina
Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Maja Černjul
http://europroduct.hr/
https://www.eistra.info/euro-product/
RADNO VRIJEME: PON - PET: 8:00 - 16:00
O NAMA

EURO PRODUCT 

 

Tvrtka EURO PRODUCT smještena je u mjestu Županići, u okolici Labina. Specijalizirani smo za staklene ograde, posebice za terase i balkone, garažna i industrijska vrata te žičane ogradne panele


Poslujući od 2003., iskustvo smo stekli kroz pružanje usluga diljem Hrvatske, no najviše smo prisutni na području Istre te Primorsko-goranske županije. Surađujemo s renomiranim svjetskim kompanijama kao što su Heroal, EPCO i FlexiForce. Svojim klijentima garantiramo kvalitetu i preciznost radova te brzu isporuku i ugradnju staklenih ograda te garažnih i industrijskih vrata. 

 

Kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

 

Garažna vrata, Istra

 

Industrijska vrata


Ako želite jako izdržljiva i trajna vrata, onda su industrijska vrata pravi izbor za vas. Idealna su za velike otvore industrijskih prostora poput hala, radionica i skladištaSekcijska i rolo industrijska vrata izrađujemo po narudžbi i točnim mjerama odabranog prostora. 

 

Žičani ogradni paneli


EURO PRODUCT nudi vam uslugu dobave i montaže žičanih ogradnih panela te izradu i montažu dvorišnih vrata (kliznih, krilnih, personalnih) s ispunom od žičanih panela. Takav tip ograde najčešće se primjenjuje u vrtićima, školama, parkovima, industrijskim halama i velikim okućnicama. 

DJELATNOSTI

 • Staklene ograde za terase
 • Staklene ograde za stubišta
 • Staklene ograde za okoliš
 • Staklene ograde s podnim U profilom
 • Staklene ograde sa stupićima (metalnim/inox)
 • Staklene ograde sa spyder nosačima/držačima
 • Garažna vrata – rolo i sekcijska
 • Industrijska vrata
 • Žičani ogradni paneli
 • Labin
 • Istra
PROIZVODI I USLUGE

Staklene ograde 

 
Staklene ograde popularne su u modernoj arhitekturi. EURO PRODUCT specijalizirao se za izradu i montažu staklenih ograda za terase i stubišta

Naše staklene ograde u potpunosti zadovoljavaju sve kriterije sigurnosti, i to zbog čvrstoće stakla te kvalitetno montiranih nosača, bilo da se radi o podnom U profilu ili spyder držačima. Kod spyder ograda koristimo isključivo kaljeno-laminirano staklo koje podupiru nosači od nehrđajućeg čelika.
 

Garažna vrata


Garaža je važan element svake kuće, a prilikom odabira u obzir treba uzeti dimenzije za vrata te prostorna ograničenja. EURO PRODUCT bavi se izradom i montažom garažnih vrata koja će vas u kratkom roku uvjeriti u isplativost investicije. 

U našem asortimanu su sekcijska i rolo garažna vrata, a na raspolaganju je širok raspon boja, dekora, uzoraka i površine panela, ostakljenja te ostalih elemenata. 
 
Staklene ograde, Labin, Istra POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"EURO PRODUCT d.o.o." se nalazi u ovim kategorijama
Staklene ograde, Labin, Istra, spyder ograde, garažna vrata, rolo vrata, sekcijska vrata, ograde za terase, stubišta, okoliš, industrijska vrata, žičani ogradni paneli, spyder nosači

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se