Pošalji upit
Slanje…
O nama

EUROLIM: trgovina građevinske limarije, Pula

Prodaja lima i građevinske limarije

Eurolim je obrt za trgovinu građevinske limarije. U svojoj širokoj ponudi, osim građevinske limarije, nude veliki izbor limarske galanterije, limenih pokrova, gurla te zidnih i krovnih panela. Također u ponudi su i spojevi, pričvrsni pribor, i mnogi drugi slični proizvodi.

GURLE

Zanima vas cijena gurla / oluka po metru? Javite se preko forme za upit ili na naš broj telefona!

LIM I GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Sve za vaš krov na jednom mjestu! Cijevi, oluci, kuke, obujmice, žljebovi, vodokotlići, koljena, forkuti... Sve proizvode nudimo po želji i skici kupca, brzo se montiraju i potreban je minimum alata i pribora. 

LIMENA GALANTERIJA

U našoj širokoj ponudi galanterije izaberite proizvode po svojim potrebama:  Gurle, kuke, koljena lučna, snjegobrani, zaštitna roža, kutnik žlijeba, kapa za dimnjak i mnogi drugi.

LIMENI POKROVI

Limeni pokrovi donedavno su se smatrali optimalnim samo za objekte sekundarne namjene kao što su skladišta, hale i zgrade koje nisu za stanovanje. Limeni pokrovi mnoge će privući zbog vizualnog efekta ravne, pregledne površine. Takav pokrov stvara dojam glatkoće, jednostavnosti i čistoće. Iz tih razloga, limeni pokrovi su danas sve prisutniji u modernom projektiranju obiteljskih kuća i zgrada.

POLIKARBONAT PLOČE

Polikarbonatne ploče se odlikuju dugotrajnošću, postojanošću i jednostavnošću ugradnje. One se koriste za ostakljivanje unutarnjih i vanjskih prostora. Njihove najvažnije karakteristike su mala težina, prozirnost, otpornost za udarce i vatru te čvrstoća. 

KROVNI I ZIDNI PANELI

Odlikuju se visokom toplinskom izolacijom i malom specifičnom težinom. Upravo zbog toga ih se svrstava u red lakih konstrukcijskih elemenata i materijala. Krovni paneli imaju veliku nosivost, a u ponudi su krovni paneli imitacije crijepa.
 
savijanje lima pula
Djelatnosti
  • Građevinska limarija
  • Limarska galanterija
  • Limeni pokrovi
  • Krovni paneli
  • Zidni paneli
  • Spojevi i pričvrsni pribor
  • Gurle
  • Oluci
  • Cijevi
  • Savijanje limova, biganje
limarija pula 
Proizvodi i usluge

Montaža građevinske limarije

Vršimo montažu građevinske limarije na području cijele Istre. Zahvaljujući stručnom znanju, stečenim vještinama i dugogodišnjem iskustvu limarski radovi i krovopokrivački radovi izvršavaju se kvalitetno, brzo i pouzdano. Dati ćemo vam stručni savjet te odgovore na sve nedoumice. 
 
Vidimo se na našoj novoj adresi - Vodnjanska cesta 50 u Puli!
 
trgovina građevinske limarije pula
Reference
Naši proizvodi su vrhunske kvalitete poznate marke KJG, proizvođača cjelovitog sustava žljebova i odvoda.
 
Eurolim Pula
Naša ponuda
pogledaj više
Novosti

Sav asortiman građevinske limarije pronaći ćete u Eurolimu!

Trgovina limarije u Puli nudi velik izbor limarske galanterije...
učitaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više