TRAŽIŠ? NAĐI.

EUROLIM

Lim, gurle, oluci, krovni, zidni paneli, građevinska limarija, Pula
Naziv poslovnog subjekta:    EUROLIM
  Vodnjanska cesta 13, Pula 52100

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Tomislav Juhas
https://www.eistra.info/eurolim/
Pridruži se
O NAMA

TRGOVINA GRAĐEVINSKE LIMARIJE - EUROLIM PULA

Prodaja lima i građevinske limarije

Eurolim je obrt za trgovinu građevinske limarije. U svojoj širokoj ponudi, osim građevinske limarije, nude veliki izbor limarske galanterije, limenih pokrova, gurla te zidnih i krovnih panela. Također u ponudi su i spojevi, pričvrsni pribor, i mnogi drugi slični proizvodi.

PONUDA GURLA

Zanima vas cijena gurla / oluka po metru? Javite se preko forme za upit ili na naš broj telefona!

LIM I GRAĐEVINSKA LIMARIJA

Sve za vaš krov na jednom mjestu! Cijevi, oluci, kuke, obujmice, žljebovi, vodokotlići, koljena, forkuti... Sve proizvode nudimo po želji i skici kupca, brzo se montiraju i potreban je minimum alata i pribora. 

LIMENA GALANTERIJA

U našoj širokoj ponudi galanterije izaberite proizvode po svojim potrebama:  Gurle, kuke, koljena lučna, snjegobrani, zaštitna roža, kutnik žlijeba, kapa za dimnjak i mnogi drugi.

LIMENI POKROVI

Limeni pokrovi donedavno su se smatrali optimalnim samo za objekte sekundarne namjene kao što su skladišta, hale i zgrade koje nisu za stanovanje. Limeni pokrovi mnoge će privući zbog vizualnog efekta ravne, pregledne površine. Takav pokrov stvara dojam glatkoće, jednostavnosti i čistoće. Iz tih razloga, limeni pokrovi su danas sve prisutniji u modernom projektiranju obiteljskih kuća i zgrada.

POLIKARBONAT PLOČE

Polikarbonatne ploče se odlikuju dugotrajnošću, postojanošću i jednostavnošću ugradnje. One se koriste za ostakljivanje unutarnjih i vanjskih prostora. Njihove najvažnije karakteristike su mala težina, prozirnost, otpornost za udarce i vatru te čvrstoća. 

KROVNI I ZIDNI PANELI

Odlikuju se visokom toplinskom izolacijom i malom specifičnom težinom. Upravo zbog toga ih se svrstava u red lakih konstrukcijskih elemenata i materijala. Krovni paneli imaju veliku nosivost, a u ponudi su krovni paneli imitacije crijepa.

Montaža građevinske limarije

Vršimo montažu građevinske limarije na području cijele Istre. Zahvaljujući stručnom znanju, stečenim vještinama i dugogodišnjem iskustvu limarski radovi i krovopokrivački radovi izvršavaju se kvalitetno, brzo i pouzdano. Dati ćemo vam stručni savjet te odgovore na sve nedoumice. 
 
Vidimo se na adresi Vodnjanska cesta 13 u Puli. 
 
Za detalje o našoj ponudi pogledajte u ASORTIMAN EUROLIM
 

DJELATNOSTI

  • Građevinska limarija
  • Limarska galanterija
  • Limeni pokrovi
  • Paneli krovni i zidni
  • Spojevi i pričvrsni pribor
  • Gurle, oluci, cijevi
  • Savianje limova, piganje

REFERENCE

Naši proizvodi su vrhunske kvalitete poznate marke KJG, proizvođača cjelovitog sustava žljebova i odvoda.
 
Eurolim Pula POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 

 

"EUROLIM" se nalazi u ovim kategorijama
Lim, gurla, krovni, zidni panel, građevinska limarija, limarska galanterija, limeni pokrovi, spojevi, pričvrsni pribor, polikarbonat ploče

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se