TRAŽIŠ? NAĐI.

EURO PROTEKT

Servis, prodaja vatrogasnih aparata
Naziv poslovnog subjekta:    EURO PROTEKT
  Stancija Portun 2a, Poreč 52440

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Andrija Buterin
https://www.eistra.info/europrotekt/
Pridruži se
  RADNO VRIJEME: PON - PET: 08 - 16:00, SUB: po dogovoru
O NAMA

Europrotekt - Vatrogasni aparati Poreč

Europrotekt iz Poreča svojim klijentima nudi kompletan program protupožarne zaštite. U našoj ćete ponudi pronaći vatrogasne aparate različitih kapaciteta i vrsta punjenja te veliki izbor hidrantske opreme. Svaki je požar najlakše zaustaviti počnete li ga gasiti u samom začetku, stoga je uvijek dobro pri ruci imati vatrogasni aparat, a on je ujedno i dio zakonski propisane opreme koju moraju imati svi autobusi, gospodarska i službena vozila te osobni automobili kupljeni na leasing.
 
Obavezan je i u turističkim objektima i poslovnim prostorima stoga izbjegnite kazne i spriječite požar, nabavite vatrogasni aparat na vrijeme i redovito ga servisirajte kako ne bi zakazao u ključnom trenutku. Nakon svake uporabe aparat se mora servisirati i ponovo napuniti.
 

Bilo da vam je potreban novi vatrogasni aparat, punjenje ili popravak starog pošaljite nam upit ili nas nazovite. Posjedujemo pokretni kombi atestiran i odobren od strane Ministarstva unutarnjih poslova kojim ćemo u najkraćem mogućem roku doći do vas. Želite li kupiti vatrogasni aparat ili hidrantsku opremu naše stručno osoblje rado će vam dati savjet i pomoći pri odabiru.
 

PROIZVODI I USLUGE

Prodaja vatrogasnih aparata i hidrantske opreme

Naš asortiman uključuje vatrogasne aparate punjene različitim sredstvima za gašenje. Tako kod nas možete nabaviti aparate punjene prahom, pjenom kapaciteta 1 kg, 2 kg i 3 kg idealne za gašenje početnih požara u vozilima i plovilima te one od 6, 9 namijenjene gašenju požara u halama, benzinskim crpkama i garažama. Za gašenje požara na električnim instalacijama preporučujemo naše CO2 aparate koji su poput svih ostalih proizvoda u našem asortimanu jednostavni za rukovanje i sigurni za korištenje. U ponudi imamo hidrante, hidrantske ormariće i svu pripadajuću opremu poput vatrogasnih i hidrantskih crijeva, ventila, mlaznica itd.

Servis vatrogasnih aparata

Ovlašteni smo servis svih vatrogasnih aparata. Obavljamo godišnje servise, kontrolne preglede nakon 5, odnosno 2 godine, te obavezni servis i punjenje nakon svake uporabe.

Brendovi vatrogasnih aparata
  • Pastor 
  • Gloria 
  • Mg-Rijeka
Sredstvo za gašenje i količina
  • Prah 2kg, 3kg, 6kg, 9kg, 25kg, 50kg
  • Pjena 2kg, 3kg, 6kg, 9kg, 25kg, 50kg
  • CO2 3kg, 5kg, 10kg, 30kg, 60kg POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Označite kvačicu ukoliko želite napomenuti da ste nas pronašli na eistra.info poduzetničkom portalu

   
 
"EURO PROTEKT " se nalazi u ovim kategorijama
Servis i prodaja vatrogasnih aparata, Poreč

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se