Pošalji upit
Slanje…
O nama

Europrotekt - Vatrogasni aparati Poreč

 
Europrotekt iz Poreča svojim klijentima nudi kompletan program protupožarne zaštite. U našoj ćete ponudi pronaći vatrogasne aparate različitih kapaciteta i vrsta punjenja te veliki izbor hidrantske opreme. Svaki je požar najlakše zaustaviti počnete li ga gasiti u samom začetku, stoga je uvijek dobro pri ruci imati vatrogasni aparat, a on je ujedno i dio zakonski propisane opreme koju moraju imati svi autobusi, gospodarska i službena vozila te osobni automobili kupljeni na leasing.
 
Obavezan je i u turističkim objektima i poslovnim prostorima stoga izbjegnite kazne i spriječite požar, nabavite vatrogasni aparat na vrijeme i redovito ga servisirajte kako ne bi zakazao u ključnom trenutku. Nakon svake uporabe aparat se mora servisirati i ponovo napuniti.
 

Bilo da vam je potreban novi vatrogasni aparat, punjenje ili popravak starog pošaljite nam upit ili nas nazovite. Posjedujemo pokretni kombi atestiran i odobren od strane Ministarstva unutarnjih poslova kojim ćemo u najkraćem mogućem roku doći do vas. Želite li kupiti vatrogasni aparat ili hidrantsku opremu naše stručno osoblje rado će vam dati savjet i pomoći pri odabiru.
Proizvodi i usluge

Prodaja vatrogasnih aparata i hidrantske opreme

 
Naš asortiman uključuje vatrogasne aparate punjene različitim sredstvima za gašenje. Tako kod nas možete nabaviti aparate punjene prahom, pjenom kapaciteta 1 kg, 2 kg i 3 kg idealne za gašenje početnih požara u vozilima i plovilima te one od 6, 9 namijenjene gašenju požara u halama, benzinskim crpkama i garažama. Za gašenje požara na električnim instalacijama preporučujemo naše CO2 aparate koji su poput svih ostalih proizvoda u našem asortimanu jednostavni za rukovanje i sigurni za korištenje. U ponudi imamo hidrante, hidrantske ormariće i svu pripadajuću opremu poput vatrogasnih i hidrantskih crijeva, ventila, mlaznica itd.

Servis vatrogasnih aparata

 
Ovlašteni smo servis svih vatrogasnih aparata. Obavljamo godišnje servise, kontrolne preglede nakon 5, odnosno 2 godine, te obavezni servis i punjenje nakon svake uporabe.
 

Brendovi vatrogasnih aparata
  • Pastor 
  • Gloria 
  • Mg-Rijeka
Sredstvo za gašenje i količina
  • Prah 2kg, 3kg, 6kg, 9kg, 25kg, 50kg
  • Pjena 2kg, 3kg, 6kg, 9kg, 25kg, 50kg
  • CO2 3kg, 5kg, 10kg, 30kg, 60kg

Recenzije

OCIJENITE NAS
Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više