Pošalji upit
Slanje…

FASADERSKI RADOVI - STIROPOR, DEMIT, TERMO FASADE

Postavljamo sve vrste fasada - stiropor, stirodur, demit, ventilirane i termo fasade u Istri. Zatražite ponudu!

Opis proizvoda

Tvrtka CITO koristi najnoviju tehnologiju i visokokvalitetne materijale kako bi osigurali da vaša fasada bude izdržljiva, estetski privlačna i energetski učinkovita. Postavljamo sve vrste fasadnih sustava od kojih su najtraženije demit fasade.
 
Za izdržljivost, potpunu funkcionalnost i energetsku učinkovitost fasade, osim odabira kvalitetnog materijala, važno je postavljanje po pravilima struke. Naš tim ima višegodišnje iskustvo u postavljanju fasadnih sustava i bojanju fasada. Fasaderske radove obavljamo pedantno i profesionalno, što potvrđuju i brojni uspješno završeni projekti.

Izrada stiropor fasade

Stiropor fasade najpopularniji su izbor kod sanacija, kao i kod postavljanja fasada na novim objektima. Cjenovno su pristupačne i vrlo su dobar energetski izolator, čime se dobiva odličan omjer cijene i kvalitete. Moguće je izabrati stiropor raznih karakteristika i debljina, pri čemu vas rado savjetujemo.
 
Fasada s kamenom vunom

Postavljanje kamene vune kao izolatora vrhunski je izbor iz nekoliko razloga; izrađena je od prirodnih materijala, negoriva je i pruža daleko najbolju toplinsku i zvučnu izolaciju. Obzirom na navedene karakteristike, spada u nešto viši cjenovni rang.

 
Postavljanje Demit fasade

Postavljanjem demit fasade osiguravaju se velike uštede u potrošnji energije kućanstva. Uz odabir pouzdanih izvođača, fasada se izrađuje relativno brzo i traje i do 30 godina. Kao izolator demit fasade može se koristiti stiropor ili kamena vuna
 
Nakon postavljanja izolacije i popratnih radova, nanosi se fasadna boja po želji klijenta.
 
Obratite nam se s povjerenjem, pošaljite nam upit i zatražite savjet i neobvezujuću ponudu! Fasade postavljamo na svim lokacijama u Istri!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se