Pošalji upit
Slanje…
O nama

Roh-Bau građevinske radove od temelja do krova izvodi tvrtka CITO iz Vodnjana

Građevinska tvrtka CITO d.o.o. klijentima pruža potpune usluge izrade temeljaroh-bau izgradnje kuća, bazena, uređenja okućnice i ostalih pripremnih i završnih građevinskih radova na području Istre.
 
gradevinski radovi
 
Naš tim čine čak 30 građevinskih, fasaderskih, soboslikarskih i drugih stručnjaka s bogatim iskustvom. S jednakim zadovoljstvom odrađujemo manje i veće projekte. Tražite li pouzdanog izvođača za izgradnju višekatnice ili obiteljske prizemnice, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
 
Po dogovoru s investitorom, izvodimo niski, srednji i visoki roh-bau. U svakoj fazi projekta koristimo kvalitetne građevinske materijale i suvremenu mehanizaciju.
 
Izvodimo zemljane radovetemeljne ploče, izolaciju, noseće zidove, krovopokrivačke radove. Visoki roh bau uključuje i fasaderske radove, tekući estrih, gradnju pregradnih zidova te žbukanje.
 

Krovopokrivački radovi

Izrađujemo krovove na stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima, kućama i zgradama. Profesionalno i kvalitetno postavljeno krovište ključno je za sigurnost objekta i zaštitu od vremenskih uvjeta.
 
krovopokrivacki radovi

Radove izvodimo po najvišim sigurnosnim standardima i strogim pravilima struke, s materijalom po izboru klijenta.
 
Naša usluga izrade krovišta uključuje izradu drvene krovne konstrukcije, postavljanje crijepova ili odabranog krovnog pokrova, izvedbu ravnih krovova i povezane poslove.

Izrada fasada svih vrsta

Naš tim izvodi sve vrste fasadnih sustava koji ispunjavaju visoke kriterije toplinske izolacije objekata. Kontaktirajte nas za izradu stiropor i stirodur fasada, termo fasada i fasada od kamene vune.
 
Uz pravilno postavljene fasade osiguravate bolju toplinsku i zvučnu izolaciju, podižete energetsku efikasnost objekta što smanjuje račune za režije a dom čini ugodnijim za život!

Hidroizolacija ravnih krovova

Da bi ravni krovovi i krovne ploče bili otporni na nepovoljne vanjske uvjete, neophodno ih je adekvatno hidroizolirati.
 
hidroizolacija krovova
 
Pružamo usluge hidroizolacije suvremenim materijalima(PVC, TPO membrane, polimer-bitumenskih traka...), a stručnom izvedbom produžujemo njihov vijek trajanja. Osim postavljanja hidroizolacije ravnih krovova na novogradnji, nazvati nas možete i za sanacije već postojećih objekata!

Adaptacije kupaonica

Želite li pretvoriti kupaonicu u moderniji prostor za vas ili vaše goste, kontaktirajte nas za izvođenje radova kod adaptacija kupaonica svih veličina.
 
CITO usluge uključuju rušenje postojećih pločica i sanitarija, postavljanje hidroizolacije, zidarska uređenja i bojanje zidova. Postavljamo i popularni mikrocement s mogućnošću biranja raznih dizajna. 
 

Tlakavci i rubnjaci, zidanje zidova, suhozid

Postavljanje tlakavca i rubnjaka ili zidanje ogradnih zidova često su zadnji, ali ne i manje važni elementi uređenja dvorišta i prilaznih puteva.
 
zidanje kamenih ograda

Naši iskusni djelatnici, osim što pedantno postavljaju vanjske obloge na terasama i prilazima, grade i saniraju suhozide i kamene zidove, predlažu i rješenja koja će najbolje zadovoljiti funkcionalnost i estetiku eksterijera.
Djelatnosti
 • Krovopokrivački radovi
 • Hidroizolacije ravnih krovova
 • Fasaderski radovi
 • Zidarski radovi - manji zidarski radovi, adaptacije
 • Uređenje okućnica i okoliša
 • Gradnja od temelja do krova
 • Roh-bau gradnja
 • Izrada temelja i temeljne ploče
 • Adaptacije kupaonica
 • Decking za balkone, terase i dvorišta
 • Tekući estrih, izvedba podne glazure
 • Izgradnja bazena
 • Soboslikarski, ličilački radovi
 • Zidanje vanjskih ograda, kamenih zidova
 • Zidanje nadstrešnica
 • Postavljanje tlakavca i rubnjaka
Proizvodi i usluge

Izgradnja bazena

Pružamo usluge izgradnje betonskih bazena svih veličina i oblika, po zadanom projektu investitora. Građevinske radove vremenski usklađujemo s odabranim izvođačem bazenske tehnike.
 
gradnja kuce za odmor
 
 
Ponuda uključuje iskope te izgradnju armirano betonske školjke bazena. Uz gradnju bazena, po dogovoru izvodimo i betonsku plažu bazena, a gradimo i nadzemne strojarnice bazena i dodatne sadržaje.
 

Mikrocement premaz za podove i zidove

Mikrocement je visokokvalitetni materijal koji se nanosi u tankom sloju, što omogućava stvaranje različitih tekstura i boja.
 
Odličan je izbor podne i zidne obloge u kuhinjama, kupaonicama, stepeništima ali i na balkonima.
 
Osim što je izuzetno izdržljiv i jednostavan za održavanje, mikrocementom se postiže profinjena i elegantna estetika interijera. Kontaktirajte nas danas i zatražite besplatnu ponudu!
 
soboslikaarski radovi

Izrada podne glazure - estrih

Strojna glazura ili estrih koristi se kao podna obloga, izvrsna je za niveliranje tj. izravnavanje površina u svim objektima. Služi kao spojni element između završne podne obloge i nosive podloge.
 
Obratite nam se s povjerenjem, klijentima nudimo stručnu uslugu izvedbe tekućeg estriha u skladu s najvišim standardima.
 

Soboslikarski, ličilački radovi

Pružamo usluge soboslikarskih radova i bojanja fasade, radove započinjemo adekvatnom zaštitom podnih obloga i stolarije. Naši radovi uključuju zaštitu prostora, gletanje, obradu oštećenja na zidovima, bojanje zidova i stropova te završno čišćenje nakon radova.
 
Cijena soboslikarskih usluga ovisi o odabranim materijalima i bojama, tehnici bojanja, zahtjevnosti posla i veličini prostora. 
 

Postavljanje decking dasaka

Želite li pretvoriti svoje dvorište u oazu za opuštanje? Bez obzira na veličinu dvorišta ili stil uređenja, mi ćemo se pobrinuti da decking terase, balkona ili ugostiteljskog objekta bude funkcionalan, estetski privlačan i izdržljiv.
 
decking daske
 
Usluga uključuje sve potrebne radove od izmjere i pripreme terena do postavljanja decking dasaka.
 

Iskopi bagerom

Vršimo sve vrste iskopa i radova s većim i mini bagerima kojima upravljaju iskusni djelatnici.
 
Uspješno odrađujemo iskope i na malim, zahtjevnim terenima. Obratite nam se za iskop kanala, septičkih jama, temelja, bazena, kao i za sve ostale iskope.
 

Manji zidarski radovi

Izvodimo zidarske radove kod adaptacija stanova, kuća i poslovnih objekata.
 
U dogovorenim rokovima i po pristupačnoj cijeni brzo i profesionalno zidamo stepeništa, pregradne zidove, nadvoje za prozore itd.
 
Radove izvodimo s vrhunskom opremom i materijalima, u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti. Pošaljite nam upit!
Naša ponuda
pogledaj više

Recenzije

OCIJENITE NAS


Pošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više