Pošalji upit
Slanje…
O nama

Majstor za žbuke i fasade: Fasader Pougarje


 
Tvrtka Pougarje osnovana je 2017. godine u Puli i bavi se izradom žbuke i fasade. Unatoč tome što smo mlada tvrtka, naše iskustvo, znanje i vještine izrade žbuka i fasada gradimo već godinama.

Bilo da se radi o obiteljskoj kući, stambenoj ili poslovnoj zgradi, naši stručni fasaderi, fasadu će izraditi u zadanim rokovima te u tehnici dogovorenoj s klijentom. Za vas smo u mogućnosti izvesti cementne fasade, stiropor fasade, termo fasade sa ili bez kamene vune

Također vam nudimo i uslugu vanjskog i unutarnjeg strojnog žbukanja koje nam omogućuje da dobijemo izuzetno ravne zidove spremne za daljnju obradu. 

Skele adekvatnih dimenzija koristimo i za radove na većim visinama pri unutarnjem žbukanju. Stoga smo u mogućnosti izvesti radove na svim visinama i izvedbama stepeništa te drugih izazovnih unutarnjih prostora.
 
Osim što uvijek koristimo najkvalitetnije materijale, konstantno se usavršavamo kako bismo zadovoljili sve veće potrebe današnjeg tržišta, te tako udovoljili željama i potrebama naših klijenata.
 
Za sve vaše upite vezane za fasade i žbukanje, nazovite nas telefonski!

žbukanje visokih zidova Pula
Proizvodi i usluge

Strojno žbukanje

 
Izvodimo unutarnje i vanjsko strojno žbukanje. Strojno žbukanje vrši se uz pomoć strojeva koji miješaju žbuku i sistemom cijevi pod pritiskom nanosi na zid. Ovisno radi li se o vanjskim ili unutarnjim zidovima, te vlažnim prostorijama poput kupaonice ili podruma, naši će vam majstori preporučiti optimalnu vrstu strojnog žbukanja za vaše potrebe. 

 Fasade


Fasada je termoizolacijski sistem koji ima zaštitnu i estetsku ulogu na objektu. Služi kao izolator koji pomaže smanjiti troškove grijanja i hlađenja objekta

Fasade se tradicionalno izrađuju tako da se na zid najprije nanosi osnovni sloj obične žbuke,a zatim tanki sloj fasadne žbuke koji se prije no što se osuši izbrazda. Na tako pripremljenu podlogu fasader postavlja završni sloj žbuke, mješavine finog pijeska, vapna, kamene prašine. 
 
Danas je stiropor najpopularniji materijal kod izrade fasada, a nudimo vam i uslugu izrade termo fasada s kamenom vunom, kao i klasične fasade.
 
fasade pula
Naša ponuda
pogledaj višePošaljite nam vaš upit

  Želim primati novosti s eIstra.info

Kategorije

Ova internet stranica koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznaj više